Yerim onu büyüsünRahim genişliyor canım, leğen kemiğine baskı yapmaya başlıyor, önemli bir şey değildir içini ferah tut
Sor bakalım ben de sorucam bugün nazar ettim kendime resmen pertim çıktı bel ağrısı baş ağrısıYok kuzum baya yapılı bi vücudum var en boybaşka bir ağrıdır muhtemelen benimki hamileliğe bağlamaya gerek yok ama şaşırdım aynı bölgeyi sen tarif edince Doktoruma gittiğimde sorayım unutmazsam çok merak ettim
Bu arada aslinda ben de dogma buyume istanbulluyum :) universiteyi bile istanbulda okudum. Hic ayrilmamistim. 31-32 yasimda 3 sene once istanbul’u terk ettim (zorunlu tabii babamin saglik sorunlari nedeniyle). Arada es dost akraba hastane icin gidip geliyoruz, iyi ki boyle olmus diyorum her gordugumde. ki istanbul un en guzel yerlerinde oturup en guzel yerlerinden birinde calisiyordum isim de gayet iyiydi aslinda. Ama simdi dusununce butun gunum yollarda geciyormus hic kendime vakit kalmiyormus resmen. Surekli kosturuyormusum bir yere yetismek icin. Simdi hayat sakin her sey sakin. Her yere aheste aheste yetisebiliyorum mis :) hava temiz ortalik sakin. Buralarin havasi anneme de iyi geldi. Saglik sorunlari gerilemeye basladi falan. Bir de bugun biri yazmisti taksime gittim turist gibi hissettim diye maalesef oyle oldu. Gordukce ben de cok uzuluyorum. Kendi memleketimizde turist gibi kaldik. En guzel zamanlarini yasayabildigim icin de mutluyum. Cocuklarim da gorebilsin isterdim.
İnşallah yarına açılır hava bende tahlillerim için gideceğim yol uzun
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinIstanbullular istanbulda hava nasil yarin nasil olur :) annemi istanbul a doktora goturecegiz de yarin :) ne giyelim ne alalim havalar iyice sasirdi :)
Ayy kesilsin artık ben bugün bulantı ilacımı da yanıma almamıştım işe giderken mahvoldum valla bir daha tamamen bitene kadar yanımdan ayırmayacağımMaalesef bende de aynısı oluyor 3 gün yok 2 gün var 2 gündür bulantı kusma ama tabi pik yaptığı zamanlara göre Daha iyiyim yine de çok kötü durum ama böyle azalınca kesileceği anlamına geliyormuş yani demek ki bulantıların da sonuna yaklaştık demektir
Tabii ki istanbul muhtesem bir sehir ama yasamak cok cok zor artik orada. Sakin bir sehirde yasayip milletin istanbulu bosalttigi bayram seyranlarda gezmesi daha guzel geliyor bana artik :)Evet benim kucuklugumdeki İstanbul asla değil şuan bu konuda herkese katılıyorum ama bizim tepkilerimizin nedeni yaşanan anı göçler ve hızlı kentleşme ama bunun dünya üzerinde başına gelmediği hicbir küresel kent yok ne yazıkkihemen hemen tüm büyük kentlerde yaygın birkaç dil konuşuluyor mesela tek kültür çok zor bir şey Istanbul Turkiye'de yer alan en küresel kent bu sebeple biz bu etkileri en net burada görüyoruz ve kültürümüz nedeniyle de garipsiyoruz ama bu bir süreç yakında bu doluluk nedeniyle kent patlayacak ve boşaltma planları yapılacak, sonra yerelleşme akimi kabul edilecek ve kent