- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Onu bilmiyordum canım benimde 12. Hafta oldu ama birşey demedi keşke banada dese ben folik asidi içince migdem çok bulanıyorBen kullanmadım ama kuzenim kullanmıştı kullanmadığı gebelikte bebeği beslenemedigi için çok uzun kuvezde kaldi ikincisinde ise kendisi demis verdiler içmedim bu sefer verin içerim diye o bebeği 2 kiloyu gecebilmisti hemen cıktı kuvezden ama onun erken doğuyor her zaman
Sana hayırlı uğurlu olsun biraz min-nan cinsiyet tahminim yok doğal olarak sağlıkla büyüsün inşallah
12 hafta oldu geçen sefer de 12. Haftada bıraktırdı bir de gecen sefer süpriz gebelikti geç başlamama rağmen erken bırakmıştım bu sefer 6 aydır içiyorum ben zaten Şubat anından itibaren içtiğim için bırak deyince mutlu oldumbende 1 tablet kaldıydı ya onu içsem öyle bıraksam deseydim keşke çok pahalı bir ilaç almıştım çok cimriyimdir femara da bitmedi kafama baya takıldı doktora dedim size vereyim yazık çok para verdik bir isteyen gebeye verirsiniz boşuna para vermesin yani param boşa giderse çok uzulurum paylaşırım o konuda sorun yok ama
Biz de tartıştık yabenimki de markette araba robot falan bakıyor alacakmış oğluma ben her şeyi alcam dedi çok sinirlendim bende ağlayacaktım hayır 3 tane çocuğumuz olacak tüm parayı oğlana harcayacağız herhalde ben kızlarımı ezdirmem ama yaa erkeklerde çocuk zaten onları dikkate almamalıyız artık herhalde bu hormonlarla da zor oluyor ama
Evet doktorum da aynısını dedi renklide de bakmak istedi olmadı ya olsaydı daha güzel resimlerimiz olacaktı
Bende de var ama üçüz diye olduğunu sanıyordum ben
Ahahah evet çok kalabalık ya bel ağrılarım normalmiş görünce anladım
Evet bende bir de 3 cocuk var nasıl oluyordur benimkiler acaba
Yok ben açıkçası hep hamileleri haklı buluyorum hele maddi konularda anne daha mantıklı oluyor benim yukarıda anlattığım olayda görüldüğü gibi erkekler oğulları olunca bir şey oluyor zannediyorlarhayır bence ikisi aynı ama böyle olunca hepsi kız olsaydı keşke diyorum
Sağol canım Allah hepimizinkini korusun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Zayıf mısınız? Zayıf hamile kalıp erkenden kilo almayanlar daha erken hissedebilir demişti sanki Tv de bir doktorizlerim ben doktorlu programları da
Valla 2 tane görünen var ya birine kız birine erkek dedi bir tanesine çok anlam vermedi boyunu bile biraz zor ölçtü kıza benziyor ama bu hiç kesin degil bunun cinsiyet değişebilir bir sonrakine dedişuan doktorum 2 kız dedi ama belli değil tam yani
canım çok teşekkür ediyorum sözlerini iltifat olarak kabul ediyorumYa ne güzel bilinçli akıllı kadınlar var grupta çok güzel şeyler konuşuyoruz çok hoşuma gitti. Bazen bu düzensiz göç meselesi moralimi bozuyor. Geçen hastalıklardan bahsedildi. Bir de işin kültürel sosyal yönü var. Hem endişe ediyorum bazen hem inadına üremeliyiz diye düşünüyorumçok seviniyorum sizin gibi anneler görünce umutlanıyorum
Benim folik asitim bitmişti doktora alayim mi dedim 12. Haftaya kadar devam 10 gün daha kullan sonra başka vitaminler vereceğim dedi.Onu bilmiyordum canım benimde 12. Hafta oldu ama birşey demedi keşke banada dese ben folik asidi içince migdem çok bulanıyor
erkek :) erken bilinenler hep erkek geliyor bana nedense, benim de öyle olmuştuKızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama emin değilim çok net gözükmüyor dedi sizce nedir tahminleri alalım. Genel muayenede bir sıkıntı yok dedi ama. Çok şükür
Leedong nerelerdesin muayene oldun mu ?
