2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Rahim genişliyor canım, leğen kemiğine baskı yapmaya başlıyor, önemli bir şey değildir içini ferah tut
Yerim onu büyüsün
Sor bakalım ben de sorucam bugün nazar ettim kendime resmen pertim çıktı bel ağrısı baş ağrısı

minseo konular değişmiş ama ben yine kalça ağrısına döneceğim biraz daha okudum internette D vitamini eksikliği de sebep olabiliyormuş. 5-6 sene önce d vitamini eksikliğim vardı takviye alıyordum. Şimdi düştü mü acaba tekrar diye düşündüm. Bizim aile hekimliği de nedense sadece d vitaminine bakmıyor. Hastaneye gittiğimde ona da baktırmam lazım. Sen d vitaminini kontrol ettirmediysen aklında olsun her olasılığı değerlendirmek lazım

Evet benim kucuklugumdeki İstanbul asla değil şuan bu konuda herkese katılıyorum ama bizim tepkilerimizin nedeni yaşanan anı göçler ve hızlı kentleşme ama bunun dünya üzerinde başına gelmediği hicbir küresel kent yok ne yazıkki hemen hemen tüm büyük kentlerde yaygın birkaç dil konuşuluyor mesela tek kültür çok zor bir şey Istanbul Turkiye'de yer alan en küresel kent bu sebeple biz bu etkileri en net burada görüyoruz ve kültürümüz nedeniyle de garipsiyoruz ama bu bir süreç yakında bu doluluk nedeniyle kent patlayacak ve boşaltma planları yapılacak, sonra yerelleşme akimi kabul edilecek ve kent yine eski haline cevirilmeye çalışılacak süreç hep böyle çünkü Ama ben ilginç şekilde bu halini de seviyorum ayy bir de hep Istanbul un kötü yerlerinde yaşadım bir de Üsküdarda Sarıyerde falan yaşasam herhalde yapışır kalırdım çocuklarında büyüyünce bana lanet ederdi ama Istanbul üstüne dersler yapılan kitaplar, şarkılar ve şiirler yazılan bir kent bence bu özelliklerini de düşünelim bir Dünya kenti çok farklı bir sınırlandırmaya girmesi gereken ama yaşaması zor bir kent orasi ayri yine de sevelim İstanbulumuzu dunyada bir İstanbul daha yok ahahah pazarlama mi okusaymisim acaba

İnşallah yarına açılır hava bende tahlillerim için gideceğim yol uzun

Bende yarim Çapaya gitcem perinatolog için ama açık gözüküyor hava tahminleri umarım doğrudur

Ayy kesilsin artık ben bugün bulantı ilacımı da yanıma almamıştım işe giderken mahvoldum valla bir daha tamamen bitene kadar yanımdan ayırmayacağım

Tabii ki istanbul muhtesem bir sehir ama yasamak cok cok zor artik orada. Sakin bir sehirde yasayip milletin istanbulu bosalttigi bayram seyranlarda gezmesi daha guzel geliyor bana artik :)

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Tesekkur ederim. cok endiseliyim insallah yanlis suphelenmisler der bu doktor. Cok cok nadir gorulen kesin tedavisi olmayan bir hastaliktan supheleniyorlar ve turkiye de sadece bir doktorun bu hastalikla ilgilenecegini soyledi herkes. O da istanbulda zar zor randevu aldik 4 aydir bekliyoruz. Aslinda inanilmaz stresliyim. Ama bir yandan da icim cok ferah nedense. Kotu bir sey demeyecekmis gibi geliyor. Son 1 senedir iki ameliyat oldu kadincagiz bir yerini duzeltiyoruz baska yerinden bir sey cikiyor. Troid kanseri cikti, erken evreydi ameliyatla kurtuldu. Simdi gogusten supheleniyorlar. 3 ayda bir kontrole gidiyorduk o da iyilesme gosterdi 6 aya cikti kontrolleri derken safrakesesi tasi cikti aldirdik derken cigerlerinde bu sorun cikti iste. Daha temiz daha sakin sehir iyi gelir dedik tasidik, iyi geldi de sanirim. Toruna da cok sevinir moral motivasyon olur diye vallahi kendimden cok onun icin istedim. Insallah saglikla dogar bebegim de anneannesine yasam umudu olur.

