- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Canım benim bulantım çok olmadı arada oluyordu çıkarttıgımda ise iyi oluyordum, bende çok fazla mide yanması oldu onun haricinde tatlı ve yemek yeme istigi var bazı anne adayları yüzünde sivilce lekelenme oldu diyor mesela bunlar bende yok cildim hormonlardan mı ne güzelleşti iyileşti.Evettt
Sagol canım çok teşekkür ederimTebrik ederim tatlım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim
Erkek annesi
Bende de sivilcilenme veya lekelenme yok ama lekelenmeler ilerleyen zamanlarda daha çok olmaya başlıyor öyle biliyorum. Zaten bulantılar beni mahvediyor birde sivilceler lekeler çıkarsa herhalde de hayattan soğurum artık. Vallahi artıkdoya doya sevinip mutlu olmak istiyorum ben yaCanım benim bulantım çok olmadı arada oluyordu çıkarttıgımda ise iyi oluyordum, bende çok fazla mide yanması oldu onun haricinde tatlı ve yemek yeme istigi var bazı anne adayları yüzünde sivilce lekelenme oldu diyor mesela bunlar bende yok cildim hormonlardan mı ne güzelleşti iyileşti.
Canım mide bulantılarım hala devam mı ediyorBende de sivilcilenme veya lekelenme yok ama lekelenmeler ilerleyen zamanlarda daha çok olmaya başlıyor öyle biliyorum. Zaten bulantılar beni mahvediyor birde sivilceler lekeler çıkarsa herhalde de hayattan soğurum artık. Vallahi artıkdoya doya sevinip mutlu olmak istiyorum ben ya
Sorma canım ya biraz azaldı gibi olmuştu yine tavan yaptı hergğn bulantı kusma tiksinme gerçekten su içemiyorum yine serum takılıyor. 13.haftadayım ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Vücudum yok yoruldu artık kollarımı akalarımı kaldırmaya dermanım yok midem bulanınca ayakta da duramıyorum hemen kusasın geliyor. Gerçekten bıktım artık diye bağıracağım camdan.Canım mide bulantılarım hala devam mı ediyor
Ya ben sitenin acemisiyim. Ondan dolayı. İsminin altında da hamilelik günlüğü görünmüyor ya. Ondan sordum. Birde orda cinsiyeti belli olmayan ikiz gebelik seçeneği yok diye bilgileri doldurmadım.Teessüf ederimbir an durup düşündüm resmen öyle sorunca .. en son kontrolde hamileydim
şuan 11+1 im..
Canım ilk sayfada listemiz mevcut hepimizin bilgileri var orda listemizdekiler mart annesi adayısende listeye göre bilgilerini paylasirsan senin bilgilerini de dolduralım...
Gözün aydın canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonuçlar şükürler olsun hepsi negatif temiz çıktı ve cinsiyet iseeee ERKEK
Yillardir idrar yolu enfeksiyonundan ceken biri olarak gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki hicbirseyin yok :)Kızlar yardımcı olur musunuz biraz vaktinizi alacağımBugün tiroid için dahiliye muayeneme gitmiştim. Gitmişken kasık ağrılarımdan batmalarımdan söz ettim. Son günlerde baya arttı çünkü. İçimden çimdikleniyorum idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye idrar tahlili istedi. Tahlillerim iyi çıktı aslında yani referans dışı bir değerim yok ama doktor monurol saşe diye bi ilaç verdi. Size sonuçlarımı atsam. Bu sonuçlar enfeksiyon mu gösteriyor sizce. Çarşamba kadın doğum muayenem var. Ona sormadan kullanmayacağım siz ne dersiniz
Kizlar bisi sorcam bu testi neden yaptırıyorsun doktor mu önerdi daha önce hiç duymamıştım 2li tarama testi yeterli olmuyor mu?Yaptırdığın firma adı neydi canım bize 12 iş günü dendi yarın 8 gün olucak ve erkenden arıcam
Sağol kuzum ya dimi bence de bişey yokYillardir idrar yolu enfeksiyonundan ceken biri olarak gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki hicbirseyin yok :)
Monurol da bir cesit antibiyotik…
Bu firmaya neden yaptirdin canim benim kardeşime1 haftaya çıkar dediler zaten bana Genoks firmasına yaptırdım canım.