Ben 29 eşim 31 yaşında. 2 yaş var. Ama huyu suyu eşimin 10 yaş
2 kız 1 erkek mi yoksaaaMerhaba ben geldim kızlar doktordan geldiim
Bebeklerin ve keseleri oldukça iyi dedimagnezyum kan ilacı d vitamini ve decavit verdi folik asiti bırak dedi
Denize girebilirsin dedi, sarı akıntı eğer koku yoksa kaşıntı yoksa hiç önemli değil dedi
Bebekler için de 2 tanesine net bir şeyler dedi ama bir tanesini o da tahmin yaptışimdi siz de tahminleriniz varsa söyleyin bende size doktorun kesin olmayan tahminini söylerim sonrasında
Ben bir doktorla görüşeyim o zamn cnmBenim folik asitim bitmişti doktora alayim mi dedim 12. Haftaya kadar devam 10 gün daha kullan sonra başka vitaminler vereceğim dedi.
Banada kız gibi geldi çünkü kızlar utanır hemen göstermez derlerKızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama emin değilim çok net gözükmüyor dedi sizce nedir tahminleri alalım. Genel muayenede bir sıkıntı yok dedi ama. Çok şükür
Sefakoy medipol diye geciyorAtaköy müü Allah Allah neresinde tam hiç duymadım ben Bahçelievler Medipol e başlıcam
Bu hormonlar ne kadar garip dimi canım, normalde kizmayacagimiz yada büyük tepki vermeyeceğimiz şeylere çok büyük tepkiler veriyoruz çok alınıyoruz.Biz daha 8 aydır evliyiz ilk sene zor derler ama bizim de çok keyifli geçiyor. Çocuktan sonra nasıl olacak bakalım. Gerçi şu an öfkeliyim hala. Hiç eşim hakkında iyi bişey diyesim yokDünkü mesele de karacada hayvanlı muglar var ya. Gitmiş ne kadar hayvan varsa toplamış. Çocuğa da ördekli aldım diyor. Doğmamış çocuğa don dikmenin de ötesi bu. Direkt çöpe atılan para. Zaten ekonomik kriz kafamı ağrıtıyor. Boşa para harcanınca deliriyorum bebeğin elli tane ihtiyacı olacak. Bi bu mu kaldı yani. Ay deliye döndüm anlatırken sinirim bozuluyor. Evde zaten mug dolu. Aşırı seviyor. Ama artık yer de bulamıyorum verilen parayı geçtim. Çok eşya sevmem ben sadelik seviyorum. Gelmiş akşam gösteriyor hevesli hevesli zaten hormonlarım tepeme çıkmış boğazım düğümlendi sinirden. İstediği tepkiyi vermedim diye sinirlendi. Ben de istemediğim şeye iyi ki yaptın mı diyeceğim. Anlatırken sinirlendim şu köpeğin kafasını kırasım var 7 tane Nur topu gibi mugımız oldu. Çok lazımmış gibi. Sen de süslen falan diyorsun yok anam çok öfkeliyim şu an. Hiç azıp kuduracak halim yok
Yazmışsın olsun ne güzel hem erkek hem de kızların olacak çok sevindim mutlu oldum canımmm maşallah süphanallahçok teşekkür ederim kızlar bende görünce aşırı mutlu oldum büyümüşler gerçekten artık görünmüyorlar tam zor baktı bir tanesi hele yavrum arkaya doğru gitmiş ondan belim ağrıyor sanirim
Bir tanesi erkek dedi ve en net onu söyledi diyebilirim bu erkek dedi sonra yukarıdakilerden biri de kız diyebilirim dedi en son çok uğraştı o çocuğun boyunu bile ölçemedi zorlandıvallahi çıkıntı görmüyorum buna da kız diyeceğim ama kesin diyemem dedi yani 1 kız 1 erkek var sonuncu da kız gibi duruyor dedi ama gerçekten hiç görünmüyordu resimde de görüldüğü gibi
Ayy iki farklı cinsiyet olacak ya bana o bile yeterama suan doktor tahmini de 2 kiz 1 erkek diyenlerle ayni kesin sonuç ne zaman belli olur bilmiyorum Eylul ayinda herhalde
Şimdi diger arkadaslardan resim bekliyorum tahmin yapmak cok eglenceliGüne güzel başladık herkesten güzel haberler de bekliyorum hayırlısıyla
Onu bilmiyordum canım benimde 12. Hafta oldu ama birşey demedi keşke banada dese ben folik asidi içince migdem çok bulanıyor
Kızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama emin değilim çok net gözükmüyor dedi sizce nedir tahminleri alalım. Genel muayenede bir sıkıntı yok dedi ama. Çok şükür
Benim folik asitim bitmişti doktora alayim mi dedim 12. Haftaya kadar devam 10 gün daha kullan sonra başka vitaminler vereceğim dedi.
