• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Canim tansiyonuna bakiyor musun bas agrisinin ondan kaynaklanmadigina emin olmak gerekir, ilac alma sakin. Eger tansiyon kaynakli degilse mumkunse karanlik bi yerde biraz yatabilirsin bazi bitki caylarini icebilirsin
10 a 6 çıktı biraz ayran içiyorum ama migren var bende migren mi gebelik baş ağrısı mi anlayamadım kusma da yaptı Allah bullak oldum

Benim yarın kontrolüm var bir umut belki söyler doktor diye heyecanlıyım 😍😍 ama genelde 17,18. Haftayı bekliyorlar net olarak söylemek içi
Benim yarın kontrolüm var bir umut belki söyler doktor diye heyecanlıyım 😍😍 ama genelde 17,18. Haftayı bekliyorlar net olarak söylemek için
Benim yaşadığım şehirde bir doktor var 10. Haftayı geçince görüyor söylüyor hatta geçenlerde 10+3 olan birinin cinsiyetini görmüş o yüzden heveslendim biraz

Tünaydın o kadar haklısın ki ama bence birkaç haftaya bu usengecligimiz kalmayacak. işin sıkıcı tarafı zihin sağlam vücut yorgun 🤣
Benim ilk hamileliğimde hiç geçmemişti 🫣şimdi ilk haftalar diye böyle, ilerleyince ağırlayışıyorsub daha da zor oluyır herşey , anca doğurunca rahatlamıştım 😁

Fırsatın varsa bol bol uyu yat ancak öyle yapıyorum ben ya
Hastaneyi aradım sordum ebelere sagolsunlar telefondan yardımcı oldular. Şimdi yazacağım başı ağrıyan olursa denesin az da olsa azaltti.
Ayaklarınıza sıcak su kovası yapın saçınızı da soğuk su ile ıslatın ve 10 dk kadar öyle kalın 🙏

Ben güneş kremli fondöten kullanıyorum tam yaz gelince ekstra güneş kremi sürüyorum , shiseido +30 fondöten yeter bence kışın ama sen bilirsin bilemiyorum

Ay bende arıyorum bulamadım. Mineral filtreli kullanmak gerekiyormuş. Biodermanın aldım hic memnun kalmadım yüzüm bembeyaz kaldı. Beyazlık bırakmayan mineral filtreli güneş kremi önerisi olan var mı
Ya bioderma çok iyi duymuştum onu almayı düşünüyordum iyi oldu söylediğiniz bide la roche posay iyi diye duydum kullanan var mı

Benim ilk hamileliğimde hiç geçmemişti 🫣şimdi ilk haftalar diye böyle, ilerleyince ağırlayışıyorsub daha çok değilmi nasıl bekleyeceksin 16 da net gözükür dedi
Hani bazen cinsiyet farklı çıkıyor ya korkuyorum. Ne cinsiyeti ne olursa olsun canım o benim. Tabii ki her anne gibi bir tık kız bebekciyim 🥲
Sonuçtan kesin emin olmak istiyorum.
Instagram'da bir gebe 6. Ayında cinsiyetin farklı olduğunu öğrenmiş ben yıkılırdım 🤣🤣🤣

Hastaneyi aradım sordum ebelere sagolsunlar telefondan yardımcı oldular. Şimdi yazacağım başı ağrıyan olursa denesin az da olsa azaltti.
Ayaklarınıza sıcak su kovası yapın saçınızı da soğuk su ile ıslatın ve 10 dk kadar öyle kalın 🙏
Düşük riski olanlar sıcak su olmaz Allah korusun ilk haftalar kanama ola bilir

Bir yandan kaygı seviyenizin düşük olmasını kıskandım herkese böyle hamilelik nasip etsin . Ama bir yandan da merak ettim dış gebelik ya da kalp atışının olmamasından korkmadınız mı
Zaten 7 haftalık olana kadar kalp atışı duyulmuyor. Kalp atışının atmıyor olmasından korkmuyor ola bilirmiyim sizce? Benim canım o sonuçta ancak atmıyor olması durumunda yapabileceğim hiçbirşey olmayacağıda bariz. Ayrıca o ihtimali hiç düşünüp negatifi çağırmak istemiyorum. Kaygı seviyem düşük değil yani🙃

Ayaklari suda bekletmek sıkıntı mı olur yani allah Allah ebe de kaynar su değil tabi ki ama vücut sıcaklığından bir tık yüksek sıcak suda ayağını koy demişti
Normal suda tabi sıkıntı olmaz ama sen sıcak yazdın ya benim bir akrabam banyoda sıcak suyla yıkanmış kanaması durmamış ondan riske almayak bence

Zaten 7 haftalık olana kadar kalp atışı duyulmuyor. Kalp atışının atmıyor olmasından korkmuyor ola bilirmiyim sizce? Benim canım o sonuçta ancak atmıyor olması durumunda yapabileceğim hiçbirşey olmayacağıda bariz. Ayrıca o ihtimali hiç düşünüp negatifi çağırmak istemiyorum. Kaygı seviyem düşük değil yani🙃
Yanlış anlaşıldım kusura bakmayın yargılamak amacıyla yazmamıştım

Back
X