• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Valla uzman olduk artık hepimiz her bişeyi biliyoruz 🤣 Nasıl sevindim bebeğin sağlıklı çok şükür 🙏🏻 Bi de kız olacak büyük ihtimalle nasıl mutlusundur. Hayırlı olsun 🙏🏻❤️
Sorma kuzum çok duygusalım çok da mutluyum kız çocuklarına çok düşkünüm normalde de 🥺❤️

Benzer şeyleri düşünüyoruz aslında ama farklı
ifade ediyoruz 😁 bireysellik tabikide çok güzel bir şey, bağımsızlık ama benim bahsettiğim şu ben herseyi yaparım benim cocuguma kimse bir şey diyemezciler. Tamam sen gene yap ta senin yaptığın bana zarar vermemeli bana engel olmamalı o tarz bireyselcilerden bahsediyorum. Anlatmak istediğim buydu aslında 🥰 ben biraz fazla sorgulayıcı olduğum için pek iyimser olamıyorum yaa sanırım mesleki bir durum. Birde ülkenin durumu almış başını gitmiş, göç olayının tam daha etkisini hissetmiyoruz ama birkaç sene sonrasını pek olumlu görmüyorum. Yani içimden birses diyorki umarım okulda öğrendiğim teoriler kuramlar yanlış çıkar😆😆😆
Yani genel olarak biz kadınlara çok iş düşüyor. Hem çocuk hem eş yetiştiriyoruz. 🤗
Yok canım ben de aşırı sorgularım hiç de içim rahat değil aslında. Gerçekten kimsenin morali bozulup içi kararmasın diye yazmıyorum. Herkes anne olacak mutluluktan uçuyoruz. Hiç atmosferi bozmayayım. Bu toplum asla düzelmez kafasına ben geleli çok zaman oluyor. Pek umutlu da değilim aslına bakarsan. Sadece bu ortam çok pozitif minnoş bi ortam umutsuz konuşmak istemiyorum ☺️☺️ Yoksa şimdi göçten girer toplumsal yozlaşmışlıktan cehaletten çıkarım. Nasıl Ortadoğu toplumu haline getirilip berbat bir kadere sürüklendiğimizi anlatabilirim. Ama bebeklerimiz kukuli dinleyerek büyüsün boşver. Asla onları üzmeyelim. Hiç kıyamıyorum😔 Benim doğduğum sene de berbat bir seneymiş mesela 91liyim. Körfez savaşı Sovyetlerin yıkılması falan. Türkiye de çok karışık sıkıntılı. Annem çok karamsar bi hamilelik geçirmiş. Ama yine de çok güzel bir çocukluk yaşadım. Belki bugünler de geçer diyorum şimdi. Umarım çocuklarımızın geleceği güzel olur. Başka bir duam yok 🙏🏻

Kızlar ben de şimdi çıktım kontrolden. Her şey yolunda çok şükür boşuna evham yapmışım 🤦‍♀️ 2li tarama için kan verdim 2 hafta sonra arayacağım sonuç için, ense kalınlığı ve burun kemiği gayet güzel dedi. Bizimki baya uykucu çıktı önceki kontrolde çok hareketliydi bu sefer uyuyordu girmeden çikolata da yemiştim aslında ama 🤣 Doktor ultrason cihazını salladı uyansın diye ama yok bizimki aynı babası gibi uykucu şirin 🤣🤦‍♀️ Kalp atışı da gayet iyiymiş. Cinsiyet için de tam kesin değil ama birine daha çok benzetiyorum dedi 🤭 Önce sizden tahminleri alayım söyleyeceğim 🥰
Bugun ne guzel haberler geldi yaa 🥰 maşallah kız dan yana kullaniyorum oyumu 😄

Valla bazı şeylerde bende böyle kalıyorum kızılcık bana izin vermediler büyükler kompostoya kondurmadılar 🙄😑

Geçen de canım bandırarak yenen yumurta var ya adı vardı onun hatırlayamadım 🙄 ondan istedi ama yememek gerekiyormus yemedim kızımda da canım çiğ köfte istemiş yememistim 😑
Ciğ koftenin zarari var mi ya gecen baya canim cekti yedim yedim sonra ismine takildim çiğ kofte çiğ 😅 esime dedim bunda at var midir aradi sordu aldigi yeri yokmuş ama o 5 dk soguk terler doktum resmen

Acaba kaynatıp suyunu içmek mi yasak çünkü bana nar ye ama nar suyu içme demişti ilk kızımda gittiğim ilk doktor ama sonra anlaşamadık ayrıldık ondan o da değişik bir insandı ama doktor sonucta dogru soylemistir herhalde 😂😂

Hoşgeldin ❤😍

Bende ucuz doğum yapcam sanirim yılbaşında doğururum ama 😂😂 yine de grubumuz çok güzel burada takip yapmak çok güzel oluyor bende ondan ayrılmıyorum buradan hiç 🤗🤗🥰
ayy gerçekten mi :KK76: inşallah hep birlikte görelim o günleri öyleyse :halay:

