Canim bir perinataga muayene felan olsan onlar çok daha net şeyler söylerler sana aklında soru işareti kalmaz hem için rahatlar endişelenmezsin...Evet kalp atımını duydum yok ilkinde de rahmin ters dediler ama bebeği gördüler bunda göremiyor doktorlar karnın çöl şiş vs diyorlar ever ilk gebelik te 50 kilodum şimdi 66 kiloyum bu olabilir mi sebep ama şaçma değil mi
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Yaa ne kadar tatlı olmuşlarBende kızıma muslin ve muslin battaniyeleri kendim yaptım. Çok uyguna geldi. Hatta 2 tane de nevresim takımı diktik annemle
Kaktüslü olanın düz köyü yeşil çarşafı da var.
Muslin battaniye de bir tarafi muslin diğer tarafı pike ..
Kalan küçük parcalari da ağız ve sırt ter bezi şeklinde değerlendirdim çok çok yeterli oldu. Satılan pike ve müslin örtüler boyu eni küçük ben baya baya 2 metreye 1.40 felan yaptim. Evde annemin dikiş makinesi var onla kenarlarını ufaktan katlayıp diktik o kadar kullanışlı oldu ki anlayamam. Büyük ya ben bile bazen örtüyorum hemen üstüme bazen 2 kat bazen 1 kat kullaniyorum kızımı sarıp sarmalıyor resmen.
Teşekkür ederim inşallah öyle olur çok ilaç kullandım narkoz yedimÇok geçmiş olsun canım ,
Bebekler sandığımızdan çok daha güçlülersiz içinizi ferah tutun
Bu arada aramiza hosgeldiniz
Ayy inşallah çok teşekkür ederim şuan sadece dinleniyorum karnım hala dikişli ve çok büyük gören 6 aylık hamile sanıyor zamanla geçecek dedi doktorlar hem hamilelik hem ağrılar çok zorluyo birde bulantı öğürmek resmen işkence dikişler agriyorCanım çok geçmiş olsun annemde erkek kardeşime hamileyken apandisit ameliyatı oldu onunda patlamıştı. Hem de tıp bugün ki kadar gelişmemişti canım. çok şükür ama sağlıklı bir gebelik geçirdi ve çok haylaz bir erkek tosunpaşamız olmuştu. Şimdi 29 yaşındaSen stres yapma yeter Annem sadece çok fazla ağrım sancım plmuştı mecbur katlandım dedi. Sonra ayaklanmış. Eminim senin de böyle güzel sonuçlar olacaktırlar stres her şeyden daha beter canım onunla gebeliğimin bir alakası yok de kendine hep daha iyi hissedersin. Çok geçmiş olsun tekrardan ve aramıza da hoş geldin
Ayy inşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım kötü denk gelmiş gerçekten. Ama bebeğin iyidir merak etme düşündüğümüzden daha güçlü onlar
Ay hadi hayırlı olsun süperKızlar sonuçlar şükürler olsun hepsi negatif temiz çıktı ve cinsiyet iseeee ERKEK
Çok haklısın ama daha önce düşük yaşayınca hep bi huzursuz ve kaygılı oluyor insanEndişelenme hiç, benim ilk hamileliğim böyleydi belirtisiz geçti.
Şükür oğlum 9 yaşında şimdi.