yine eski haline cevirilmeye çalışılacak süreç hep böyle çünkü Ama ben ilginç şekilde bu halini de seviyorum ayy bir de hep Istanbul un kötü yerlerinde yaşadım bir de Üsküdarda Sarıyerde falan yaşasam herhalde yapışır kalırdım çocuklarında büyüyünce bana lanet ederdi ama Istanbul üstüne dersler yapılan kitaplar, şarkılar ve şiirler yazılan bir kent bence bu özelliklerini de düşünelim bir Dünya kenti çok farklı bir sınırlandırmaya girmesi gereken ama yaşaması zor bir kent orasi ayri yine de sevelim İstanbulumuzu dunyada bir İstanbul daha yok ahahah pazarlama mi okusaymisim acaba
Bende yarim Çapaya gitcem perinatolog için ama açık gözüküyor hava tahminleri umarım doğrudur
Tesekkur ederim. cok endiseliyim insallah yanlis suphelenmisler der bu doktor. Cok cok nadir gorulen kesin tedavisi olmayan bir hastaliktan supheleniyorlar ve turkiye de sadece bir doktorun bu hastalikla ilgilenecegini soyledi herkes. O da istanbulda zar zor randevu aldik 4 aydir bekliyoruz. Aslinda inanilmaz stresliyim. Ama bir yandan da icim cok ferah nedense. Kotu bir sey demeyecekmis gibi geliyor. Son 1 senedir iki ameliyat oldu kadincagiz bir yerini duzeltiyoruz baska yerinden bir sey cikiyor. Troid kanseri cikti, erken evreydi ameliyatla kurtuldu. Simdi gogusten supheleniyorlar. 3 ayda bir kontrole gidiyorduk o da iyilesme gosterdi 6 aya cikti kontrolleri derken safrakesesi tasi cikti aldirdik derken cigerlerinde bu sorun cikti iste. Daha temiz daha sakin sehir iyi gelir dedik tasidik, iyi geldi de sanirim. Toruna da cok sevinir moral motivasyon olur diye vallahi kendimden cok onun icin istedim. Insallah saglikla dogar bebegim de anneannesine yasam umudu olur.Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Tabii ki istanbul muhtesem bir sehir ama yasamak cok cok zor artik orada. Sakin bir sehirde yasayip milletin istanbulu bosalttigi bayram seyranlarda gezmesi daha guzel geliyor bana artik :)
Tesekkur ederim. cok endiseliyim insallah yanlis suphelenmisler der bu doktor. Cok cok nadir gorulen kesin tedavisi olmayan bir hastaliktan supheleniyorlar ve turkiye de sadece bir doktorun bu hastalikla ilgilenecegini soyledi herkes. O da istanbulda zar zor randevu aldik 4 aydir bekliyoruz. Aslinda inanilmaz stresliyim. Ama bir yandan da icim cok ferah nedense. Kotu bir sey demeyecekmis gibi geliyor. Son 1 senedir iki ameliyat oldu kadincagiz bir yerini duzeltiyoruz baska yerinden bir sey cikiyor. Troid kanseri cikti, erken evreydi ameliyatla kurtuldu. Simdi gogusten supheleniyorlar. 3 ayda bir kontrole gidiyorduk o da iyilesme gosterdi 6 aya cikti kontrolleri derken safrakesesi tasi cikti aldirdik derken cigerlerinde bu sorun cikti iste. Daha temiz daha sakin sehir iyi gelir dedik tasidik, iyi geldi de sanirim. Toruna da cok sevinir moral motivasyon olur diye vallahi kendimden cok onun icin istedim. Insallah saglikla dogar bebegim de anneannesine yasam umudu olur.
