- 23 Haziran 2022
- 3.825
- 6.647
- 88
- 37
Ben 350$ a yaptırdım canm.Bide nifty testi yaptıran ya da araştıran arkadaşlar ücretleri nasıl ? Ankara’da 5000/6000 civarı gibi şuanki araştırmama göre ama 12.haftama kadar ne olur bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 350$ a yaptırdım canm.Bide nifty testi yaptıran ya da araştıran arkadaşlar ücretleri nasıl ? Ankara’da 5000/6000 civarı gibi şuanki araştırmama göre ama 12.haftama kadar ne olur bekliyorum
Hepsi aynı cnm isimleri farklı yazılıyor genelde bizim doktorlar fetal DNA testi diyorlar ona.Kizlar Kafam çok karıştı, nifty testi ve Nipt testi hangisi daha iyidir? Arasındaki fark nedir?
Geçmiş olsun canım, içebiliyorsan ılık ballı süt yumuşatır boğazınıKızlar günaydın, bugün baya hasta gibiyim boğazlarım yanıyor cayır cayır ve başım çatlıyor dün dondurma yemiştim galiba o yaptı boğazım için ne kullanabilirim bilginiz var mı
Yaaaa çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kavuştursun. Bundan sonra sen de benim gibi rahat edersin biraz canım artıkKızlar sonuçlar şükürler olsun hepsi negatif temiz çıktı ve cinsiyet iseeee ERKEK
O doktora bir daha gitme canım kendide daha iyi seni anlayabilecek bir doktor bul. Maalesef doktorların hepsi anlayışlı olmuyor.Merhaba kızlar dün kontrole gittim ben hayatımda bu kadar ilgisiz bi doktor görmedim bebeğin görüntüsünü dahi göstermedi doktor monitörden hiç açıklama yapmadı ben sordum kalbi nasıl diye iyi dedi sadece kalbini dinlemeden ultrason çıktısı bile vermedi elime bebeğimi göremedim 12+5 haftalık olmuşuz ikili tarama kağıdında görmüştüm ense kalınlığı değerini boyunu çok şükür ölçümler güzel ama bu muayene beni hiç tatmin etmedi doktora çok soru sordumdiye ters ters baktı bana çıkarken söyledim sizin için çok rutin bir iş olabilir ama bizim için çok özel bi an diye çok sinirlendim çıkınca ağladım sinirden
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallahKızlar sonuçlar şükürler olsun hepsi negatif temiz çıktı ve cinsiyet iseeee ERKEK
Evet canım annemde söyledi en kötü gebeliğimdi ama ilerleyen zamanlarda düzeldim dedi. Sen sakın stres yapma bebişinde iyi olacak sen de öyle canım çok geçmiş olsun tekrardanAyy inşallah çok teşekkür ederim şuan sadece dinleniyorum karnım hala dikişli ve çok büyük gören 6 aylık hamile sanıyor zamanla geçecek dedi doktorlar hem hamilelik hem ağrılar çok zorluyo birde bulantı öğürmek resmen işkence dikişler agriyor
Amin canım Allah razı olsun hepimiz bebişlerimizi saglıkla kucagımıza alırız inşallahGözün aydın canım sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah
Bal çok iyi balgam söktürür , süte bal ya da sadece bal deneyebilirsin canımKızlar balgam sökücü olarak ne kullanabilirim bitkisel. Sürekli türkürük balgam oluşuyor bu yüzden hep kusturuyor beni. söktürücü ilaç vermiyorlar çünkü en iyisi bitkisel… artık bi çözüm bulmak istiyorum bulantılarına gerçekten de ya
Belirtilerin nasıldı canımmmAmin canım Allah razı olsun hepimiz bebişlerimizi saglıkla kucagımıza alırız inşallah
Tamam canım inşallah sütü içebilirim tatlı şeylerde midemi bulandırıyor mecbur yapacağım artıkBal çok iyi balgam söktürür , süte bal ya da sadece bal deneyebilirsin canım
Çok sagol çok teşekkür ederim canım inan bugun çok rahatladım çok güzel haberler aldım aynen artık rahat edicem şükürler olsun Rabbim tüm anne adaylarına güzel haber vermeyi nasip etsinYaaaa çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kavuştursun. Bundan sonra sen de benim gibi rahat edersin biraz canım artık
Erkek bebiş için mi canımBelirtilerin nasıldı canımmm
