Ben kız a benzettim.Kızlar ben de şimdi çıktım kontrolden. Her şey yolunda çok şükür boşuna evham yapmışım2li tarama için kan verdim 2 hafta sonra arayacağım sonuç için, ense kalınlığı ve burun kemiği gayet güzel dedi. Bizimki baya uykucu çıktı önceki kontrolde çok hareketliydi bu sefer uyuyordu girmeden çikolata da yemiştim aslında ama Doktor ultrason cihazını salladı uyansın diye ama yok bizimki aynı babası gibi uykucu şirin Kalp atışı da gayet iyiymiş. Cinsiyet için de tam kesin değil ama birine daha çok benzetiyorum dedi Önce sizden tahminleri alayım söyleyeceğim
Arkadaşlar bugün fakülte hastanesine gittim daha detaylı bakılır ümidiyle.
Doktor dediğim gibi ilişki tarihimle uyumlu oldgnu bata göre değil dedi. 6 hafta 3 günlük dedi.
Vaj. Baktı ve yolk henüz oluşmamış kese çok güzel en ufak bir sıkıntı görmüyorum dedi o yüzden haftaya randevu al tekrar bakalım dedi.
Bu hafta cuma gününü zor etmiştim haftaya nasıl olacak bakalım.
Kızlar ben de şimdi çıktım kontrolden. Her şey yolunda çok şükür boşuna evham yapmışım2li tarama için kan verdim 2 hafta sonra arayacağım sonuç için, ense kalınlığı ve burun kemiği gayet güzel dedi. Bizimki baya uykucu çıktı önceki kontrolde çok hareketliydi bu sefer uyuyordu girmeden çikolata da yemiştim aslında ama Doktor ultrason cihazını salladı uyansın diye ama yok bizimki aynı babası gibi uykucu şirin Kalp atışı da gayet iyiymiş. Cinsiyet için de tam kesin değil ama birine daha çok benzetiyorum dedi Önce sizden tahminleri alayım söyleyeceğim
canım yorum yapacaktım 2 erkek 1 kız diye ama tüm sayfaları okumaya çalışırken cevabı okudum :))) sağlıkla gelsin minik kuzuların inşallah :))
Ya neden koydurmadılarinternette de sıkıntı olmaz diyo yiyorum ben şimdi ama
tamam canım teşekkür ederimYok canım tok verdim farketmiyor
Niye sıkıntı olsun hiç duymamışımhadi yumurta ve etin pişmesi lazım toxo yapar diye diyorlar da kızılcığın günahı ne
herkese merhababen de mart annesiyim ama 2. sezaryen olacağı için muhtemel doğum şubatta olacak. inşallah herkesin hamileliği sorunsuz bir şekilde geçer sağ salim kucağımıza alırız güzel bebeklerimizi.
Benzer şeyleri düşünüyoruz aslında ama farklıAy bu konu da araya kaynadı cinsiyet tahminleri falan derken şenlendi ortalıkBen de bazen karamsar bazen iyimser oluyorum bu toplumsal konularda. Genelde karamsar oluyorum hatta ama hem kendi bebeğim hem sizin bebişleriniz için iç karartıcı konuşmak istemiyorum Farklı fikirler tabiki olacak ama güzel iletişim varsa asla sorun yaşanmaz. Ben merkezli olmak tabiki çok sorunlu bir durum ama bireyselleşmeye o kadar da karşı değilim aslında. Başkalarının yaşantısına, karar ve fikirlerine saygı duymak şartıyla insanın her istediğini yapma, yaşama, söyleme hakkı olmalı. Toplumu umursamadan yaşayabilmeli insanlar. Ama biz henüz tam bireyci bir toplum da olamadığımız için arada kaldık. Bu sefer böyle bencil kendini beğenmiş tipler türedi. Ama normal geçiş dönemleri bunlar her toplumda olan. Çok da enseyi karartmayalım. Güzel olacak diyelim güzel olsun
Bırakma biziBende ucuz doğum yapcam sanirim yılbaşında doğururum amayine de grubumuz çok güzel burada takip yapmak çok güzel oluyor bende ondan ayrılmıyorum buradan hiç
Hosgeldiniz, hayırlısı olsunherkese merhababen de mart annesiyim ama 2. sezaryen olacağı için muhtemel doğum şubatta olacak. inşallah herkesin hamileliği sorunsuz bir şekilde geçer sağ salim kucağımıza alırız güzel bebeklerimizi.
Bence de ymıt fakirin ekmeğidirEvet benim zaten kızımın çok eşyası var ben maddi baktım direkt çok iyi geldi değil iki 4 kıza yetecek giysisi var neredeyse çok hediye gelmişti çoğu yepyeni paylaşarak kullandim ailede bir de onlar da kendi kıyafetlerinden ekleyerek geri verdiler bana iyice çok oldubisikletler ivir zivirlar hep pembe onları da kullanırım dedim hemen mutlu oldum eşim 2 erkek istiyordu hala inanmıyor ondan o 1 tanesi de erkek olacakmış öyle diyor bende ses etmedim umut fakirin ekmeğidir diye
Yaa muhtemelen o sebeple zaten kendi ilgi alanlarını kızlarla gideremezler sanıyorlar mesela benim kiz arabayla oynamaz ama dinazor seti alsa babası var ya çıldırırve ne yaparsa yapsın eşim kızsa bile kızım ona deli oluyor mesela erkek öyle olmaz saniyorum ki aslında erkekler kız istemeli anlamlı gelmiyor bu nedenle
Kızıma hamileyken de erkek diye tutturup kamuflaj pantolon almıştı o zaman da ağlamıştım bak hatırlayınca bile moralim bozuldu kesin beni ağlatır bu süreç icinde de valla normalde ben severim erkek çocuğu ama böyle olunca gıcık oluyorum
Sağol canımValla bazı şeylerde bende böyle kalıyorum kızılcık bana izin vermediler büyükler kompostoya kondurmadılar
Geçen de canım bandırarak yenen yumurta var ya adı vardı onun hatırlayamadımondan istedi ama yememek gerekiyormus yemedim kızımda da canım çiğ köfte istemiş yememistim
Benim de bildiğim kadarıyla folik asit bebegin sinir sisteminin sağlıklı gelişiminde cok önemli, beyin ve omurilik gelişimi için. Bu gelişim de ilk 3 ayda tamamlanıyor bu nedenle 3 aydan sonra gerek görmüyorlarBir anne folik asidi neden biraktirdi doktorun diye bir anneye sormus. Ona cevap verildimi goremedim. Ben vereyim :) vutaminin icinde kullandigimiz folik asit duzeyinde folik asit oldugu icin birakiyoruz. Fazlasi da fazla oluyor.
