Valla bir sürü maşallah dedim :) Allah herkese nasip etsin

ama evet.. ne zaman şöyle böyle iyi şeyler desem çocuk tam tersi olur. Annenin nazarı değer dedikleri bu galiba.. İyi şeyleri anlatma derler hatta. Anlatma sen de
Canım biraz bakteri var galiba. Bir de bu sonuçlar baya uzun oluyor. Pdf olarak indirdin mi? Bu ekran görüntüsü mü? Tüm referans değerler yazmıyor galiba bunda? Ben de geçen gün yaptırdım da, aynı sonuçları bir referans değerleri vererek yazışlar bir vermeden.. Baya karışıktı.
Bende de benzer durum var. Enfeksiyon tam sınırda ama idrarda da kan çıktı falan.. ama beni de rahatsız etmiyor yani acı vs yok. Dün biraz kan gelmişti peçeteye. Doktor ne olur ne olmaz monurol verdi bana da. Dün içtim canım. İçinde de yazıyor hamilelikte doktor kararıyla kullanılabilir vs diye. Geçmiş olsun.
Ay gelişme var mı canım? Hayırlısı ile güzel haberler gelsin inşallah

Haahahaha

Ay yerim ben onu yaa

Aaa.. Çok geçmiş olsun canım ya.. Arkadaşlar söylemiş zaten. Benim de farklı bildiğim bir şey yok. Doktora sor bir de istersen. Gargara hamilelikte zararlı değilse bir gargara al. Bana iyi geliyor.
Aaa :) Sürprize bak sen :) Biz de görüp erkek demiştik sanki. 3 boyutlu bir ultrason muydu? Erkek dediğimiz de kız çıktıysa buralar kızlarla dolacak maşallah


Sağlıkla gelsiinn