• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu arada Melikeben Melikeben kendi evliliğime nazar değdirdim eşimle tartıştık dün 😂 Bırak 12 hafta 9 aydan sonra bile ilişki yok artık çok kızdım 😡😂😂😂 gece sarılayım diyor çok istedim ama uzak dur dedim 💪🏻😈
Okadar da maşallah dedim 😁 olur öyle gelgitler şimdi hormonlarımızın minik oyunları bunlar🤗 uzatma akşam süslen giyin kuşan sürpriz yap barışın 😋 Ben eşime hiç hayır diyemem ya heralde biz 4 sene sevgiliydik evlendik ilk gece dedim ki madem bukadar güzel bir şeymiş neden 4 sene bekledik 😂😂 o gün bu gündür 😁😁

Ayy cok tatli degil mi ya 😅 kalp üzdü🙈

Eklentiler

• Screenshot_20220812-125138_Instagram.jpg
    Screenshot_20220812-125138_Instagram.jpg
    190,4 KB · Görüntüleme: 68
Okadar da maşallah dedim 😁 olur öyle gelgitler şimdi hormonlarımızın minik oyunları bunlar🤗 uzatma akşam süslen giyin kuşan sürpriz yap barışın 😋 Ben eşime hiç hayır diyemem ya heralde biz 4 sene sevgiliydik evlendik ilk gece dedim ki madem bukadar güzel bir şeymiş neden 4 sene bekledik 😂😂 o gün bu gündür 😁😁
Biz daha 8 aydır evliyiz ilk sene zor derler ama bizim de çok keyifli geçiyor. Çocuktan sonra nasıl olacak bakalım. Gerçi şu an öfkeliyim hala. Hiç eşim hakkında iyi bişey diyesim yok 😡 Dünkü mesele de karacada hayvanlı muglar var ya. Gitmiş ne kadar hayvan varsa toplamış. Çocuğa da ördekli aldım diyor. Doğmamış çocuğa don dikmenin de ötesi bu. Direkt çöpe atılan para. Zaten ekonomik kriz kafamı ağrıtıyor. Boşa para harcanınca deliriyorum bebeğin elli tane ihtiyacı olacak. Bi bu mu kaldı yani. Ay deliye döndüm anlatırken sinirim bozuluyor. Evde zaten mug dolu. Aşırı seviyor. Ama artık yer de bulamıyorum verilen parayı geçtim. Çok eşya sevmem ben sadelik seviyorum. Gelmiş akşam gösteriyor hevesli hevesli zaten hormonlarım tepeme çıkmış boğazım düğümlendi sinirden. İstediği tepkiyi vermedim diye sinirlendi. Ben de istemediğim şeye iyi ki yaptın mı diyeceğim. Anlatırken sinirlendim şu köpeğin kafasını kırasım var 😂 7 tane Nur topu gibi mugımız oldu. Çok lazımmış gibi. Sen de süslen falan diyorsun yok anam çok öfkeliyim şu an. Hiç azıp kuduracak halim yok 😂

Eklentiler

• 9198C743-D65B-4142-B567-DDAE3E190B32.jpeg
    9198C743-D65B-4142-B567-DDAE3E190B32.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar mrb bugün kontrole gittim kalp atışını duyduk çok şükür iyi görünüyor lekelenmelerim hala ara ara devam ediyor fitile devam dedi kan sulandırıcı iğne verdi 10 gün sonra tekrar kontrol dedi kan sulandirici kullanan var mi aranizda goruntumuzde bu 🤲Eki Görüntüle 3111977
Merhaba hayırlı olsun öncelikle 😍 ben kullanıyorum iğne

Kızlar BİM’e park yatak ve oto koltuğu geliyormuş degerlendirilebilir aslında
Canım park tatak değerlendirilebilir belki ama ben oto koltuğunda net be safe ciyim. Güvenlik açısından. Tabi herkesin kendi tercihi ama oto koltuğunu iyi araştırmak gerekiyor adac testlerine bakmak lazım markaların. Allah korusun bir kaza durumunda oto koltuğu ne kadar kaliteli ve guvenliyse o kadar az hasar olur. 😔

Melikeben Melikeben çocuğunki ördek değil dinozormuş sinirden ördeğe benzettim akşam gözüm döndü. Yine erkek çocuk göndermesi var sanki. Bi de buna sinirlendim şimdi. Çok mu abartıyorum bilmiyorum kocamda alışveriş manyaklığı var. Bence psikolojik bir sorun. Ağlamak istiyorum😔 Kızlar akıl verin çok mu abartıyorum. İçim sıkıldı birden 😔😔😔

