- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Onu bilmiyordum canım benimde 12. Hafta oldu ama birşey demedi keşke banada dese ben folik asidi içince migdem çok bulanıyorBen kullanmadım ama kuzenim kullanmıştı kullanmadığı gebelikte bebeği beslenemedigi için çok uzun kuvezde kaldi ikincisinde ise kendisi demis verdiler içmedim bu sefer verin içerim diye o bebeği 2 kiloyu gecebilmisti hemen cıktı kuvezden ama onun erken doğuyor her zaman
Sana hayırlı uğurlu olsun biraz min-nan cinsiyet tahminim yok doğal olarak sağlıkla büyüsün inşallah
12 hafta oldu geçen sefer de 12. Haftada bıraktırdı bir de gecen sefer süpriz gebelikti geç başlamama rağmen erken bırakmıştım bu sefer 6 aydır içiyorum ben zaten Şubat anından itibaren içtiğim için bırak deyince mutlu oldum bende 1 tablet kaldıydı ya onu içsem öyle bıraksam deseydim keşke çok pahalı bir ilaç almıştım çok cimriyimdir femara da bitmedi kafama baya takıldı doktora dedim size vereyim yazık çok para verdik bir isteyen gebeye verirsiniz boşuna para vermesin yani param boşa giderse çok uzulurum paylaşırım o konuda sorun yok ama
Biz de tartıştık ya benimki de markette araba robot falan bakıyor alacakmış oğluma ben her şeyi alcam dedi çok sinirlendim bende ağlayacaktım hayır 3 tane çocuğumuz olacak tüm parayı oğlana harcayacağız herhalde ben kızlarımı ezdirmem ama yaa erkeklerde çocuk zaten onları dikkate almamalıyız artık herhalde bu hormonlarla da zor oluyor ama
Evet doktorum da aynısını dedi renklide de bakmak istedi olmadı ya olsaydı daha güzel resimlerimiz olacaktı
Bende de var ama üçüz diye olduğunu sanıyordum ben
Ahahah evet çok kalabalık ya bel ağrılarım normalmiş görünce anladım
Evet bende bir de 3 cocuk var nasıl oluyordur benimkiler acaba
Yok ben açıkçası hep hamileleri haklı buluyorum hele maddi konularda anne daha mantıklı oluyor benim yukarıda anlattığım olayda görüldüğü gibi erkekler oğulları olunca bir şey oluyor zannediyorlar hayır bence ikisi aynı ama böyle olunca hepsi kız olsaydı keşke diyorum
Sağol canım Allah hepimizinkini korusun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Zayıf mısınız? Zayıf hamile kalıp erkenden kilo almayanlar daha erken hissedebilir demişti sanki Tv de bir doktor izlerim ben doktorlu programları da
Valla 2 tane görünen var ya birine kız birine erkek dedi bir tanesine çok anlam vermedi boyunu bile biraz zor ölçtü kıza benziyor ama bu hiç kesin degil bunun cinsiyet değişebilir bir sonrakine dedi şuan doktorum 2 kız dedi ama belli değil tam yani