Tabii ki istanbul muhtesem bir sehir ama yasamak cok cok zor artik orada. Sakin bir sehirde yasayip milletin istanbulu bosalttigi bayram seyranlarda gezmesi daha guzel geliyor bana artik :)

Yok ben açıkçası sizleri de çok iyi anlıyorum ama ben kaos seviyorum sanirim çünkü saçma bir şekilde bağlıyım buraya ben mesela baba tarafından Giresunluyum küçükken köye giderdik ve küçük çocuğum yani düşünün bir gün buradan hiç araba geçmiyor her yer çok yeşil buraya tahammül edemiyorum diye ağlamıştım tatil isteyip 5 günde eve dönmek istemem var tabi bir de annem artık beni buradan kazımak için Kırklareli İğneada da yerleri var oraya yazlık yaptırmayı düşünüyor yaz boyu orada durursam bu saplantı gecer diye dusunuyor ama 3 gun sonra her yer yesil hep denizi goruyorum insan yok delircem ben diyerek kacmaya calisabilirim diye de korkuyor sanirim

Çok geçmiş olsun canım benim de annem bu sene bir sürü ameliyat ve sağlık sorunu ile imtihan oldu ve gerçekten torun aşkı aşırı iyi geliyor annelere annem hastanede bile Ulku'den ayrı kalıyor diye üzülüyordu eve dönünce kızımla uyudu hep annen de inşallah hepsini atlatacak ben Istanbul ve hava yazdığını görünce hastalığı görmemişim bile kusura bakma canim cok cok geçmiş olsun Bir an önce geçsin gitsin inşallah tüm hastalıklar

Benim de hep düşük kuşum ya kullanmam lazım cumartesi isticem doktordan zaten 10 lu haftalardan sonra kullanmak gerekiyomuş bebek bizim d vitaminini kullanıyormuş iyice tükenecek depolar

Ah canım ben kıyamam ki. Anne deyince akan sular durur bende içim eriyiveriyor. Önceki doktorlar belki her ihtimal değerlendirilsin diye yönlendirmişlerdir ama inşallah boş şüphedir dediğin gibi. Moral her hastalıkta çok önemli ve torun sevgisi kadar annene iyi gelebilecek bişey yok bence. Herşey güzel olur inşallah anneciğinle ve evladınla birlikte çok mutlu olursunuz

Ayy kesilsin artık ben bugün bulantı ilacımı da yanıma almamıştım işe giderken mahvoldum valla bir daha tamamen bitene kadar yanımdan ayırmayacağım
At çantanda kalsın hep ama midem bulandıktan sonra hiç bir bulantı ilacı bana fayda etmedi canım. Öyle de çıkarttım böylede midem hep fokur fokur kaynıyordu bugünde öyle oldu maalesef neyse az kaldı gün sayıyorum artık kurtulmak için :))

Benim de hep düşük kuşum ya kullanmam lazım cumartesi isticem doktordan zaten 10 lu haftalardan sonra kullanmak gerekiyomuş bebek bizim d vitaminini kullanıyormuş iyice tükenecek depolar
O zaman ona mutlaka dikkat edelim canım bebişler alır alacağını da bizi bitirir bu minik canavarlar

Off ya bu yöntem de bende ise yaramaz üç tane olunca da hicbir şey yaramıyor neyse doktoruma inanmayı seçiyorum ben 2 kız 1 erkek

Regl günüm 300 beta ve sıfır bulantı ile öğrendim noluyor

Off ya bu yöntem de bende ise yaramaz üç tane olunca da hicbir şey yaramıyor neyse doktoruma inanmayı seçiyorum ben 2 kız 1 erkek
Yani sana doktor söyledi zaten bi nebze merakın geçti de biz napalım bi yüzük testi kaldı yapmadığım. Utanıyorum da kimseye göbeğimde yüzük salla diyemiyorum kendim sallasam olur mu

Regl günüm 300 beta ve sıfır bulantı ile öğrendim noluyor
Ben 3 gün gecikme 278 çıkmıştı hatta geç döllenme diye düşünmüştüm ama doktor normal demişti. Ultrasonda da normal gidiyor. Ama azın çoğun ölçüsü ne bilmiyorum yani kaç olunca az kaç olunca çok sayılıyor okuduğumu yazdım direkt yorumu size bırakıyorum
Sana erkek demiştim sanırım daha önce tahminlerimi değiştirmeme kararı almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…