2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba
Biraz alakasız olacak ama serklaj yaptırmayı düşünüyor musunuz doktorunuz birşey dedi mi
Sizin de üçüz ondan soruyorum

Kızlar sizin de her ultrasonda doğum tarihi değişiyor mu? İlkten 3 marttı sonra 2 mart oldu en son 27 şubat oldu eşim de biraz dişini sık da 03.03.2023 olsun bari diyo hey allahım
Evet benm diyer hamileligimde öyleydi Dr sormuştum niye değişiyor diye ultrasonda bebeğin ölçülerine göre çıkıyormuş çok takılma demişti

Kuzum kapanır tahminen bazen geriden geliyor bazen gününde oluyor bazen ileri oluyor hep değişiyor. 3 gün sorun edilecek bir süre değil ki
Doktorumda öyle söyledi ama ben kendimi suçladım enfeksiyonum yüksekti sürekli antibiyotik kullandım inşallah kapanmıştır

Yaa çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Aslında benim ki geç döllenme değil bütün günlerimide çok iyi biliyorum yumurtlama, döllenme vs ve de ilişki sayısıda azdı sonrasında da olmadı Belki de farklı doktora gittiğim içinde olabilir sonradan aklıma o geldi. Önceki haftasında 1 gün geriydi. Emfeksiyonumdan sonra 3 gün oldu ama ilaçlarımın etkilediği düşündüm ben 3 gün çokta uzun bir süre değil haklısınız sonraki kontrolüm de inşallah düzelir Bazen diyorum inşallah bebişimde annesi gibi güçlü olur ya da babası gibi çok sağlıklı olsa daha iyi olur

Yani sana doktor söyledi zaten bi nebze merakın geçti de biz napalım bi yüzük testi kaldı yapmadığım. Utanıyorum da kimseye göbeğimde yüzük salla diyemiyorum kendim sallasam olur mu

Kızımda ben de yapmıştım hepsini sağolsun 20. Haftada öğrenebildik kendisini yapmadık testimiz kalmadıydı

Kız ben salladım yuvarlak çizdi hahahahah

Ayy o zaman biliyordum da hangisi kız hangisi erkek oluyordu onu unuttum

Merhaba
Biraz alakasız olacak ama serklaj yaptırmayı düşünüyor musunuz doktorunuz birşey dedi mi
Sizin de üçüz ondan soruyorum

Merhaba canım

Ben bir doğum yaptığın için doktorum rahim ağzımın yeterli olduğunu düşündü ama bu bu haftalarda belli olmaz 20li haftalarda belli olur kısa olursa yaparız dedi bu sanirim kendi verebileceğimiz bir karar değil eğer gerekiyorsa 24. Haftaya kadar yapıyorlar diye biliyorum

Canım ben de doktor değiştirdim ilk gittiğim doktor kese büyüklüğüne göre beş gün ileride demişti. Şimdi gitmeye başladığım doktorsa gününde dedi. Doktorun cihazına göre değişiyor. Daha önce de söylemiştim annem emekli ebe. Ona sordum benim bebek niye farklı çıktı diye. Doktora göre cihaza göre değişiyor dedi. Hastalar gelip benim bebeğin kafası mı küçüldü boyu mu kısaldı diye çok sorarlardı bize dedi Kesinlikle farklı doktora gittiğin için olmuştur hiç takma kafana

its a boooy ben geçen yapıyorum eşim napıyosun sen büyü mü yapıyosun diyo

Limonlu yersen çocuk Kıvanç’a çikolatalı yersen Kenan’a benziyormuş
Yok canm ikiside kalsın benm tarafım hep sarışın hiç esmer yok eşim tarafı esmer hiç sarışın yok oğlum beyaz tenli ela gözlü ama bunu anneme benzemesini çok istiyorum bakalım hangi tarafa benzicek sağlıkla gelsin de

Ay demek ki cihazdanmış Devletteki daha iyiydi cihazı ya özelde kalp atışını bile değişik dinledik çekmeyen televizyon gibiydi Ya çok şanslısın benim annemde sürekli bana ye tatlıyı doğur hakkıyı deyip duruyor bir yerim ağrıyor diyorum ağrımaz diyor Sağlıklı olsunda hiç önemli değil o benim mucizem zaten Cinsiyetinide merak ediyorum ama içimden erkek geçiyor

Anladım canım
Eğer önceden doğum yaptıysak rahim ağzı daha mı iyi oluyormuş yani uzunluk olarak
Benim ilk olacak da :)

Kızımda ben de yapmıştım hepsini sağolsun 20. Haftada öğrenebildik kendisini yapmadık testimiz kalmadıydı
Ayy o zaman biliyordum da hangisi kız hangisi erkek oluyordu onu unuttum
Yuvarlaksa kız oluyormuş. Ben yaptıktan sonra baktım Google’dan elimi farkında olmadan sallamamak için. Yüzük erkek,hcg düşük erkek, kese yuvarlak kız, bebek solda erkek, Çin takvimi kız, ekşi yiyorum kız, bulantım yok erkek, göğüs ucu rengi değişmedi kız, sivilcem yok erkek Erkek de çıkıyor kız da bakalım 3-4 hafta sonra bi ramzi nub falan yaparız bebeğim iyi olsun da

Çok saçma bir soru ve yine benn: ne zaman ölçülen hcg? ilk zamanlarsa benim 955 çıktıydı

Ben de çin takvimi kız diyen de var erkek diyen de, kese şeklim değişti hiç aynı kalmadı, soldan yumurtladım, göğüs ucu rengi aynı, bulantı her an vardı, sivilcelenme değil de cildimde bezeler arttı, ekşi yiyorum, hcg yi de ilk öğrendiğimde yüksekti:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…