Vücudumuz sonuçta makine değil her gün aynı oranda belirti beklememek lazım
Ama her ilde fiyatlar farklı,doğum fiyatları arasında uçurum var neredeyse heleKocaelinde ama İstanbulda yapılıyor testler, bildigim her ilde bir satış danışmanı var yaptırcagın zaman konuşuyorsun hangi hastaneyse ordan kan alınıyor
Gözün aydın canım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinKızlar sonuçlar şükürler olsun hepsi negatif temiz çıktı ve cinsiyet iseeee ERKEK
Devlette miydi ozelde miydi kuzumMerhaba kızlar dün kontrole gittim ben hayatımda bu kadar ilgisiz bi doktor görmedim bebeğin görüntüsünü dahi göstermedi doktor monitörden hiç açıklama yapmadı ben sordum kalbi nasıl diye iyi dedi sadece kalbini dinlemeden ultrason çıktısı bile vermedi elime bebeğimi göremedim 12+5 haftalık olmuşuz ikili tarama kağıdında görmüştüm ense kalınlığı değerini boyunu çok şükür ölçümler güzel ama bu muayene beni hiç tatmin etmedidoktora çok soru sordumdiye ters ters baktı bana çıkarken söyledim sizin için çok rutin bir iş olabilir ama bizim için çok özel bi an diye çok sinirlendim çıkınca ağladım sinirden
Benim en basindan beri hic belirtim olmadi sansli gruptayiz şükür insan hiç bir şey hissetmeyincede tedirgin oluyorKızlar selam nasılsınız ?yazdıklarınızı hep okuyorum ama fırsat olmuyor giripte yazmaya.9+1 im bugun en başından bu yana hiç kusmam olmadı bulantım hep vardı,şimdi bulantılarım baya hafifledi hatta son günlerde bazen oluyor bazen olmuyor.bazen hiç hamile değilmişim gibi belirtiler gidiyor bazen ağrılar kramplar oluyor geçiyor falan.en son 16sında gittim herşey yolundaydı ama yine de içim içimi yiyor.merak ediyorum bu haftalarda benim gibi olan varmıydı ?
Testini gonderebilirmisin? Nasil birşey olduğunu merak ediyorumKızlar sonuçlar şükürler olsun hepsi negatif temiz çıktı ve cinsiyet iseeee ERKEK
Sagol canım teşekkür ederimAy hadi hayırlı olsun süper
Canım benimde en başından beri hep bulantım vardı 9+1 im bende bugün. En başından beri ne doğru düzgün bişey yedim bulantılardan ne bir iş yapabildim ilk defa dün kendimi iyi hissettim bulantısız ve enerjik yemek bile yaptım. Ama bugün yine geldi bulantılar. O yüzden endişe etme hergün aynı olmuyor. Bir de ben tüp bebek ile hamile kaldım zaten ekstra bir stresim vardı ama bebeklerimiz iyidir emin ol her hamilelik bir öncekinin aynısı değil daha önce benimde 1 kaybım oldu ilk başlarda çok endişe ettim hatta doktora gidince ilk sordugum kalbi atıyor mu oluyordu. Şu an biraz daha rahatım kendime de bebeğe de bu stresi yasatmamaliyim dedim. Sen de stres yapma yarin bulantıların yine gelir keşke gelmeseydi dersinKızlar selam nasılsınız ?yazdıklarınızı hep okuyorum ama fırsat olmuyor giripte yazmaya.9+1 im bugun en başından bu yana hiç kusmam olmadı bulantım hep vardı,şimdi bulantılarım baya hafifledi hatta son günlerde bazen oluyor bazen olmuyor.bazen hiç hamile değilmişim gibi belirtiler gidiyor bazen ağrılar kramplar oluyor geçiyor falan.en son 16sında gittim herşey yolundaydı ama yine de içim içimi yiyor.merak ediyorum bu haftalarda benim gibi olan varmıydı ?
Bildigim kadarıyla dolar üzerinden veriliyor fiyatlar canımAma her ilde fiyatlar farklı,doğum fiyatları arasında uçurum var neredeyse hele
Sagol canım Allah razı olsun amin cümlemizeGözün aydın canım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Devletteydi ama devlette bile olsa bebeği görmek en doğal hakkımız zaten özel hastaneye randevu aldım tekrarDevlette miydi ozelde miydi kuzum
Mesela bazen çok ters veya ilgisiz davranabiliyorlar malesef. Valla ne desem bilemedim. Bende olsam çok sinirlenirdim...
Burada 350$ a yaptırdım canım ben. 6000/6500 arası oluyot fiyatı genelde.Bende bu testi yapmak istiyorum. T.c de fiyati nedir? Burda 500 Euro üzerinde bir fiyata yapıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?