• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kuzum yanımda olur ufak kızla ilgilenir 😇😁 hala benim doktor muayeneye tek kişi alıyor tedbir amaçlı. Oda cocugu oyalar artik 😁 valla dedim erkek olursa sende oğlum oğlum deyip kızımı ikinci plana atarsan seni parçalarım 🤣🤣😂
Cinsiyet işin şakası bir yandan da gerçekten çok kız istiyorum ama bazen de acaba er... diye geçerken hop nabiyon sen diyorum 😂 sağlıklı olsun en basta 🥰
Ya tabiki sağlıklı olması en büyük duamız ama yine gönlümüzden bi geçen oluyor illaki. Tamamen sürpriz gerçekten bakalım ne çıkacak 🐣😇

Haklısın. Bunca zaman sonra Rabbim verdiyse mutlaka bir sebebi vardır. Bir imtihandan geçiyorum yine belliki.10 Gün sonra tekrar çağırdılar.1-2 gün sonra farklı bir doktora mı gitsek diye düşünüyoruz. Aslında kontrole gittiğim hastane Ankara şehir hastanesi kötü bir yer değil ama insan şaşırıyor böyle durumlarda ne yapacağını.
Bu tarz durumlarda farklı bir doktora gitmekte fayda var

Kız madem en az +10 yazalım bir dilekçe belediyeye şehrin şebeke suyuna kiloyla döksünler :halay: bizim kuşak yandı bari evlatlarımız kaliteli insanlarla muhatap olsun 😁
ben de duyunca şaşırdım. tuzu da iyotlu kullanmaya özen göster dedi çok etkiliymiş. keşke dediğin gibi şebeke suyuna katsalar ama işlerine gelmez kesin zeka düşürücü şeyler vardır :D:D

Kızlar belimden 1 karış kadar yukarısı sağ sol boşluk kısımlarında ağrı sızı tarzı bişeyler var bugün, bu tarz bi durum yaşayan oldu mu ? Günde en az 2-2,5 lt su içiyorum ama böbreklerden kaynaklı olabilir mi diye düşündüm :işsiz:

Kızlar belimden 1 karış kadar yukarısı sağ sol boşluk kısımlarında ağrı sızı tarzı bişeyler var bugün, bu tarz bi durum yaşayan oldu mu ? Günde en az 2-2,5 lt su içiyorum ama böbreklerden kaynaklı olabilir mi diye düşündüm :işsiz:
İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Normal ağrı da olabilir. İdrar testinde anlaşılır

28 yaşındayım. Manisada yaşıyorum. İlk gebelik ve maalesef bulantidan dolayı 49 kiloya düştüm başlangıç kilom 52 ydi 🥺
Ben de 3 kilo verdim bulantıdan dolayı canım sıkıntı değil fazlasıyla alırız geri şu bulantılı süreçler tamamen bitsin inşallah 🙏 rahat edeceğiz

Ben de 3 kilo verdim bulantıdan dolayı canım sıkıntı değil fazlasıyla alırız geri şu bulantılı süreçler tamamen bitsin inşallah 🙏 rahat edeceğiz
İnşallah 🙏 ailem de İstanbulda, eşim de yoğun çalıştığı için bu süreci tek atlatmak da canımı çok sıktı. Sonra araştırıp böyle bir paylaşım grubu olduğunu görünce üye olmaya karar verdim. Benim gibi insanlar olduğunu görünce yalnız olmadığımı hissettim😊 sizler farkında olmadan bana pozitif enerji verdiniz yani 😄

Rahim genişliyor ondan olabilir + idrar yolu enf olabilir. Yanma zorlanma koku var mı

Ben bebeğin kendine yer açıyor diye düşünüyorum canım. Yatağını hazırlıyordur şimdi🥰 bir de hormon artışından da oluyormuş bel ve sırt ağrıları Google’ladım şimdi sen de mutlaka bakmışsındır gerçi 🙈 İdrarınla ilgili de bi sorun yaşamadığını söylemişsin ben böbrek olduğunu sanmıyorum o yüzden

Ben bebeğin kendine yer açıyor diye düşünüyorum canım. Yatağını hazırlıyordur şimdi🥰 bir de hormon artışından da oluyormuş bel ve sırt ağrıları Google’ladım şimdi sen de mutlaka bakmışsındır gerçi 🙈 İdrarınla ilgili de bi sorun yaşamadığını söylemişsin ben böbrek olduğunu sanmıyorum o yüzden
Evet evet şimdi ben de baktım canım sanırım rahimin genişlemesinden dolayı gibi geldi bana da zaten bugün başım da çok ağrıdı ve arada vajinada zonklama sızlama tarzı his oluyor hormonalmiş hepsi

Yok canım yanma zorlanma vs. Bakalım takip edicem devam ederse bi idrar testi veririm enteresan şekilde sağ kalçam ve sağ üst bacağıma da vuruyor ağrı
Ya bu yazdığının da ilk kısmını gördüm sadece devamına dikkat etmemişim. Çok ilginç ben dün öyle oldum tam da sağ tarafımda aynı dediğin gibi üst bacak ve kalçada. Bacak dediğim tam kasığın dış kısmı kalçaya doğru o hizada. Ama hiç hamilelikle ilgili olacağını düşünmedim. Bir önceki gün uzun süre ve çok hızlı yürüdüm herhalde kas ağrısıdır diye düşünmüştüm. Şimdi hamilelikle ilgili olabileceğini düşündüm sen yazınca 😅

11. Hafta içinde rahim leğen kemiğini kaplıyacak kadar büyüyormuş bu haftalarda hormonlara bağlı ağrılarınız artabilir diyor, kasık ağrılarının olması da normalmiş
Ya bu yazdığının da ilk kısmını gördüm sadece devamına dikkat etmemişim. Çok ilginç ben dün öyle oldum tam da sağ tarafımda aynı dediğin gibi üst bacak ve kalçada. Bacak dediğim tam kasığın dış kısmı kalçaya doğru o hizada. Ama hiç hamilelikle ilgili olacağını düşünmedim. Bir önceki gün uzun süre ve çok hızlı yürüdüm herhalde kas ağrısıdır diye düşünmüştüm. Şimdi hamilelikle ilgili olabileceğini düşündüm sen yazınca 😅
Benim daha 8 haftalık ama benim bebek mi tombul olacak🤣 Belki yine ilk teorim doğrudur kas ağrısıdır. Yine de aynı yeri tarif ediyorsun bilemedim. Bakalım benim minnak ne kadar büyümüş olacak 10 gün sonra 🐣

İnşallah 🙏 ailem de İstanbulda, eşim de yoğun çalıştığı için bu süreci tek atlatmak da canımı çok sıktı. Sonra araştırıp böyle bir paylaşım grubu olduğunu görünce üye olmaya karar verdim. Benim gibi insanlar olduğunu görünce yalnız olmadığımı hissettim😊 sizler farkında olmadan bana pozitif enerji verdiniz yani 😄
Ben şanslıyım ama senin gibi yalnız geçiren anneler var bu süreci rabbim dağına göre kar veriyor canım en kısa zamanda geçecek bu süreçlerde

Back