2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ya bir de o bardaklar hiç kullanışlı olmuyor ağızları dar oluyor kalın oluyor keyifle birşey içilmiyor yani bari işe yarasaydı bebeğe kırılacak bardak mı alınır de diycem ama bu sefer de eşin gider plastik bardak yığar eve çeşit çeşit Allah göstermesin

Testi acaba ozelde mi devlette mi yaptirdin? Eger Istanbul da isen nereye ve fiyatina ne dediler paylasabilir misin?

Yapar valla onu alır söylersem zaten kullanmalık değil getirip diziyor eve bi sürü de yer tutuyor saçma sapan

Kızlar ben de şimdi çıktım kontrolden. Her şey yolunda çok şükür boşuna evham yapmışım 2li tarama için kan verdim 2 hafta sonra arayacağım sonuç için, ense kalınlığı ve burun kemiği gayet güzel dedi. Bizimki baya uykucu çıktı önceki kontrolde çok hareketliydi bu sefer uyuyordu girmeden çikolata da yemiştim aslında ama Doktor ultrason cihazını salladı uyansın diye ama yok bizimki aynı babası gibi uykucu şirin Kalp atışı da gayet iyiymiş. Cinsiyet için de tam kesin değil ama birine daha çok benzetiyorum dedi Önce sizden tahminleri alayım söyleyeceğim

Eklentiler

• IMG-20220812-WA0002.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20220812-WA0004.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 58
Seni çok merak etmiştim iyi yaptın yazarak. Doktorun olumlu konuşması rahatlattı beni şimdi. Senin baya geç döllenme olmuş. ilişki tarihini biliyor olman çok güzel. Çünkü sebebi biliniyor şimdi geç oluşmasının. Umarım bi an önce gelişir de haftaya güzel haberler verirsin bize

Kızlar kızılcık yiyor musunuz bir sıkıntı olur mu acaba canım cekti kırk yılda bir

Valla bazı şeylerde bende böyle kalıyorum kızılcık bana izin vermediler büyükler kompostoya kondurmadılar

Geçen de canım bandırarak yenen yumurta var ya adı vardı onun hatırlayamadım ondan istedi ama yememek gerekiyormus yemedim kızımda da canım çiğ köfte istemiş yememistim

Ne güzel bir gün harika haberler alıyoruz Ben yine kız diyeceğim canım çok merak ettim

canım benimde bulantım çok yoğundu prilam bayağı hafifletti akşamları yatmadan içiyorum 2 tane bende
canım yorum yapacaktım 2 erkek 1 kız diye ama tüm sayfaları okumaya çalışırken cevabı okudum :))) sağlıkla gelsin minik kuzuların inşallah :))
Canım dün doktor banada prilam Dr yazdı izmir yoluna çıkıcaz yol tutar seni geceden iç yat dedi bu hapı sen memnun musun canım bu haptan etkisi var mı
canım benimde bulantım çok yoğundu prilam bayağı hafifletti akşamları yatmadan içiyorum bende

maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah ben kese görüldüğünden bu yana kullanıyorum ve 9 ay boyunca kullanacağım kan pıhtılaşmam var çünkü :)
Ayy cok tatli degil mi ya kalp üzdü
ayy çok sevimliymiş bayıldım:)
canım ben erkek diyecektim ama kız demiş doktorun demek ki ben bu işten anlamıyorum sağlıkla gelsin minik kuzular:))))

Ya neden koydurmadılar internette de sıkıntı olmaz diyo yiyorum ben şimdi ama

Kıııııııııızzzzzz

Niye sıkıntı olsun hiç duymamışım hadi yumurta ve etin pişmesi lazım toxo yapar diye diyorlar da kızılcığın günahı ne

canım kız diyeceğim içimden öyle geldi ama birşey göremedim :))) bende haftaya gideceğim inşallah bakalım canım 2'li tarama için açlık gerekmiyor değil mi?

Kız fazlası zarar o zamn abaowwww bu doktor bitirdi beni
Bi şey olmaz yahuu günlük 400 mcg almıyor musun günlük dozu aşmadığın sürece sıkıntı yok ama kan pıhtılaşman var mı? Öyle bi durum varsa uzun süre kullanılıyor folik asit hatta yüksek doz bile veriyorlar bilgin olsun

Amin canimm inşallah. Beklemktn başka çare yok gibi duruyor

Ay bu konu da araya kaynadı cinsiyet tahminleri falan derken şenlendi ortalık Ben de bazen karamsar bazen iyimser oluyorum bu toplumsal konularda. Genelde karamsar oluyorum hatta ama hem kendi bebeğim hem sizin bebişleriniz için iç karartıcı konuşmak istemiyorum Farklı fikirler tabiki olacak ama güzel iletişim varsa asla sorun yaşanmaz. Ben merkezli olmak tabiki çok sorunlu bir durum ama bireyselleşmeye o kadar da karşı değilim aslında. Başkalarının yaşantısına, karar ve fikirlerine saygı duymak şartıyla insanın her istediğini yapma, yaşama, söyleme hakkı olmalı. Toplumu umursamadan yaşayabilmeli insanlar. Ama biz henüz tam bireyci bir toplum da olamadığımız için arada kaldık. Bu sefer böyle bencil kendini beğenmiş tipler türedi. Ama normal geçiş dönemleri bunlar her toplumda olan. Çok da enseyi karartmayalım. Güzel olacak diyelim güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…