2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben kız a benzettim. sağlıklı olsun öncelikle tabi

Geç döllenme mi olmuş yani oldun sağlıkla haber alalım da bir haftalık daha bekleriz

Ohh bak ben demiştim bugün haberler hep iyi gelecek inşallah diye çok mutlu oldum canım senin bebiş de büyümüş baya inşallah 2li testten dr iyi haberler alırsın cinsiyet için net bir şekilde kız diyorum ama ben teorileri bilmiyorum hee onu benden beklemeyin ben hissediyorum resme bakıp
canım yorum yapacaktım 2 erkek 1 kız diye ama tüm sayfaları okumaya çalışırken cevabı okudum :))) sağlıkla gelsin minik kuzuların inşallah :))

Sağol canım kesin olmamakla birlikte ben doğru olduğunu düşünüyorum ve hep böyle hissetmiştim

Ya neden koydurmadılar internette de sıkıntı olmaz diyo yiyorum ben şimdi ama

Yaa bilmiyorum ki bazen böyle şeyler yapiyorlar mesela ben limonlu su içiyordum ilkinde bana limonlu su kanamaya neden olur dediler icirmediler ama bence alakası yok kızılcık için de kesin yoktur ama kavga edesim yok kızım için koyuyorum ben ya şifa kaynağı oluyor kompostom ama engel oldular bana

Niye sıkıntı olsun hiç duymamışım hadi yumurta ve etin pişmesi lazım toxo yapar diye diyorlar da kızılcığın günahı ne

Acaba kaynatıp suyunu içmek mi yasak çünkü bana nar ye ama nar suyu içme demişti ilk kızımda gittiğim ilk doktor ama sonra anlaşamadık ayrıldık ondan o da değişik bir insandı ama doktor sonucta dogru soylemistir herhalde

Hoşgeldin ❤

Bende ucuz doğum yapcam sanirim yılbaşında doğururum ama yine de grubumuz çok güzel burada takip yapmak çok güzel oluyor bende ondan ayrılmıyorum buradan hiç

Kızlar valla araştırmalarıma göre kızılcık gebelikte bebeğin sinir sistemine çok faydalıymış ayrıca idrar yolu enfeksiyonuna birebirmiş. Yeyin yedirin mide bulantısından hiçbir şey yiyemiyordum onu da bastırdı sağolsun

Eklentiler

• 9572F80E-9C7E-4917-AFF7-98F89C2C9BFA.png
    239,1 KB · Görüntüleme: 34
Benzer şeyleri düşünüyoruz aslında ama farklı
ifade ediyoruz bireysellik tabikide çok güzel bir şey, bağımsızlık ama benim bahsettiğim şu ben herseyi yaparım benim cocuguma kimse bir şey diyemezciler. Tamam sen gene yap ta senin yaptığın bana zarar vermemeli bana engel olmamalı o tarz bireyselcilerden bahsediyorum. Anlatmak istediğim buydu aslında ben biraz fazla sorgulayıcı olduğum için pek iyimser olamıyorum yaa sanırım mesleki bir durum. Birde ülkenin durumu almış başını gitmiş, göç olayının tam daha etkisini hissetmiyoruz ama birkaç sene sonrasını pek olumlu görmüyorum. Yani içimden birses diyorki umarım okulda öğrendiğim teoriler kuramlar yanlış çıkar
Yani genel olarak biz kadınlara çok iş düşüyor. Hem çocuk hem eş yetiştiriyoruz.

Hosgeldiniz, hayırlısı olsun
Benim ve burdaki bir çok arkadaşımızın şubat ayında doğum yapma ihtimali var önemli olan saglikla kucağımıza almak.
Şubat ayı düşündüğünüz için şubat grubundaki listeye dahil olursunuz diye tahmin ediyorum.

Bence de ymıt fakirin ekmeğidir şanslısın bak ne güzel eşya derdinde pek olmayacak yoksa 3 taneye nasıl yetişecektin canım benim ya Allah yardımcın olsun. Ben kız da olsa herşeyi sıfırdan alacağım kızım 11 yaşında hiç biletini bırakmadım 2 çanta var sadeve onları da saklamıştım kıyamadıpım için belkş giydiririm belki yine kıyamam ellemem onları canım yine de. :)))

Sağol canım birazdan cifkofte siparişi veriyorum

Bir anne folik asidi neden biraktirdi doktorun diye bir anneye sormus. Ona cevap verildimi goremedim. Ben vereyim :) vutaminin icinde kullandigimiz folik asit duzeyinde folik asit oldugu icin birakiyoruz. Fazlasi da fazla oluyor.
Benim de bildiğim kadarıyla folik asit bebegin sinir sisteminin sağlıklı gelişiminde cok önemli, beyin ve omurilik gelişimi için. Bu gelişim de ilk 3 ayda tamamlanıyor bu nedenle 3 aydan sonra gerek görmüyorlar

Yok kız çok şükür bir kızım vsr 11 yaşında o da küçük anne olacak valla elim ayağım yardımcı oluyor ben kıyamıyorum.erkekte olsa farketmez biz ikisini de istiyoruz canım. Yıllarca Özlem çekmişiz kızım kardeş sahibi olacak nasıl da mutlu. Rabbim sağlık versin sadece başka bişi istemeyiz inşallah test sonuçlarımız temiz çıkar

Ben de nub dan dolayi kiza benzetmistim Zaten bu kadar bulantiya erkek olsaydı çok şaşırırdik

Teşekkür ederim canım bakalım netleşecek nifty sonucu çıktığında :) inşallah sonucumuz temiz çıkar da başka bişi istemeyiz canım

Cok haklısın. Benim eşim de kız delisi bu sebepten. Oğlumla da cok iyi arası ama tabi bana göre daha katı olduğu için oğlum buaralar hep diyor ki babam ise gitsin biz seninle evde kalalım eglenelim gittikçe daha çok düşüyor bana. Eskilerde kaldı diye düşünüyorum bu erkek cocuk hevesi ama belli de olmuyor iste kişiden kişiye değişiyor

Benim de bildiğim kadarıyla folik asit bebegin sinir sisteminin sağlıklı gelişiminde cok önemli, beyin ve omurilik gelişimi için. Bu gelişim de ilk 3 ayda tamamlanıyor bu nedenle 3 aydan sonra gerek görmüyorlar
Yok canim 3 ayda olusur. 2 yasina kadar gelisim ayni hizla devam eder. Sonrasinda da eder de anne karni ile 2 yasa kadar en hizli oldugu an. Organ olarak olusumu ilk 3 ay. Iskeleti gibi dusun, sinir sisteminin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…