Eklentiler

• 725C16A5-05EA-4CE2-824C-EFB3051C7C4D.jpeg
    725C16A5-05EA-4CE2-824C-EFB3051C7C4D.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar mrb bugün kontrole gittim kalp atışını duyduk çok şükür iyi görünüyor lekelenmelerim hala ara ara devam ediyor fitile devam dedi kan sulandırıcı iğne verdi 10 gün sonra tekrar kontrol dedi kan sulandirici kullanan var mi aranizda goruntumuzde bu 🤲Eki Görüntüle 3111977
Ben 1 aydan fazladir kullaniyorum canim kan sulandiriciyi. Biz de bugun kalp atisini duyariz insallah🙏🏻🌸

Biz daha 8 aydır evliyiz ilk sene zor derler ama bizim de çok keyifli geçiyor. Çocuktan sonra nasıl olacak bakalım. Gerçi şu an öfkeliyim hala. Hiç eşim hakkında iyi bişey diyesim yok 😡 Dünkü mesele de karacada hayvanlı muglar var ya. Gitmiş ne kadar hayvan varsa toplamış. Çocuğa da ördekli aldım diyor. Doğmamış çocuğa don dikmenin de ötesi bu. Direkt çöpe atılan para. Zaten ekonomik kriz kafamı ağrıtıyor. Boşa para harcanınca deliriyorum bebeğin elli tane ihtiyacı olacak. Bi bu mu kaldı yani. Ay deliye döndüm anlatırken sinirim bozuluyor. Evde zaten mug dolu. Aşırı seviyor. Ama artık yer de bulamıyorum verilen parayı geçtim. Çok eşya sevmem ben sadelik seviyorum. Gelmiş akşam gösteriyor hevesli hevesli zaten hormonlarım tepeme çıkmış boğazım düğümlendi sinirden. İstediği tepkiyi vermedim diye sinirlendi. Ben de istemediğim şeye iyi ki yaptın mı diyeceğim. Anlatırken sinirlendim şu köpeğin kafasını kırasım var 😂 7 tane Nur topu gibi mugımız oldu. Çok lazımmış gibi. Sen de süslen falan diyorsun yok anam çok öfkeliyim şu an. Hiç azıp kuduracak halim yok 😂
Ben sana hak verdim ki normalde hep biseyler almak isteyen ama tutan esimdir:) sevdiğim bisey olursa ben de alırım ama 7 tane biraz fazla olmuş, üstelik evde varken, hem de iyi para vermiştir. Sakinleşince konuşursunuz sıkma canını ❤️

Melikeben Melikeben çocuğunki ördek değil dinozormuş sinirden ördeğe benzettim akşam gözüm döndü. Yine erkek çocuk göndermesi var sanki. Bi de buna sinirlendim şimdi. Çok mu abartıyorum bilmiyorum kocamda alışveriş manyaklığı var. Bence psikolojik bir sorun. Ağlamak istiyorum😔 Kızlar akıl verin çok mu abartıyorum. İçim sıkıldı birden 😔😔😔
Bizim böyle bir erkek komşumuz var, alışveriş delisi. Herhangi bir ay bisey almadığı zaman huzursuz oluyor bu ay bisey almadım filan diyordu. Çocuğa oyuncak, kahve makinesine aparat, tablet vs sürekli alacak bisey buluyor. En son karavanlarini satıp kredi çekip daha büyük karavan aldılar ama senede toplasan 1 ay gecirmiyorlardir karavanla, bana cok gereksiz geldi kredi filan. Ben de alışveriş çılgınlığınin pskilojik olduğunu düşünüyorum. Eğer esinde de böyle bisey gozlemliyorsan terapi almasını önerebilirsin uygun bir dille. Üzme kendini lütfen , bebisin de üzülür ❤️

Hahahahaha ay alemsin yahu kizim derdiniz bu muydu 😂
Canim sen hormonlar duygusalligin disinda sinir de yapiyor bence 😬
Hani luzumsuz gorup gicik olmani anliyorum da, valla bu kadar ofkeli kalmana ve devam ettirmene degecek birsey gibi durmuyor arka planda baska detaylari yoksa ☺️

