- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
O anne ben oluyorum canımBir anne folik asidi neden biraktirdi doktorun diye bir anneye sormus. Ona cevap verildimi goremedim. Ben vereyim :) vutaminin icinde kullandigimiz folik asit duzeyinde folik asit oldugu icin birakiyoruz. Fazlasi da fazla oluyor.
nubu yatay zaten ben de kıza benzettim :)kızlar yazıyorum doktor kız olabilir dedi cinsiyeti için erkek demedi ama emin değilim dedi net göstermiyor çünkü yerinde de durmuyordu sürekli hareket halindeydi. Hadi inşallah dedim sağlıklı olsun da. fetal DNA yani nifty testi yaptırdım sonucunda net çıkacak cinsiyeti :)
Yazmışsın olsun ne güzel hem erkek hem de kızların olacak çok sevindim mutlu oldum canımmm maşallah süphanallah
Seni en iyi ben anlıyorum valla. İnsanın inadına kız doğurası geliyor. Yoksa oğlumu sevmem mi canımdan öte tabiki. Ama oyuncakçıya girmek istedi geçen. Aynı dediğin gibi dinazor seti var. Oğlum olursa direkt bunu alırım valla diyor. Gerçi biraz da erkek oyuncaklarını sevdikleri için de yapıyor olabilirler. Şimdi gidip baby alive bakalım dese o da tuhaf olurKadınlar maddi konularda gerçekten daha mantıklı. Almak lazım kontrolü ele
Ya çok yanıyorum ben de ama çok sarışkan bi çiftizKız valla bu sıcakta ne sarılması yaçocuktan önce sarılıp uyurduk felan , hamilelikte de doğumdan sonra da yanmalarım devam etti kendimden bile uzaklaşısım var yani. Birde sarılırsan oooo alev alev yanarım kesin.
12. haftadan sonra omega 3 e geçiliyor bana ilk 12 hafta elenatal 1 verdi 12. haftadan sonra elenatal 2 ye geçirecek meselaO anne ben oluyorum canımkızımda 6. ayıma kadar içmiştim tabi 2015 yılıydı degişmiştir kullanımları ben bunu mutlaka sormalıyım doktoruma sagol canım çok teşekkür ederim
Ben strese girdim şimdiden12. haftadan sonra omega 3 e geçiliyor bana ilk 12 hafta elenatal 1 verdi 12. haftadan sonra elenatal 2 ye geçirecek mesela
Evet ya şu listenin mutlaka çıktısını almalıyım. Madem illaki para harcayacakBu hormonlar ne kadar garip dimi canım, normalde kizmayacagimiz yada büyük tepki vermeyeceğimiz şeylere çok büyük tepkiler veriyoruz çok alınıyoruz.
O kadar haklısın ki baktığında o bardağa verdiği parayla bebege bir sürü eşya alacaktin, ama o da haklı kendince cocuga birseyler almak istedi yeni doğacak cocuga ne alınır bilmediği için kendi zevkine göre birseyler tercih etti. Erkek mantığı bizim gibi işlemiyor. En mantıklısı ne yap biliyormusun hani biz bir liste hazırlamıştık ya ilk gönderiye sabitledik ihtiyaç listesi gibi. Kendine göre ihtiyaç listesi düzenle ver kocanın eline cocuga bir şey almaya niyetin varsa bunlardan sırayla al dehem o hevesini almış olur hemde çocuğun ihtiyaçları yavaş yavaş azalmış olur.
kızlar yazıyorum doktor kız olabilir dedi cinsiyeti için erkek demedi ama emin değilim dedi net göstermiyor çünkü yerinde de durmuyordu sürekli hareket halindeydi. Hadi inşallah dedim sağlıklı olsun da. fetal DNA yani nifty testi yaptırdım sonucunda net çıkacak cinsiyeti :)
Bana neden ultarsondaki her bebek erkek gibi geliyorKızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama emin değilim çok net gözükmüyor dedi sizce nedir tahminleri alalım. Genel muayenede bir sıkıntı yok dedi ama. Çok şükür
Canım şöyle ki ben sizin kadar iyimser düşünemiyorum malesef. Evet toplumsal dönüşümler çok yavaş ilerliyor ama bireysellesmeyle birlikte çok fazla içeri dönük olduk bir yandan da. Kendimizde ki ve sevdiklerimizde ki hataları asla kabul etmiyoruz hep inkar ediyoruz . Her şeyi ben bilirim ben yaparım tavırları , toplumsal içinde yaşadığımızı unutuyoruz ben ben merkezli olduk çıktık... malesef ki... tabi benim genel çevremden gozlemlediklerim genelde bunlar.Şimdi anneler de daha bilinçli genel olarak bu umut verici bişey. Maalesef toplumsal dönüşümler yavaş oluyor. Ama daha iyi olacak ilerde herşey. Bu ileri yaş annelik belki geçmişte riskliymiş ama şimdi hem tıp ilerledi insan ömrü uzadı hem annelerin mantıksal çizgisi daha iyi oturmuş oluyor. Bu grubu da o yüzden seviyorum çok iyi anneler var burada çok sevdim hepinizi
Erkek gibiKızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama emin değilim çok net gözükmüyor dedi sizce nedir tahminleri alalım. Genel muayenede bir sıkıntı yok dedi ama. Çok şükür
niyeeeeBen strese girdim şimdiden
Bence kızKızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama emin değilim çok net gözükmüyor dedi sizce nedir tahminleri alalım. Genel muayenede bir sıkıntı yok dedi ama. Çok şükür
Niye sıkıntı olsun ye tabi şifa olsun bebişineKızlar kızılcık yiyor musunuz bir sıkıntı olur mu acaba canım cekti kırk yılda bir
Kız fazlası zarar o zamn abaowwww bu doktor bitirdi beniniyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?