Canım şöyle ki ben sizin kadar iyimser düşünemiyorum malesef. Evet toplumsal dönüşümler çok yavaş ilerliyor ama bireysellesmeyle birlikte çok fazla içeri dönük olduk bir yandan da. Kendimizde ki ve sevdiklerimizde ki hataları asla kabul etmiyoruz hep inkar ediyoruz . Her şeyi ben bilirim ben yaparım tavırları , toplumsal içinde yaşadığımızı unutuyoruz ben ben merkezli olduk çıktık... malesef ki... tabi benim genel çevremden gozlemlediklerim genelde bunlar.
Ben evlenmenin de çocuk büyütmeninde belirli yaştan sonra olması gerektiğini düşünüyorum insan bir yaşa kadar kendini eğitip kendine yatırım yapmalı sonra çocuk evlilik vs olmalı. Kendini eğitemeyen başkasını hiç egitemez.
Araştırmayı seven, öğrenmeyi seven bilgi alışverişini seven insanlar araştırınca bu tarz forumlara ulaşıp katılıyor. O yüzden burda kesişti yollarımız. O yüzden bakış açısı, yorumlari, düşünceleri de ona göre değişiyor. Bende hepinizi çok sevdim
aynı fikirde olmadığım, tarzını sevemediğim bazı yorumlar, düşünceler oldu ve olacak elbet hepimiz birbirimizden farklıyız ama iletişim halindeyken birbirimizi kırmadan, incitmeden , saygısızlık etmeden iletişim kurmaya devam ediyoruz ve edeceğiz de
paylaşıyoruz ve birbirimizden birseyler öğreniyoruz bence en önemli kriter bu.