- 18 Temmuz 2016
- 86
- 76
- 88
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum sen de iyi ol, sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsunSağolun kızlar bebeğim iyi olsun da başka hiç bişey istemiyorum o kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni sonunda
Ben doktora göndermek için, net olsun diye, bilgisayardan açıp, pdf indirdim. Öyle olunca sanirim hepsinin referans değeri yazıyor. Çok hafif kan çıkmıştı canım. Eritrosit.. ama gözle görünmüyor yani idrarda. Yanma falan da olmuyor şükür. Hafif bir akintim oluyor açık kahverengi gibi ara ara.. Lökosit 1 çıkmış simdi baktım. Aslında referans içi. Bir de crp tam sınırda. 0-5 arası referans, 5 çıkmış kanda. Yani bir enfeksiyon var gibi ama tam sınırda. O crp'ye bağlı bazı kan değerleri de çok az limit üstü. Aslında doktor bunları görünce ilaca gerek yok, bol su iç, takip edelim dedi.. ama bir kac gun sonra kan gelince damla şeklinde, önlem amaçlı verdi canım monurol.Ekran resmini aldım canım zaten böyle gözüküyor e nabızda da. PC’de açmadığım için PDF olarak indirmedim telefonda da oluyor mu bilmiyorum. Hepsinin referans değeri yazmıyor evet bazılarında referans yazılmış sadece. Lökosit mi yüksek çıkmıştı sende de. 0-5 arası referans benim 4 çıkmış. Sınırda diye vermiş doktor sanıyorum. Senin değerin de böyle miydi
minseo Evet canım bende 6. Haftamda covid olmuştum 2 tane parol içmiştim o kadar ağır geçmemişti ilk zamanlar biraz ateş oluyor ılık duş ve bol meyve bol su geçicek inşallah canımKuzucum çok geçmiş olsunArkadaşlar yazmışlar zaten güzel tariflerini. Eve gittiğinde onları içip bi de yatar uyursun güzelce hemen iyileşirsin umarım
*son mesajını da şimdi okudum canım bir kez daha geçmiş olsun ama covidden korkma hiç. Normal gripten bir farkı yok. Ben de eşim de 3 günde geçirdik. Sadece bir gün ateşlendim 2 parol ve soğuk suya kollarımı bacaklarımı sokmak yeterli oldu düşürebilmek için. 5. Haftamdaydım daha. Sevincimi yaşayamadan hasta olmuştum. Hiç korkma evde uyu güzelce ama üstünü örtme ateşin çıkmasın. Bu grupta çok var covid geçiren başlarda çok konuşmuştuk. Sormak istediğin bişey olursa yardımcı oluruz canım benim
Ay ellerine sağlık Ne güzeller Elinizden geliyor ne hoş.. güle güle mutlulukla kullansınlarBende kızıma muslin ve muslin battaniyeleri kendim yaptım. Çok uyguna geldi. Hatta 2 tane de nevresim takımı diktik annemle
Kaktüslü olanın düz köyü yeşil çarşafı da var.
Muslin battaniye de bir tarafi muslin diğer tarafı pike ..
Kalan küçük parcalari da ağız ve sırt ter bezi şeklinde değerlendirdim çok çok yeterli oldu. Satılan pike ve müslin örtüler boyu eni küçük ben baya baya 2 metreye 1.40 felan yaptim. Evde annemin dikiş makinesi var onla kenarlarını ufaktan katlayıp diktik o kadar kullanışlı oldu ki anlayamam. Büyük ya ben bile bazen örtüyorum hemen üstüme bazen 2 kat bazen 1 kat kullaniyorum kızımı sarıp sarmalıyor resmen.
Canim antijen ateşin olsa bile pozitif gösterebiliyor. PCR yapma sansin var mi?Kızlar şimdi hızlı testlerden yaptım ve pozitifim
Merhaba canım, hiç duymamıştım ben bir doğumda normal ikinci dogumda rahim tersligi olduğunu. İlk doktorunuz anlamamış olabilir mi acaba? Bildiğim kadarıyla rahim sonradan şekil değiştiren bir şey değil.. o yüzden biraz kafam karıştı.Merhabalar 12 hafta 5 günlük hamileyim fakat detaylıca bebek görünmüş değil rahim tersliği varmış bu ikinci Doğumum olacak Allah nasip ederse ilkinde böyle sıkıntım olmamıştı var mı aranızda böyle bir durum yaşayan
Bir kızımız daha oluyor maşallah allahım sağlıkla kavuştursun inşallahHerkese günaydın dün biz de cinsiyetiniz yüzde 90 ihtimalle öğrendik 10+4 te de doktor söyleyebilirim dedi hatta ultrason resminde baya minik pipisi vardı ama değilmiş hayırlısıyla KIZimiz olacak
Merhaba canım, hiç duymamıştım ben bir doğumda normal ikinci dogumda rahim tersligi olduğunu. İlk doktorunuz anlamamış olabilir mi acaba? Bildiğim kadarıyla rahim sonradan şekil değiştiren bir şey değil.. o yüzden biraz kafam karıştı.