Benim de hep düşük kuşum ya kullanmam lazım cumartesi isticem doktordan zaten 10 lu haftalardan sonra kullanmak gerekiyomuş bebek bizim d vitaminini kullanıyormuş iyice tükenecek depolarminseo konular değişmiş ama ben yine kalça ağrısına döneceğim biraz daha okudum internette D vitamini eksikliği de sebep olabiliyormuş. 5-6 sene önce d vitamini eksikliğim vardı takviye alıyordum. Şimdi düştü mü acaba tekrar diye düşündüm. Bizim aile hekimliği de nedense sadece d vitaminine bakmıyor. Hastaneye gittiğimde ona da baktırmam lazım. Sen d vitaminini kontrol ettirmediysen aklında olsun her olasılığı değerlendirmek lazım
Ah canım ben kıyamam ki. Anne deyince akan sular durur bende içim eriyiveriyor. Önceki doktorlar belki her ihtimal değerlendirilsin diye yönlendirmişlerdir ama inşallah boş şüphedir dediğin gibi. Moral her hastalıkta çok önemli ve torun sevgisi kadar annene iyi gelebilecek bişey yok bence. Herşey güzel olur inşallah anneciğinle ve evladınla birlikte çok mutlu olursunuzTesekkur ederim. cok endiseliyim insallah yanlis suphelenmisler der bu doktor. Cok cok nadir gorulen kesin tedavisi olmayan bir hastaliktan supheleniyorlar ve turkiye de sadece bir doktorun bu hastalikla ilgilenecegini soyledi herkes. O da istanbulda zar zor randevu aldik 4 aydir bekliyoruz. Aslinda inanilmaz stresliyim. Ama bir yandan da icim cok ferah nedense. Kotu bir sey demeyecekmis gibi geliyor. Son 1 senedir iki ameliyat oldu kadincagiz bir yerini duzeltiyoruz baska yerinden bir sey cikiyor. Troid kanseri cikti, erken evreydi ameliyatla kurtuldu. Simdi gogusten supheleniyorlar. 3 ayda bir kontrole gidiyorduk o da iyilesme gosterdi 6 aya cikti kontrolleri derken safrakesesi tasi cikti aldirdik derken cigerlerinde bu sorun cikti iste. Daha temiz daha sakin sehir iyi gelir dedik tasidik, iyi geldi de sanirim. Toruna da cok sevinir moral motivasyon olur diye vallahi kendimden cok onun icin istedim. Insallah saglikla dogar bebegim de anneannesine yasam umudu olur.
At çantanda kalsın hep ama midem bulandıktan sonra hiç bir bulantı ilacı bana fayda etmedi canım. Öyle de çıkarttım böylede midem hep fokur fokur kaynıyordu bugünde öyle oldu maalesef neyse az kaldı gün sayıyorum artık kurtulmak için :))Ayy kesilsin artık ben bugün bulantı ilacımı da yanıma almamıştım işe giderken mahvoldum valla bir daha tamamen bitene kadar yanımdan ayırmayacağım
O zaman ona mutlaka dikkat edelim canım bebişler alır alacağını da bizi bitirir bu minik canavarlarBenim de hep düşük kuşum ya kullanmam lazım cumartesi isticem doktordan zaten 10 lu haftalardan sonra kullanmak gerekiyomuş bebek bizim d vitaminini kullanıyormuş iyice tükenecek depolar
Veee yeni bir cinsiyet tahmin yöntemi forumda gezinirken karşıma çıktıdüşük hcg erkek yüksek hcg kız oluyormuş. Hatta kızlarda sabah bulantısı çok olur denmesinin sebebi de bu hormonun yüksek olmasına bağlıymış
Regl günüm 300 beta ve sıfır bulantı ile öğrendim noluyorVeee yeni bir cinsiyet tahmin yöntemi forumda gezinirken karşıma çıktıdüşük hcg erkek yüksek hcg kız oluyormuş. Hatta kızlarda sabah bulantısı çok olur denmesinin sebebi de bu hormonun yüksek olmasına bağlıymış
Yani sana doktor söyledi zaten bi nebze merakın geçti de biz napalımOff ya bu yöntem de bende ise yaramazüç tane olunca da hicbir şey yaramıyor neyse doktoruma inanmayı seçiyorum ben 2 kız 1 erkek
Kız ben salladım yuvarlak çizdi hahahahahYani sana doktor söyledi zaten bi nebze merakın geçti de biz napalımbi yüzük testi kaldı yapmadığım. Utanıyorum da kimseye göbeğimde yüzük salla diyemiyorum kendim sallasam olur mu
Ben 3 gün gecikme 278 çıkmıştı hatta geç döllenme diye düşünmüştüm ama doktor normal demişti. Ultrasonda da normal gidiyor. Ama azın çoğun ölçüsü ne bilmiyorum yani kaç olunca az kaç olunca çok sayılıyorRegl günüm 300 beta ve sıfır bulantı ile öğrendim noluyor
Dur sallayıp geleyim hahaKız ben salladım yuvarlak çizdi hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?