Ah canım gözlerim doldu valla
Yerim yavruşunu
Amin inşallah yaa
Ne güzel de anlatmışsın.. Bugün is yerinde de sıkıldım biraz galiba. Böyle bir doluyum..
Kuzenimin bebeğinin kalbi durmuştu yaa
ama sanirim dediğin gibi ilk 8 haftadaydi galiba tam da bilmiyorum. Cok da sormamistim zor konular.. Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi
Ben de Allah'in izniyle sonraki kontrolde söyleyeyim
kalp atışını duysun Allah'in izniyle
Aslında biliyor da riskleri falan.. Geçen gün nereden açıldı konu vallahi unuttum ama bebekler anne karnında ilk zamanlar tam belli olmuyor, hani dogmayabilir gibi falan bir şeyler konuştuk.. Cok duygusal eminim çok sevinecek seninki gibi
Onun için de ayrıca cok heyacanliyim.. Umarım elbette ki hiç böyle şeylere gerek kalmaz.. Hic dusunmeyelim.. iyi düşünelim iyi olsun inşallah yaaa
Benim aslında oğlum dışında diğerlerinden cekincem yok.. ama sen yaşadığın sey yüzünden haklısın cekinmekte. Bence sonraki kontrolden sonra söyle sen de artık
Bu arada oğlun söylemez mi
Bana doktor bir şey demedi yaa.. 2 hafta sonra sorun olmazsa insallah beni hamileden sayacak galiba
Testleri o zaman isteriz dedi. Her şey yolunda diyor ama belki de işin içinde çocuk olduğu için, ben oğluma söylemek konusunu açınca öyle dedi ilk. Hani ilk 3 ay riskli. İsterseniz söylemeyin falan diye.. ama tabi test istememesi de suphelendirmedi değil:) Biraz da rahat adam galiba.. Bunlar hep ondan :)