kızlar selam bugün kontrolüm vardı 9+6 yız, çok şükür herşey yolunda bebiş kıpır kıpırdı cok güzeldi ya :)
doktorum bana yaştan ötürü ikiliyi önermedi, onun yerine 12.haftada perinatalog görsün dedi, güncel prosedür bu şekilde dedi. bir de 20.haftada perinatalog görecek.
doktorum fetal dna testlerinde cok üçkagıt donuyor, yurtdısına gönderiyoruz diyen bircok firma aslında tr de calısıyor cok azı yurtdısına gönderiyor dedi.
NIPT test önerdi, acıbadem tıp merkezi ataşehir e gidiyorum, orda sordum 10.973 TL dediler, sanırım 600 USD ye denk geliyor. tr de calısılıyormus, güvenilir dedi burayı öneriyor.
bir de bir broşür verdi. orayla da konustum en alt panel 350 usd dedi, full panel de 440 usd dedi.
eşimle konustum fiyatlardan dolayı biz yaptırmayacagız, bunun yerine bebişin ihtiyaçlarını görürüz dedik. zaten her şekilde kabulumuz ve öğrensek de bişeyi değiştiremeyecegiz. bir de dogumdan sonra alınan topuk kanı ile de kromozal bozukluklar tespit ediliyor diye biliyorum. Allah hepimize saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin