- 10 Eylül 2024
- 1.072
- 1.033
- 48
Kuzu hangi firmadan aldın bu fiyatı?Bize 15bin fiyat verdiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu hangi firmadan aldın bu fiyatı?Bize 15bin fiyat verdiler
izmir genetik canımKuzu hangi firmadan aldın bu fiyatı?
evet dün hiç tepki olmadı mesela merak içindeyimCiddi misiniz çok şaşırdımben de şu an 10. haftanın içindeyim yani böyle şeyler yaşayabilirim ayy çok heyecanlandım
geçmiş olsun hamileliktn önce en ufak baş ağrısında parol alırdım. Şimdilerde tansiyona bakıyorum genelde düşmüş oluyor sıcak şekerli su içiyorum dengede tutarmış biraz iyi gelincede tuzlu ayran yapıyorum. bazende rüzgardan dolayı başım ağrır ondada sıkı giyinip uzanıyorum bol su içiyorumKizlarrr çok başım ağrıyor ne yapayım sizce basınız agridiginda ne yapıyorsunuz? İlaç kullanan var mı
hiç bilmiyorum benim sigortam var para ödemiyorumMuayene ücreti nedir ?
Ay bende migren var. Dün de migren tuttu üstüne migren bende kusma yapıyor dün çok kotuydum hastaneyi aradım ebe ayağına sıcak su koy başını da islat 10 dk öyle kal dedi ama burada bir arkadaş sıcak su iyi değil dedi. O yüzden bende azalttı ama önermiyorum benim yüzümden bir durum olmasın diyegeçmiş olsun hamileliktn önce en ufak baş ağrısında parol alırdım. Şimdilerde tansiyona bakıyorum genelde düşmüş oluyor sıcak şekerli su içiyorum dengede tutarmış biraz iyi gelincede tuzlu ayran yapıyorum. bazende rüzgardan dolayı başım ağrır ondada sıkı giyinip uzanıyorum bol su içiyorum
Bende aksine hep istedim evin büyüğü erkek olsun abi olarak çok şükür Allah nasip ettiKızlar benim gönlüm azıcık farkla kız olsun istiyor. Bu beni kötü biri mi yapar sizce erkek evlat çok guzel hangisi olursa canım ama hani abla olsun mutlaka evin büyüğü kız olsun. Kız yani çok başka bir olay çok güzel olur gibi. Sizce kötü bir düşünce mi kimseye de söyleyemiyorum![]()
Sence bu istek kötü müBende aksine hep istedim evin büyüğü erkek olsun abi olarak çok şükür Allah nasip etti![]()
Bende dilime getirmiyorum nedense içimde var istek ama demiyorum çünkü ilk bebeğimin kalbi durmuştu o zaman çok kız kız dedim istediğim için diğil hep kız hiss ettim sonrada kalbi durunca kendimi suçladım dedim belkide erkekti bende küstü bebeğim evet çok saçma ama hep dedim birde hamile kalırsam susucam öylede yapıyorumSence bu istek kötü mü
![]()
bende erkek hissediyorum, bunu sesli söyleyince kendimi cahil, erkek çocuk olsun diye çocuk yapmış gibi hissediyorumKızlar benim gönlüm azıcık farkla kız olsun istiyor. Bu beni kötü biri mi yapar sizce erkek evlat çok guzel hangisi olursa canım ama hani abla olsun mutlaka evin büyüğü kız olsun. Kız yani çok başka bir olay çok güzel olur gibi. Sizce kötü bir düşünce mi kimseye de söyleyemiyorum![]()
Kuzum ben de seninle aynı hislerdeyimmKızlar benim gönlüm azıcık farkla kız olsun istiyor. Bu beni kötü biri mi yapar sizce erkek evlat çok guzel hangisi olursa canım ama hani abla olsun mutlaka evin büyüğü kız olsun. Kız yani çok başka bir olay çok güzel olur gibi. Sizce kötü bir düşünce mi kimseye de söyleyemiyorum![]()
Ben de etrafıma hiç dile getirmiyorum içimden de boşver sağlıklı olsun zaten yine erkektir kız bekleme diye kendime kızıyorum öyle geçiriyorum günleriBende dilime getirmiyorum nedense içimde var istek ama demiyorum çünkü ilk bebeğimin kalbi durmuştu o zaman çok kız kız dedim istediğim için diğil hep kız hiss ettim sonrada kalbi durunca kendimi suçladım dedim belkide erkekti bende küstü bebeğim evet çok saçma ama hep dedim birde hamile kalırsam susucam öylede yapıyorum![]()
Tabi alakası yok ama boşu boşuna kendimi üzdüm ondan daha ağzımı açmıyorum..Ama gerçekten sağlıklı olsun yeterki ve hayırlı evlat olsun bu çok önemli.Ben de etrafıma hiç dile getirmiyorum içimden de boşver sağlıklı olsun zaten yine erkektir kız bekleme diye kendime kızıyorum öyle geçiriyorum günleri![]()
Ama seni anladım olumsuzluk yaşayınca insan saha dikkatli olur aslında senin ne istediğinde hiç alakası yoktur kendini üzme![]()
bende benzer durumdayım. bugün mesela bulantı geri geldi bazen unutturuyor bazen geri geri geliyor.Kızlar 10+2 den herkese selamlar. Bir günüm diğerine uymuyor. Tam hersey (bulantı, iştahsızlik, halsizlik, depresiflik) bitti diyorum hoop iki gün sonra tekrar başa sarıyor. Bugün +başdönmesi şikayetiyle beraber bütün semptomlarım geri geldi. Sizler nasılsınız ?
Bugün eurofins ile görüştüm 420 euro teklif verdiler.İyi akşamlar kizlar bir şey soracam Fetal DNA yaptıran varmı?Ücret ne kadar ödediniz?
Benimde bir oğlum var ben de isterim birde kızım olsun çünkü başka çocuk düşünmüyorum. Gönlüm kız istede içime doğan gene erkek diyo kendim için. Kötü niyetimiz den değil canım herkesin tatmak istediği duygu farklı oluyorKızlar benim gönlüm azıcık farkla kız olsun istiyor. Bu beni kötü biri mi yapar sizce erkek evlat çok guzel hangisi olursa canım ama hani abla olsun mutlaka evin büyüğü kız olsun. Kız yani çok başka bir olay çok güzel olur gibi. Sizce kötü bir düşünce mi kimseye de söyleyemiyorum![]()