Ama doktorunuz farkettiyse durumu ona göre koruyucu önlemleri alacaktır mutlaka doktorunuz size en doğru yönlendirmeyi yapacaktır.
Cnim birde detaylıca görünmüş değil demişsiniz kalp atımını felan duydunuz değil m
Evet doğuştan olan bir şey canım bende de vardı 2 defa histeroskopi ameliyatı oldum doktor doğuştan olduğunu söyledi sonradan olan bişey değil dedi. Düşüklerimi ona bağladılar hiç bir sebep çıkmayın başka bi doktorda onunla alakası yok olsaydı kızın var o da olmazdı demişti hatta ama yine de her ihtimale karşı ameliyat oldum.Merhaba canım, hiç duymamıştım ben bir doğumda normal ikinci dogumda rahim tersligi olduğunu. İlk doktorunuz anlamamış olabilir mi acaba? Bildiğim kadarıyla rahim sonradan şekil değiştiren bir şey değil.. o yüzden biraz kafam karıştı.
Ama doktorunuz farkettiyse durumu ona göre koruyucu önlemleri alacaktır mutlaka doktorunuz size en doğru yönlendirmeyi yapacaktır.
Cnim birde detaylıca görünmüş değil demişsiniz kalp atımını felan duydunuz değil mi?
Evet kalp atımını duydum yok ilkinde de rahmin ters dediler ama bebeği gördüler bunda göremiyor doktorlar karnın çöl şiş vs diyorlar ever ilk gebelik te 50 kilodum şimdi 66 kiloyum bu olabilir mi sebep ama şaçma değil mi
Kalp atışını da duymussunuz masallah.. Şu halde bebek nasil görünmüyor ki..? Çok anlayamadım ben canım. Bir şekilde görünmez mi, 12 haftalık da buyuk aslında.. Size nasıl bir sorundan bahsettiler rahim tersligi dışında bir şey mi dediler? Kilo ile alakalı olabileceğini sanmam zaten 66 kilo bir şey degil. Vajinal falan bakılır en olmadı ama doktorlar da bunu illa ki düşünürler tabi.Evet kalp atımını duydum yok ilkinde de rahmin ters dediler ama bebeği gördüler bunda göremiyor doktorlar karnın çöl şiş vs diyorlar ever ilk gebelik te 50 kilodum şimdi 66 kiloyum bu olabilir mi sebep ama şaçma değil mi
Eğer cinsiyet değişmezse kalp atışı tutuyor olabilir hep yüksek çıktı kalp atışı ultrasonda kesin erkek dediğim tek görüntü buydu diğer kişilere hep içimden sungecti diyordum ama demek dediğin gibi her çıkıntı küçük bir pipi defilmisAy maşallah bu kıza yaa Valla ben de kesin erkek diyordum. Erkek olunca demek daha bir belli oluyor.. Başka şeyler oluyor demek Bu herhalde nub denen şey. Buradan demek kız yapısına evrilecek. Bizden de bu kadar tahmin çıkar işte Her gördüğün çıkıntıya erkek demicen
Sağlıkla gelsin inşallah
Utanmış kız hala inanamıyorum doktorun kız dediğineYaaaaa şuna bak yaa eliyle de yüzünü kapatmış kıyamam
Valla cinsiyeti de nifty sayesinde erken öğrendik canım onu da yaptırmaya mecbur kaldık. Evet artık bu hafta ve önümüzdeki hafta hemen hemen herkes öğrenmiş olur herhalde kızlar önden gidiyor galiba ben hala diyorum Mart başı genelde kız sonunda da genelde erkekler çocukluk olacakmış gibime geliyorHer şeyi bırakmadınız cinsiyeti erkenden öğrendiniz ama şu tüm cinsiyetler belli olsunlar kesin olarak listede yeni yerleri doldurmaya başlayalım
Amin canım çok teşekkür ederimBir kızımız daha oluyor maşallah allahım sağlıkla kavuştursun inşallah
Çok geçmiş olsun canım bende biliyorsundur belki 8.haftama girerken Covit oldum inşallah sen hafif atlatırsın canım çok geçmiş olsunKızlar şimdi hızlı testlerden yaptım ve pozitifim
Sen stres yapma kendine olumsuz düşünme bebeğine bişey olmaz Allahın izniyle hemencecik atlatırsın en önemli şey moral canımSağolun kızlar bebeğim iyi olsun da başka hiç bişey istemiyorum o kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni sonunda
İnşallah canım anlaşmalı yer varsa hastaneden orada yaptırman mantıklı canım inşallah senden de güzel haberler alacağız canımSeninki baya erken çıktı yaa.. Ne güzel.. Bana da doktorum bizim hastanede var dedi. Yani sanırım anlaşmalı kurum var. Ben hep 2 haftada falan çıkıyor diye duyuyordum. Ben de şimdi başka yer aramam sanırım. İnşallah benim yaptıracağım yer de çabuk veriyordur sonucuu :)