- 23 Haziran 2022
- 3.811
- 6.634
- 37
Hadi Hayırlsıı canım benimde 11+1 bugün. Ve senin erken hissetmen normal ikinci gebeliklerde daha erken hissedilirmiş hem de 3 üz seninkiler. 3 ününde aynı anda hareket ettiğini düşün birisi 5 cm olsa 15 cm’lik bişey oynuyor hissetmemen imkansız bence ben kızımda ilk hissettiğimde korkuyorum ahahaha şimdide diyorum hareket ederse korkarım yine herhalde ama hala bile bir bebeğin olduğuna inanamıyorum aramızda öyle olanlar var mı benim gibi.sanki daha belli değil hamile değilmişim de hastayım gibi. Bebek yokmuş gibi. Bilmiyorum kendimi bağlayanların. Varlığına inanamıyorum hala. Şimdi bazıları bebeğim diye sevmeye başlamıştır. Ben bebeğim diyemiyorum sanki orda çyle bişi yokmuş gibi. Düşüklerimle alakası var mı bilmiyorum doktorumada soracağım. Hatta bit arkadaş hapyy MoM inerdi o uygulamayı indirdim orda bebekten bana mesajlar geliyordu sen benim annemsin falan o tarz seni seviyorum anne inan bu yüzden sildim o uygulamayı Banu Çiftçiyi ekledim hem o daha detaylıydı. Bilmiyorum kızlar neden böyle hissediyorum ben psikolojik mi anlamış değilim. Kimse de hamileliğim hakkında konuşsun istemiyorumKızlar merhaba
Dün aşırı bir bas ağrısı çektim yazamadım buralara umarım iyisinizdir Benim kontrollerim yarın 8 buçukta ama bugün iyi haberlerle gelenler olacak inşallah
Şu cinsiyet teorilerine de bakmam lazım ben hissiyatla tahmin yapıyorum olmuyor yarın resim atcam inşallah bakalım sizler de atın tahmin yaparız bence
Bu arada 11+1 oldum ben ve 2 gündür karnımda bir hareket var gibi geliyor ilk gebeligimde 17. Haftada hissettim kızımı ki çok hareketli bir bebekti hep çok erken geliyor bana ama değişik yani ben ilk gebelik değilim nasıl bir şey olduğunu biliyorum onun aynısı üç tane diye mi erken hissediyorum acaba ya da hissetmiyorum uyduruyorum insan hareket hissetmek istiyor ya ondan psikolojik olarak da hissediyor olabilirim