Yok kız çok şükür bir kızım vsr 11 yaşında o da küçük anne olacak valla elim ayağım yardımcı oluyor ben kıyamıyorum.erkekte olsa farketmez biz ikisini de istiyoruz canım. Yıllarca Özlem çekmişiz kızım kardeş sahibi olacak nasıl da mutlu. Rabbim sağlık versin sadece başka bişi istemeyiz inşallah test sonuçlarımız temiz çıkarAyy senin bir oğlun vardı değil mi ondan kız olmasına sevindim bir farklılık insan istiyornet sonuçlar çıksın o zaman daha çok seviniriz ama sen zaten aynı benim kizima hamileligimdeki gibi olmustun beni resim yaniltti
Ben de nub dan dolayi kiza benzetmistimkızlar yazıyorum doktor kız olabilir dedi cinsiyeti için erkek demedi ama emin değilim dedi net göstermiyor çünkü yerinde de durmuyordu sürekli hareket halindeydi. Hadi inşallah dedim sağlıklı olsun da. fetal DNA yani nifty testi yaptırdım sonucunda net çıkacak cinsiyeti :)
Valla bana herkes erkek dedi ben bile erkek olacağına inandım hala da şüpheliyim kız mı erkek miBana neden ultarsondaki her bebek erkek gibi geliyorhep bi çıkıntılar oluyor Sana daha önce kız demiştim ama galiba. Doktor da emin değilim diyorsa kız diyeceğim yine
Kızımda da hiç bulantım olmamıştı ama. Ona da hep erkek olacak demişlerdiBen de nub dan dolayi kiza benzetmistimZaten bu kadar bulantiya erkek olsaydı çok şaşırırdik
Kızlar yüreğim sizlar derdime derman kızlarKızlar aranızdan kimse de erkek dememiş vallaEvet doğru bildiniz doktorun benzetmesi de KIZ
Teşekkür ederim canım bakalım netleşecek nifty sonucu çıktığında :) inşallah sonucumuz temiz çıkar da başka bişi istemeyiz canımLeedong zaten doktor da kız demiş yorum yaptıktan sonra okudum onu yazdığını da. Hayırlı olsun inşallah gönlündeki olur Herşeyden önemlisi bebeğin iyi olmasına çok sevindim @maviespumante sen ne zaman gidiyorsun doktora haber bekliyoruz
Cok haklısın. Benim eşim de kız delisi bu sebepten. Oğlumla da cok iyi arası ama tabi bana göre daha katı olduğu için oğlum buaralar hep diyor ki babam ise gitsin biz seninle evde kalalım eglenelimEvet benim zaten kızımın çok eşyası var ben maddi baktım direkt çok iyi geldi değil iki 4 kıza yetecek giysisi var neredeyse çok hediye gelmişti çoğu yepyeni paylaşarak kullandim ailede bir de onlar da kendi kıyafetlerinden ekleyerek geri verdiler bana iyice çok oldubisikletler ivir zivirlar hep pembe onları da kullanırım dedim hemen mutlu oldum eşim 2 erkek istiyordu hala inanmıyor ondan o 1 tanesi de erkek olacakmış öyle diyor bende ses etmedim umut fakirin ekmeğidir diye
Yaa muhtemelen o sebeple zaten kendi ilgi alanlarını kızlarla gideremezler sanıyorlar mesela benim kiz arabayla oynamaz ama dinazor seti alsa babası var ya çıldırırve ne yaparsa yapsın eşim kızsa bile kızım ona deli oluyor mesela erkek öyle olmaz saniyorum ki aslında erkekler kız istemeli anlamlı gelmiyor bu nedenle
Kızıma hamileyken de erkek diye tutturup kamuflaj pantolon almıştı o zaman da ağlamıştım bak hatırlayınca bile moralim bozuldu kesin beni ağlatır bu süreç icinde de valla normalde ben severim erkek çocuğu ama böyle olunca gıcık oluyorum
Yok canim 3 ayda olusur. 2 yasina kadar gelisim ayni hizla devam eder. Sonrasinda da eder de anne karni ile 2 yasa kadar en hizli oldugu an. Organ olarak olusumu ilk 3 ay. Iskeleti gibi dusun, sinir sisteminin...Benim de bildiğim kadarıyla folik asit bebegin sinir sisteminin sağlıklı gelişiminde cok önemli, beyin ve omurilik gelişimi için. Bu gelişim de ilk 3 ayda tamamlanıyor bu nedenle 3 aydan sonra gerek görmüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?