- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 33
- 43
MerhabaSabah kalın hirkayla anneme gittim aynı sitede oturuyoruz, öğlen pazartesi pazarı var evime yakın kalabalık olmadan oraya gidip alışveriş yapayım dedim fırtına vardı eve döndüm 3 gibi hava duruldu hep birlikte çıktı o gittik pazara sabah giydiğim hırka yüzünden kurdeşen dökecektimbu mevsim geçişleri sabah 10.00 ile 16.00 arasında oldu ama yarın için hava güzel olacak yazıyor her yerde
Evet benm diyer hamileligimde öyleydi Dr sormuştum niye değişiyor diye ultrasonda bebeğin ölçülerine göre çıkıyormuş çok takılma demiştiKızlar sizin de her ultrasonda doğum tarihi değişiyor mu? İlkten 3 marttı sonra 2 mart oldu en son 27 şubat oldueşim de biraz dişini sık da 03.03.2023 olsun bari diyo hey allahım
Doktorumda öyle söyledi ama ben kendimi suçladım enfeksiyonum yüksekti sürekli antibiyotik kullandımKuzum kapanır tahminen bazen geriden geliyor bazen gününde oluyor bazen ileri oluyor hep değişiyor. 3 gün sorun edilecek bir süre değil ki
Çok geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda yerini doldursunKizlar beni listeden siler misiniz. Bebegin kalbi durmus malesef
Ama benim canm limonlu çekti ya belki limon gibi sarı olurCheesecake yiyince çocuk peynire dönüşebilir kızlar dikkat edin
Yaa çok teşekkür ederim iyi ki varsınızMerhabaiyi olmana sevindim çok
Soruna gelincebu hesapta geç döllenmiş olma ihtimalin varsa çocuk hep 3 gün geri gelir çünkü 3 gün gec döllenmiştir. Benim kızım 6 gün geç dollenmisti hatta bu sebeple karışıklık olmasın diye doktorum adet tarihimi değiştirmişti daha önce de söyledim bunu ama bazı doktorlar degistirmiyormus doğum için kabul edilen 40 hafta tarihine ekliyormuş sanirim bu süreyi bu doktorun tercihi olacaktır.
Ama eğer geç döllenme değil de bu hastalıklardan dolayı ufak bir gerilik oluşmuş olabilir ki bildiğim kadarıyla bu tarz durumlar 12. Haftaya kadar düzelip yetişiyor bebek normal düzenine hiç kafana takma tatlım iki türlü de 3 gün hiç önemli bir süre değil sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini inşallah güçlü anne
Limonlu yersen çocuk Kıvanç’a çikolatalı yersen Kenan’a benziyormuşAma benim canm limonlu çekti ya belki limon gibi sarı olur
Teşekkür ederim canımBazen ileri , bazen geri oluyor canım.
Çok büyük fark olsa doktor hemen söyler zaten
Yani sana doktor söyledi zaten bi nebze merakın geçti de biz napalımbi yüzük testi kaldı yapmadığım. Utanıyorum da kimseye göbeğimde yüzük salla diyemiyorum kendim sallasam olur mu
Kız ben salladım yuvarlak çizdi hahahahah
Merhaba
Biraz alakasız olacak ama serklaj yaptırmayı düşünüyor musunuz doktorunuz birşey dedi mi
Sizin de üçüz ondan soruyorum
Kız sen cinsiyeti niye takıyorsun kızın da olacak oğlundaOff ya bu yöntem de bende ise yaramazüç tane olunca da hicbir şey yaramıyor neyse doktoruma inanmayı seçiyorum ben 2 kız 1 erkek