Cok gecmis olsun ALLAH sifa versin umarim en kısa zamanda iyilesirsinKızlar şimdi hızlı testlerden yaptım ve pozitifim
Ayy maşallahSagol canım çok teşekkür ederimkız annesinden sonra birde erkek annesi olduk
Bana gerek yok dedi doktor, yaş itibariyle ile.Kizlar bisi sorcam bu testi neden yaptırıyorsun doktor mu önerdi daha önce hiç duymamıştım 2li tarama testi yeterli olmuyor mu?
Benim de ayni senin gibi bulantim ara sıra oldu ama şiddetli baş ağrıları haric hic kusmadim suan da sadece hafif sanci ve hafif mide bulantısı var gecoyor gibi hatta bugün gördüm bebisi gecen haftaya göre büyümüş kalbi de atıyordu hamd olsuKızlar selam nasılsınız ?yazdıklarınızı hep okuyorum ama fırsat olmuyor giripte yazmaya.9+1 im bugun en başından bu yana hiç kusmam olmadı bulantım hep vardı,şimdi bulantılarım baya hafifledi hatta son günlerde bazen oluyor bazen olmuyor.bazen hiç hamile değilmişim gibi belirtiler gidiyor bazen ağrılar kramplar oluyor geçiyor falan.en son 16sında gittim herşey yolundaydı ama yine de içim içimi yiyor.merak ediyorum bu haftalarda benim gibi olan varmıydı ?
merhabaGörsel attım canım rubella toksoplazma bunlar var
Oyle doktorlar cok var ben 6 haftalikken kanama sebebi ile gitmiştim acilden bi de kan uyusmazligi vardi bizde yani baya riskli 2.bebek oldugu icin doktor muayene etti ayni senin gibi hic bana bile göstermedi ne oldugunu neden olduğunu bile söylemedi sonra arkasını döndü ister yat takip edelim ister git evine dedi ne olduumu sasirdim sanki afedersin ucubeymisiz gibi davranıyor bazıları oyle cok var o yizden hic üzülme ben alıştım bu sebepten ya profesore gidiom ya da asistanlarınaO doktora bir daha gitme canım kendide daha iyi seni anlayabilecek bir doktor bul. Maalesef doktorların hepsi anlayışlı olmuyor.
Erkek bebekleri oyle yapiyor anneye güzellik veriyor bende ilkinde oğluma hamileyken cildim pürüzsüz isil isil olmustu ve hani a 101de satılan muhallebiler vardiya 4 ay boyunca hep onları paket paket yiyordumCanım benim bulantım çok olmadı arada oluyordu çıkarttıgımda ise iyi oluyordum, bende çok fazla mide yanması oldu onun haricinde tatlı ve yemek yeme istigi var bazı anne adayları yüzünde sivilce lekelenme oldu diyor mesela bunlar bende yok cildim hormonlardan mı ne güzelleşti iyileşti.
Ya evet ben de yazacaktim yani 1 kilo cok insafsiz degil miGel biz onu ayda 3.5 kilo yapalım kalp kırmayalim
Bir çok yerde araştırdım en iyi sonuçları verdiklerini öğrendim ve ekipmanlar ve kadrosu en iyi olan firmaymış. Doktorum da bu firmayla yaptırmamı önerdi ben de doktoruma çok güveniyorum. Yaptırdım çokta memnun kaldım canım i.Bu firmaya neden yaptirdin canim benim kardeşime
Cok gecmis olsun ALLAH sifa versin umarim en kısa zamanda iyilesirsin
Araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım canımmerhaba
bu 2 testi özel de mi yaptırdınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?