2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim bir perinataga muayene felan olsan onlar çok daha net şeyler söylerler sana aklında soru işareti kalmaz hem için rahatlar endişelenmezsin...

Yaa ne kadar tatlı olmuşlar maşallah hem kullanışlı hem el emeği çok hoş ellerinize sağlık canım

Ayy inşallah çok teşekkür ederim şuan sadece dinleniyorum karnım hala dikişli ve çok büyük gören 6 aylık hamile sanıyor zamanla geçecek dedi doktorlar hem hamilelik hem ağrılar çok zorluyo birde bulantı öğürmek resmen işkence dikişler agriyor

Endişelenme hiç, benim ilk hamileliğim böyleydi belirtisiz geçti.
Şükür oğlum 9 yaşında şimdi.
Vücudumuz sonuçta makine değil her gün aynı oranda belirti beklememek lazım
Çok haklısın ama daha önce düşük yaşayınca hep bi huzursuz ve kaygılı oluyor insan

Devlette miydi ozelde miydi kuzum
Mesela bazen çok ters veya ilgisiz davranabiliyorlar malesef. Valla ne desem bilemedim. Bende olsam çok sinirlenirdim...

Benim en basindan beri hic belirtim olmadi sansli gruptayiz şükür insan hiç bir şey hissetmeyincede tedirgin oluyor

Canım benimde en başından beri hep bulantım vardı 9+1 im bende bugün. En başından beri ne doğru düzgün bişey yedim bulantılardan ne bir iş yapabildim ilk defa dün kendimi iyi hissettim bulantısız ve enerjik yemek bile yaptım. Ama bugün yine geldi bulantılar. O yüzden endişe etme hergün aynı olmuyor. Bir de ben tüp bebek ile hamile kaldım zaten ekstra bir stresim vardı ama bebeklerimiz iyidir emin ol her hamilelik bir öncekinin aynısı değil daha önce benimde 1 kaybım oldu ilk başlarda çok endişe ettim hatta doktora gidince ilk sordugum kalbi atıyor mu oluyordu. Şu an biraz daha rahatım kendime de bebeğe de bu stresi yasatmamaliyim dedim. Sen de stres yapma yarin bulantıların yine gelir keşke gelmeseydi dersin

Devlette miydi ozelde miydi kuzum
Mesela bazen çok ters veya ilgisiz davranabiliyorlar malesef. Valla ne desem bilemedim. Bende olsam çok sinirlenirdim...
Devletteydi ama devlette bile olsa bebeği görmek en doğal hakkımız zaten özel hastaneye randevu aldım tekrar

Kızlar balgam sökücü olarak ne kullanabilirim bitkisel. Sürekli türkürük balgam oluşuyor bu yüzden hep kusturuyor beni. söktürücü ilaç vermiyorlar çünkü en iyisi bitkisel… artık bi çözüm bulmak istiyorum bulantılarına gerçekten de ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…