Ben de mart annesiyim ama bir ihtimal yine mart olması umudum var 😊
Benimde şubat sonu olma ihtimali yüksek. 40.haftam martin 11 ine geliyor. İlk kziim sezeryanla doğdu 38+5 te. Bu bebisye aynı hafta ve günde gelmek istese martin 2 si yapıyor belki birkaç gün erken gelmek ister 😄 benim doguk günün şubat 25. Ay u gün olmaması için dua ediyorum 🤣🤣😂

Yok canim 3 ayda olusur. 2 yasina kadar gelisim ayni hizla devam eder. Sonrasinda da eder de anne karni ile 2 yasa kadar en hizli oldugu an. Organ olarak olusumu ilk 3 ay. Iskeleti gibi dusun, sinir sisteminin...
Tabi orası öyle de tam anlatamadım ben de. Nöral tüp kapanması diye bir durum var, 12 haftada kapanıyormuş. İlk hamileligimde de 12 haftadan sonra biraktirmisti doktorum, ondan sonra arkadaslarin dedigi gibi omega 3 kullanmaya başlamıştım. Ama mesela bu seferki doktorum kalp atışını duyduktan sonra omega 3 içeren bir multivitamin kullanmami istedi. Her doktorun yaklaşımı farklı oluyor

Ciğ koftenin zarari var mi ya gecen baya canim cekti yedim yedim sonra ismine takildim çiğ kofte çiğ 😅 esime dedim bunda at var midir aradi sordu aldigi yeri yokmuş ama o 5 dk soguk terler doktum resmen
Adi cigkofte olsa da illa sormak gerekli. Etli mi etsiz mi diye. Ben normalde etliyi çok severim ama hamilelik emzirme dolayısıyla etsiz tercih ediyorum. Onda da bulgur, salça, acı, baharat, kiminde ek ceviz de oluyor o kadar.

Benimde şubat sonu olma ihtimali yüksek. 40.haftam martin 11 ine geliyor. İlk kziim sezeryanla doğdu 38+5 te. Bu bebisye aynı hafta ve günde gelmek istese martin 2 si yapıyor belki birkaç gün erken gelmek ister 😄 benim doguk günün şubat 25. Ay u gün olmaması için dua ediyorum 🤣🤣😂
Hayirlisi olsun saglikla gelsinler de ❤️ geri kalan isin eglencesi 😊

Atın ne işi var kız çiğ köftede 😂 zaten etli yapılması yasak bayadır hep bulgurla yapıyorlar. Hiç merak etme ye gitsin 👍
* Et demek istedin sanırım kendime gülüyorum şu an yanlış anladım 😂 yasal zorunluluk canım etli yapmaları yasak zaten. Hiç sorun yok ☺️

Adi cigkofte olsa da illa sormak gerekli. Etli mi etsiz mi diye. Ben normalde etliyi çok severim ama hamilelik emzirme dolayısıyla etsiz tercih ediyorum. Onda da bulgur, salça, acı, baharat, kiminde ek ceviz de oluyor o kadar.
Ya hic dusunemedik ki yani bi anda aklima geldi ben çiğ olabilecek seyleri hep tavuk et diye belirlemisim baska bisey olunca dusunemedim o korku bana yeter daha da istemez canim 😂

Kızlar ben de şimdi çıktım kontrolden. Her şey yolunda çok şükür boşuna evham yapmışım 🤦‍♀️ 2li tarama için kan verdim 2 hafta sonra arayacağım sonuç için, ense kalınlığı ve burun kemiği gayet güzel dedi. Bizimki baya uykucu çıktı önceki kontrolde çok hareketliydi bu sefer uyuyordu girmeden çikolata da yemiştim aslında ama 🤣 Doktor ultrason cihazını salladı uyansın diye ama yok bizimki aynı babası gibi uykucu şirin 🤣🤦‍♀️ Kalp atışı da gayet iyiymiş. Cinsiyet için de tam kesin değil ama birine daha çok benzetiyorum dedi 🤭 Önce sizden tahminleri alayım söyleyeceğim 🥰
Canım kız sanki ben öyle düşünüyorum 😌😌

Atın ne işi var kız çiğ köftede 😂 zaten etli yapılması yasak bayadır hep bulgurla yapıyorlar. Hiç merak etme ye gitsin 👍
* Et demek istedin sanırım kendime gülüyorum şu an yanlış anladım 😂 yasal zorunluluk canım etli yapmaları yasak zaten. Hiç sorun yok ☺️
He ya at yazmışım kendime güldüm 😅 yasak olduğunu bilmiyodum inte bile yazdim neyle yapilir diye çiğ et diyo Allah dedim napicam. Neyseki etsizmis. Iyi ki yasaklanmis çiğ etden yemek mi olur beee pehh😂

Yakında organlarımız😁
Screenshot_20220812_162922.jpg

Back