Ben sana hak verdim ki normalde hep biseyler almak isteyen ama tutan esimdir:) sevdiğim bisey olursa ben de alırım ama 7 tane biraz fazla olmuş, üstelik evde varken, hem de iyi para vermiştir. Sakinleşince konuşursunuz sıkma canını ❤️
Genelde kadınlar sever zaten alışverişi. Ben evlendiğimden beri kendimi tutumlu hissetmeye başladım buna bakınca😂Nasıl konuşacağım bilmiyorum eşimin rahmetli anneannesi de böyleymiş şimdi kayınvalidem de böyle. Bayılıyorlar alışverişe. Bunun normal bir davranış olmadığının farkında değil ki. O yüzden konuşup çözemiyorum. Neyse yine biz iyi oluruz eşimle ama bu davranış düzelmez onda. Biraz dedikodusunu yapınca rahatladım ama 😂😂😂

Hahahahaha ay alemsin yahu kizim derdiniz bu muydu 😂
Canim sen hormonlar duygusalligin disinda sinir de yapiyor bence 😬
Hani luzumsuz gorup gicik olmani anliyorum da, valla bu kadar ofkeli kalmana ve devam ettirmene degecek birsey gibi durmuyor arka planda baska detaylari yoksa ☺️
Arka planı da yine aynı konu canım ya. Bi kerelik olsa neyse bu kadar öfkelenmezdim de hep yapıyor ve benden onay bekliyor. Dün dışa vurdu tepkim. Daha iyiyim tabi akşama göre ama akşam barut gibiydim basıp gidesim geldi 😂

Hmm simdi daha iyi anladim konuyu canim. Tabi maddi durumunuz elveriyorsa ve ciddi bir problem yaratmiyorsa bu anlamda, bu durum cok buyutulmeden gecistirilebilir ama durumunuz elvermedigi halde borcla vs yapilan seylerse tabi ki konusmak lazim. Bu gereksiz harcamalarin bebegin rizkindan caldigini soyleyerek duygusal kanaldan girmeyi deneyebilirsin belki.

🌸🌸 çok teşekkür ederim kızlar bende görünce aşırı mutlu oldum büyümüşler gerçekten 🤗🤗 artık görünmüyorlar tam zor baktı bir tanesi hele yavrum arkaya doğru gitmiş ondan belim ağrıyor sanirim 🙈😂😂

Bir tanesi erkek dedi ve en net onu söyledi diyebilirim bu erkek dedi sonra yukarıdakilerden biri de kız diyebilirim dedi en son çok uğraştı o çocuğun boyunu bile ölçemedi zorlandı 😑 vallahi çıkıntı görmüyorum buna da kız diyeceğim ama kesin diyemem dedi 🙈😂 yani 1 kız 1 erkek var sonuncu da kız gibi duruyor dedi 😂🥰 ama gerçekten hiç görünmüyordu resimde de görüldüğü gibi 😊

Ayy iki farklı cinsiyet olacak ya bana o bile yeter 🤗🤗 ama suan doktor tahmini de 2 kiz 1 erkek diyenlerle ayni 🥰🥰🌸🌸 kesin sonuç ne zaman belli olur bilmiyorum Eylul ayinda herhalde 🥰🥰

Şimdi diger arkadaslardan resim bekliyorum tahmin yapmak cok eglenceli 🤗🤗 Güne güzel başladık herkesten güzel haberler de bekliyorum hayırlısıyla 🤲🤲🧿🧿
Canim masallah Allah nazarlardan saklasin minnoslari🙏🏻🧿
Saglikla buyusun, saglikla gelsinler insallah🙏🏻🌸

Ben buna gülerdim meselâ 😂 sanki biraz abartmışsınız bir hormon reis olarak söylüyorum ben bile abartı buldum 😂

Hmm simdi daha iyi anladim konuyu canim. Tabi maddi durumunuz elveriyorsa ve ciddi bir problem yaratmiyorsa bu anlamda, bu durum cok buyutulmeden gecistirilebilir ama durumunuz elvermedigi halde borcla vs yapilan seylerse tabi ki konusmak lazim. Bu gereksiz harcamalarin bebegin rizkindan caldigini soyleyerek duygusal kanaldan girmeyi deneyebilirsin belki.
Borca girmiyoruz çok şükür ama ben biraz daha geleceğe dönük de kendimizi sağlama almak istiyorum. Gerçekten ekonomik anlamda çok daha kötü günler bizi bekliyor bikaç ay önceye kadar sürekli ekonomiyle ilgili yazılar okurdum videolar izlerdim. Hamile olduğumdan beri Twitter’ı yasakladım kendime. Siyasi konular falan gerçekten sinirlerini bozuyor insanın. Ben çok ilgiliyim normalde ama şimdi bıraktım bebeğe iyi gelmez diye. Kadınlar kulübü İnstagramda yemek videoları moduna geçtim 😂😂😂

Back