Canım ben de doktor değiştirdim ilk gittiğim doktor kese büyüklüğüne göre beş gün ileride demişti. Şimdi gitmeye başladığım doktorsa gününde dedi. Doktorun cihazına göre değişiyor. Daha önce de söylemiştim annem emekli ebe. Ona sordum benim bebek niye farklı çıktı diye. Doktora göre cihaza göre değişiyor dedi. Hastalar gelip benim bebeğin kafası mı küçüldü boyu mu kısaldı diye çok sorarlardı bize dediYaa çok teşekkür ederim iyi ki varsınızAslında benim ki geç döllenme değil bütün günlerimide çok iyi biliyorum yumurtlama, döllenme vs ve de ilişki sayısıda azdı sonrasında da olmadı Belki de farklı doktora gittiğim içinde olabilir sonradan aklıma o geldi. Önceki haftasında 1 gün geriydi. Emfeksiyonumdan sonra 3 gün oldu ama ilaçlarımın etkilediği düşündüm ben 3 gün çokta uzun bir süre değil haklısınız sonraki kontrolüm de inşallah düzelir Bazen diyorum inşallah bebişimde annesi gibi güçlü olur ya da babası gibi çok sağlıklı olsa daha iyi olur
its a boooyEşim geç gelecek allahtan evde değil çok kızardı bunu yaptığımı görsebenimki ileri geri gidip geldi. Sağ elime aldım sol elime aldım. Kaç kere durdurdum başlattım hep dik oldu. Başkası tutsa daha iyi olurdu ya minseo
Yok canm ikiside kalsınLimonlu yersen çocuk Kıvanç’a çikolatalı yersen Kenan’a benziyormuş
Yuvarlak kızmışAyy o zaman biliyordum da hangisi kız hangisi erkek oluyordu onu unuttum
Ay demek ki cihazdanmışCanım ben de doktor değiştirdim ilk gittiğim doktor kese büyüklüğüne göre beş gün ileride demişti. Şimdi gitmeye başladığım doktorsa gününde dedi. Doktorun cihazına göre değişiyor. Daha önce de söylemiştim annem emekli ebe. Ona sordum benim bebek niye farklı çıktı diye. Doktora göre cihaza göre değişiyor dedi. Hastalar gelip benim bebeğin kafası mı küçüldü boyu mu kısaldı diye çok sorarlardı bize dediKesinlikle farklı doktora gittiğin için olmuştur hiç takma kafana
Anladım canımKızımda ben de yapmıştım hepsini sağolsun 20. Haftada öğrenebildik kendisiniyapmadık testimiz kalmadıydı
Ayy o zaman biliyordum da hangisi kız hangisi erkek oluyordu onu unuttum
Merhaba canım
Ben bir doğum yaptığın için doktorum rahim ağzımın yeterli olduğunu düşündü ama bu bu haftalarda belli olmaz 20li haftalarda belli olur kısa olursa yaparız dedi bu sanirim kendi verebileceğimiz bir karar değil eğer gerekiyorsa 24. Haftaya kadar yapıyorlar diye biliyorum
Yuvarlaksa kız oluyormuş. Ben yaptıktan sonra baktım Google’dan elimi farkında olmadan sallamamak için. Yüzük erkek,hcg düşük erkek, kese yuvarlak kız, bebek solda erkek, Çin takvimi kız, ekşi yiyorum kız, bulantım yok erkek, göğüs ucu rengi değişmedi kız, sivilcem yok erkekKızımda ben de yapmıştım hepsini sağolsun 20. Haftada öğrenebildik kendisiniyapmadık testimiz kalmadıydı
Ayy o zaman biliyordum da hangisi kız hangisi erkek oluyordu onu unuttum
Çok saçma bir soru ve yine benn: ne zaman ölçülen hcg?Veee yeni bir cinsiyet tahmin yöntemi forumda gezinirken karşıma çıktıdüşük hcg erkek yüksek hcg kız oluyormuş. Hatta kızlarda sabah bulantısı çok olur denmesinin sebebi de bu hormonun yüksek olmasına bağlıymış
Ben de çin takvimi kız diyen de var erkek diyen de, kese şeklim değişti hiç aynı kalmadı, soldan yumurtladım, göğüs ucu rengi aynı, bulantı her an vardı, sivilcelenme değil de cildimde bezeler arttı, ekşi yiyorum, hcg yi de ilk öğrendiğimde yüksekti:)))))Yuvarlaksa kız oluyormuş. Ben yaptıktan sonra baktım Google’dan elimi farkında olmadan sallamamak için. Yüzük erkek,hcg düşük erkek, kese yuvarlak kız, bebek solda erkek, Çin takvimi kız, ekşi yiyorum kız, bulantım yok erkek, göğüs ucu rengi değişmedi kız, sivilcem yok erkekErkek de çıkıyor kız da bakalım 3-4 hafta sonra bi ramzi nub falan yaparız bebeğim iyi olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?