Çok sevindim canım ya Çok şükür Yine de o kadar beklemedin bak.. Allah inşallah sağlıkla da kucağına aldırsınKızlar sonuçlar şükürler olsun hepsi negatif temiz çıktı ve cinsiyet iseeee ERKEK
EvetttErkek bebiş için mi canım
Canım öncelikle bebeğin iyi olduğu için çok sevindim ne mutlu sana. Öncelikle buna odaklanıp mutlu ol şu an Doktorunla ilgili de bence hiç kaygılanma. Az konuşan empati kuramayan biri olması kötü bir doktor olduğu anlamına gelmiyor. Çevremde yakından tanıdığım çok doktor var. Türkiye’de en yüksek puanlarla o fakülteleri kazanıyorlar ve maalesef bizim eğitim sistemimiz bu insanları yıllarca ders kitaplarının içine kapatıyor. Bu insanların sosyalleşme olanakları bile olmuyor. Empati ve iletişim yetenekleri hiç gelişmiyor. Kötü niyetli insanlar oldukları için değil bence kendilerini gerçekten hasta yerine koyamıyorlar bazen. Bu yönleri çok zayıf. Senin anneliğinin duygusal yönüne hiç odaklanamıyor. O sadece düz bir bakış açısıyla ve sayısal zekasıyla olaylara bakabiliyor. O an ekrana odaklanmış muhtemelen senin de görme isteğini düşünemiyor bile. Bu tamamen onun kişiliğiyle alakalı bir durum. Kendini yıpratma boşuna her zaman doktorunu değiştirme hakkın var.Özel doktorlarla devlet hastanesi doktorlarının akademik olarak bir farkı yok. Özelde sadece daha fazla ilgi ve ekstra psikologluk yapıyorlar. Eğer böyle bir ihtiyaç hissediyorsan elbette gidebilirsin. Ben de çok evhamlandığım zamanlarda özel bir doktora gitsem mi diyorum ama sonra vazgeçiyorum. Özel muayenehane belki ama mecbur kalmadan özel hastaneye gitmiyorum açıkçası nedenine çok girmeyeyim. Sen içini rahatlatmak için bi doktordan daha randevu al istersen. Stres yapmamak da çok önemli çünküMerhaba kızlar dün kontrole gittim ben hayatımda bu kadar ilgisiz bi doktor görmedim bebeğin görüntüsünü dahi göstermedi doktor monitörden hiç açıklama yapmadı ben sordum kalbi nasıl diye iyi dedi sadece kalbini dinlemeden ultrason çıktısı bile vermedi elime bebeğimi göremedim 12+5 haftalık olmuşuz ikili tarama kağıdında görmüştüm ense kalınlığı değerini boyunu çok şükür ölçümler güzel ama bu muayene beni hiç tatmin etmedi doktora çok soru sordumdiye ters ters baktı bana çıkarken söyledim sizin için çok rutin bir iş olabilir ama bizim için çok özel bi an diye çok sinirlendim çıkınca ağladım sinirden
Benim gittigim hastanede 6.000 lira civarı dediler. Yaklaşık 350€ gibi oluyor. 40 yaş olmak üzereyim. Doktor yaptirsaniz iyi olur dedi. 2 hafta sonra 11+ haftalara geldiğimde kontrole çağırdı. Hazırlıklı olarak gelin isterseniz dedi. Sanırım ücret için söyledi.Bende bu testi yapmak istiyorum. T.c de fiyati nedir? Burda 500 Euro üzerinde bir fiyata yapıyorlarmış.
Aynen canım sükürler olsun Allah razı olsun hepimiz saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimiziÇok sevindim canım ya Çok şükür Yine de o kadar beklemedin bak.. Allah inşallah sağlıkla da kucağına aldırsın
Çok üzüldüm senin adına, zaten çok duygusal bir dönemdeyiz.Merhaba kızlar dün kontrole gittim ben hayatımda bu kadar ilgisiz bi doktor görmedim bebeğin görüntüsünü dahi göstermedi doktor monitörden hiç açıklama yapmadı ben sordum kalbi nasıl diye iyi dedi sadece kalbini dinlemeden ultrason çıktısı bile vermedi elime bebeğimi göremedim 12+5 haftalık olmuşuz ikili tarama kağıdında görmüştüm ense kalınlığı değerini boyunu çok şükür ölçümler güzel ama bu muayene beni hiç tatmin etmedi doktora çok soru sordumdiye ters ters baktı bana çıkarken söyledim sizin için çok rutin bir iş olabilir ama bizim için çok özel bi an diye çok sinirlendim çıkınca ağladım sinirden
Tebrik ederim tatlım bebeğinin iyi olmasına çok sevindimAynen canım sükürler olsun Allah razı olsun hepimiz saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimizi