2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Onu bilmiyordum canım benimde 12. Hafta oldu ama birşey demedi keşke banada dese ben folik asidi içince migdem çok bulanıyor

canım çok teşekkür ediyorum sözlerini iltifat olarak kabul ediyorum böyle böyle konuşa uğraşa çocuklarımı da daha bilinçli akıllı yapacağız inşallah hep birlikte :)

erkek :) erken bilinenler hep erkek geliyor bana nedense, benim de öyle olmuştu

2 kız 1 erkek mi yoksaaa

Banada kız gibi geldi çünkü kızlar utanır hemen göstermez derlerama ortadaki kordon degilse tabi

Bu hormonlar ne kadar garip dimi canım, normalde kizmayacagimiz yada büyük tepki vermeyeceğimiz şeylere çok büyük tepkiler veriyoruz çok alınıyoruz.
O kadar haklısın ki baktığında o bardağa verdiği parayla bebege bir sürü eşya alacaktin, ama o da haklı kendince cocuga birseyler almak istedi yeni doğacak cocuga ne alınır bilmediği için kendi zevkine göre birseyler tercih etti. Erkek mantığı bizim gibi işlemiyor. En mantıklısı ne yap biliyormusun hani biz bir liste hazırlamıştık ya ilk gönderiye sabitledik ihtiyaç listesi gibi. Kendine göre ihtiyaç listesi düzenle ver kocanın eline cocuga bir şey almaya niyetin varsa bunlardan sırayla al de hem o hevesini almış olur hemde çocuğun ihtiyaçları yavaş yavaş azalmış olur.

Yazmışsın olsun ne güzel hem erkek hem de kızların olacak çok sevindim mutlu oldum canımmm maşallah süphanallah

Onu bilmiyordum canım benimde 12. Hafta oldu ama birşey demedi keşke banada dese ben folik asidi içince migdem çok bulanıyor

Ben tahmin etmiştim ilkinden tecrübe olduğu için doktoruna sor bence de bıraktırıyorlar 12. Haftada

Ayy erkek dimi bana da erkek gibi geldi ohh çok şükür bugün hep haberler çok guzel

Benim folik asitim bitmişti doktora alayim mi dedim 12. Haftaya kadar devam 10 gün daha kullan sonra başka vitaminler vereceğim dedi.

Aynen kan ilacı magnezyum falan verdi bana da

2 kız 1 erkek mi yoksaaa

Evet doktor da böyle tahmin etti bakalım

Ben bir doktorla görüşeyim o zamn cnm

Evet bence de sor hele de miden bulanıyorsa boşuna içme yani

Seni en iyi ben anlıyorum valla. İnsanın inadına kız doğurası geliyor. Yoksa oğlumu sevmem mi canımdan öte tabiki. Ama oyuncakçıya girmek istedi geçen. Aynı dediğin gibi dinazor seti var. Oğlum olursa direkt bunu alırım valla diyor. Gerçi biraz da erkek oyuncaklarını sevdikleri için de yapıyor olabilirler. Şimdi gidip baby alive bakalım dese o da tuhaf olur Kadınlar maddi konularda gerçekten daha mantıklı. Almak lazım kontrolü ele

kızlar yazıyorum doktor kız olabilir dedi cinsiyeti için erkek demedi ama emin değilim dedi net göstermiyor çünkü yerinde de durmuyordu sürekli hareket halindeydi. Hadi inşallah dedim sağlıklı olsun da. fetal DNA yani nifty testi yaptırdım sonucunda net çıkacak cinsiyeti :)

Bir anne folik asidi neden biraktirdi doktorun diye bir anneye sormus. Ona cevap verildimi goremedim. Ben vereyim :) vutaminin icinde kullandigimiz folik asit duzeyinde folik asit oldugu icin birakiyoruz. Fazlasi da fazla oluyor.

Evet gerçekten hep ben suçlu oluyorum tespitin çok doğru. Söylediklerin çok mantıklı. Gerçekten evlilik zor geliyor bazen. İyi tarafları daha çok olmasa ve insan sevmese katlanılacak gibi değil. Alışveriş konusunda dediğin gibi markette hiç sınır yok isteyen istediği kadar alır. Ama diğer konularda benim fikrimi almasını söyleyeceğim. Konuşacağım bugün. Eğer sonuç alamazsam dediğin gibi herkes özgürse ben de bunu yapıyorum diyebilirim. İçimde biriktirmemem lazım kesinlikle

Maşallah canım saglıklı olsunlar ve gönlünüzden geçen olsunfetal dna da kesin çıkıyormuş cinsiyet bende yaptırdım bugun 2. gün oldu bakalım ne zaman sonuçlanıcak

Evet canım şimdi çıktık siz ne yaptınız? Yazdım az önce dana da yollayayım
Doktor cinsiyet tahmini yaptı ama net değil dedi
Kıza benzettim ben canım doktor ne dedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…