2 kız 1 erkek mi yoksaaa
Ben bir doktorla görüşeyim o zamn cnm
Evet canım şimdi çıktık siz ne yaptınız? Yazdım az önce dana da yollayayımLeedong nerelerdesin muayene oldun mu ?
Biz de tartıştık yabenimki de markette araba robot falan bakıyor alacakmış oğluma ben her şeyi alcam dedi çok sinirlendim bende ağlayacaktım hayır 3 tane çocuğumuz olacak tüm parayı oğlana harcayacağız herhalde ben kızlarımı ezdirmem ama yaa erkeklerde çocuk zaten onları dikkate almamalıyız artık herhalde bu hormonlarla da zor oluyor ama
Seni en iyi ben anlıyorum valla. İnsanın inadına kız doğurası geliyor. Yoksa oğlumu sevmem mi canımdan öte tabiki. Ama oyuncakçıya girmek istedi geçen. Aynı dediğin gibi dinazor seti var. Oğlum olursa direkt bunu alırım valla diyor. Gerçi biraz da erkek oyuncaklarını sevdikleri için de yapıyor olabilirler. Şimdi gidip baby alive bakalım dese o da tuhaf olurYok ben açıkçası hep hamileleri haklı buluyorum hele maddi konularda anne daha mantıklı oluyor benim yukarıda anlattığım olayda görüldüğü gibi erkekler oğulları olunca bir şey oluyor zannediyorlarhayır bence ikisi aynı ama böyle olunca hepsi kız olsaydı keşke diyorum
Evet gerçekten hep ben suçlu oluyorum tespitin çok doğru. Söylediklerin çok mantıklı. Gerçekten evlilik zor geliyor bazen. İyi tarafları daha çok olmasa ve insan sevmese katlanılacak gibi değil. Alışveriş konusunda dediğin gibi markette hiç sınır yok isteyen istediği kadar alır. Ama diğer konularda benim fikrimi almasını söyleyeceğim. Konuşacağım bugün. Eğer sonuç alamazsam dediğin gibi herkes özgürse ben de bunu yapıyorum diyebilirim. İçimde biriktirmemem lazım kesinliklebence haklısın, ama böyle şeyleri konuşmadan bir anda sinirlenerek ve ani tepki göstererek devam ettirirsen hep suçlu sen olacaksın veee aaa bu işin sonunda nasıl ben suçlu oldum diyeceksinbunu 11 yıllık evli biri olarak söylüyorum.
benim önerim şu olur, anlaşmazlık olduğu zamanlar bazı şeyler konuşarak da çözülmüyor, belli somut akışlar çizmek lazım...mesela bu durumdan rahatsızsan bir daha olursa ne yapmak lazım, olmaması için ne yapmak lazım onları ayda şu kadar tlden fazla gereksiz para harcamamalısın gibi bir noktada paylaşırsınız ama sen de söylersin sen parayı ister git hepsini kupaya yatır, eve getirdin mi ben de gereksiz gördüğümü atmakta özgürüm evin enerjisinin yoğun eşya ile bozulmasını istemiyorum diyebilirsin...veya her gördüğünü kafasına göre almasa senden onay alarak alsa olmuyor mu, market alışverişi vb. için demiyorum ama zaruri ihtiyaçlar haricini birlikte belirleyelim, alır gelirsen bana da atma hakkı doğar desen.biz mesela eşimle eve öyle kafamıza göre birbirimize sormadan bir şey almıyoruz.. mutlaka bir kural olmalı, ya da dediğim gibi bir limit belirleyeceksin mesela aylık 500 tl git istersen 100 kupa al bu rakamı geçemezsin, eve de istediğini alabilirsin bu para ile ama ben de gereksiz görüyorsam atabilirim dersin...
Maşallah canım saglıklı olsunlar ve gönlünüzden geçen olsunkızlar yazıyorum doktor kız olabilir dedi cinsiyeti için erkek demedi ama emin değilim dedi net göstermiyor çünkü yerinde de durmuyordu sürekli hareket halindeydi. Hadi inşallah dedim sağlıklı olsun da. fetal DNA yani nifty testi yaptırdım sonucunda net çıkacak cinsiyeti :)
Kızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım doktor cinsiyet tahmininde bulundu ama emin değilim çok net gözükmüyor dedi sizce nedir tahminleri alalım. Genel muayenede bir sıkıntı yok dedi ama. Çok şükür
Kıza benzettim ben canım doktor ne dedi ?Evet canım şimdi çıktık siz ne yaptınız? Yazdım az önce dana da yollayayım
Doktor cinsiyet tahmini yaptı ama net değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?