2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bir anne folik asidi neden biraktirdi doktorun diye bir anneye sormus. Ona cevap verildimi goremedim. Ben vereyim :) vutaminin icinde kullandigimiz folik asit duzeyinde folik asit oldugu icin birakiyoruz. Fazlasi da fazla oluyor.
O anne ben oluyorum canımkızımda 6. ayıma kadar içmiştim tabi 2015 yılıydı degişmiştir kullanımları ben bunu mutlaka sormalıyım doktoruma sagol canım çok teşekkür ederim

nubu yatay zaten ben de kıza benzettim :)

Yazmışsın olsun ne güzel hem erkek hem de kızların olacak çok sevindim mutlu oldum canımmm maşallah süphanallah

Evet benim zaten kızımın çok eşyası var ben maddi baktım direkt çok iyi geldi değil iki 4 kıza yetecek giysisi var neredeyse çok hediye gelmişti çoğu yepyeni paylaşarak kullandim ailede bir de onlar da kendi kıyafetlerinden ekleyerek geri verdiler bana iyice çok oldu bisikletler ivir zivirlar hep pembe onları da kullanırım dedim hemen mutlu oldum eşim 2 erkek istiyordu hala inanmıyor ondan o 1 tanesi de erkek olacakmış öyle diyor bende ses etmedim umut fakirin ekmeğidir diye

Yaa muhtemelen o sebeple zaten kendi ilgi alanlarını kızlarla gideremezler sanıyorlar mesela benim kiz arabayla oynamaz ama dinazor seti alsa babası var ya çıldırır ve ne yaparsa yapsın eşim kızsa bile kızım ona deli oluyor mesela erkek öyle olmaz saniyorum ki aslında erkekler kız istemeli anlamlı gelmiyor bu nedenle
Kızıma hamileyken de erkek diye tutturup kamuflaj pantolon almıştı o zaman da ağlamıştım bak hatırlayınca bile moralim bozuldu kesin beni ağlatır bu süreç icinde de valla normalde ben severim erkek çocuğu ama böyle olunca gıcık oluyorum

Ya çok yanıyorum ben de ama çok sarışkan bi çiftiz Normalde sarılıp uyurum kış olsa bitiş bitiş oluruz Yazın da kısa bir sarılıp sonra eline falan değerek uyurum mutlaka. Çocukların uyku arkadaşı gibi bizde de takıntı oldu. Temassız uyuyamıyorum Hamilelik ilerlediğinde ne olur bilemem tabi yatağın en ucuna sepetleyebilirim

O anne ben oluyorum canımkızımda 6. ayıma kadar içmiştim tabi 2015 yılıydı degişmiştir kullanımları ben bunu mutlaka sormalıyım doktoruma sagol canım çok teşekkür ederim
12. haftadan sonra omega 3 e geçiliyor bana ilk 12 hafta elenatal 1 verdi 12. haftadan sonra elenatal 2 ye geçirecek mesela

Evet ya şu listenin mutlaka çıktısını almalıyım. Madem illaki para harcayacak

Ayy senin bir oğlun vardı değil mi ondan kız olmasına sevindim bir farklılık insan istiyor net sonuçlar çıksın o zaman daha çok seviniriz ama sen zaten aynı benim kizima hamileligimdeki gibi olmustun beni resim yaniltti

Folik asit konusunda benimde doktorum 12. Haftaya kadar devam dedi. İlk çocuğumda da 12 ye kadar kullandım. İlk üç ay bebeğin organ taslakları vb temel yapıları oluştuğu için ilacı kullanmak çok önemli. Gebelik öncesi 3 ay gebelik sonrası 3 ay. Yani toplamda 6 ayda depolarımız doluyor. Gebelik öncesi ilaç kullanmayan varsa belki ondan süreyi uzatmış olabilir doktorunuz.

Bana neden ultarsondaki her bebek erkek gibi geliyor hep bi çıkıntılar oluyor Sana daha önce kız demiştim ama galiba. Doktor da emin değilim diyorsa kız diyeceğim yine

Canım şöyle ki ben sizin kadar iyimser düşünemiyorum malesef. Evet toplumsal dönüşümler çok yavaş ilerliyor ama bireysellesmeyle birlikte çok fazla içeri dönük olduk bir yandan da. Kendimizde ki ve sevdiklerimizde ki hataları asla kabul etmiyoruz hep inkar ediyoruz . Her şeyi ben bilirim ben yaparım tavırları , toplumsal içinde yaşadığımızı unutuyoruz ben ben merkezli olduk çıktık... malesef ki... tabi benim genel çevremden gozlemlediklerim genelde bunlar.
Ben evlenmenin de çocuk büyütmeninde belirli yaştan sonra olması gerektiğini düşünüyorum insan bir yaşa kadar kendini eğitip kendine yatırım yapmalı sonra çocuk evlilik vs olmalı. Kendini eğitemeyen başkasını hiç egitemez.
Araştırmayı seven, öğrenmeyi seven bilgi alışverişini seven insanlar araştırınca bu tarz forumlara ulaşıp katılıyor. O yüzden burda kesişti yollarımız. O yüzden bakış açısı, yorumlari, düşünceleri de ona göre değişiyor. Bende hepinizi çok sevdim aynı fikirde olmadığım, tarzını sevemediğim bazı yorumlar, düşünceler oldu ve olacak elbet hepimiz birbirimizden farklıyız ama iletişim halindeyken birbirimizi kırmadan, incitmeden , saygısızlık etmeden iletişim kurmaya devam ediyoruz ve edeceğiz de paylaşıyoruz ve birbirimizden birseyler öğreniyoruz bence en önemli kriter bu.

Arkadaşlar bugün fakülte hastanesine gittim daha detaylı bakılır ümidiyle.
Doktor dediğim gibi ilişki tarihimle uyumlu oldgnu bata göre değil dedi. 6 hafta 3 günlük dedi.
Vaj. Baktı ve yolk henüz oluşmamış kese çok güzel en ufak bir sıkıntı görmüyorum dedi o yüzden haftaya randevu al tekrar bakalım dedi.
Bu hafta cuma gününü zor etmiştim haftaya nasıl olacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…