30 yaşındaydım canım, kafa çapından anladı...hatta eşim yok artık hocam şu kadarcık çocuğun cinsiyeti mi belli olur birşey görünmüyor dedi orda da artisliğini yaptı
hoca kafa çapından belli bu çocuk erkek görürsünüz dedi bildi.acıbadem de çok detaylı renkli bir ultrason cihazıydı ama, belki ondan da anlayabilimiş olabilirler.
senin bebek kaç haftalık canım, benim de yaş 38 eylülde 39 olacağım bana da fetal isteyecek mi doktor merak ediyorum, şu an 7. haftadayım 10. haftada tekrar çağırdı.
hahahhahahah çok güldüm yaaaaa o kadar haklısın ki
maşallah çok tatlı ya, benim oğlan 2 yaşında daha adını söyleyemiyordu
kızlar gerçekten çabuk gelişip çabuk olgunlaşıyorlar.
kız erkek diye ayırmamak lazım aslında, benim oğlum da çok insan canlısı bir çocuk...her kardeşi olanı duyunca ağlardı benim neden yok diye, duyunca resmen nefesi kesildi, ne yapacağını şaşırdı...cinsiyet ne olsun diye sorduğumuzda bile karar veremiyorum ikisi de güzel sağlıklı doğsun kardeşime birşey olmasın diye şimdiden düşüncelere başladı 7.5 yaşında. canım anlattığın örnekte sorun bence çocuktan değil aileden kaynaklı, çocuk anne karnından öyle çıkmıyor, biz yönlendiriyoruz. bana doktorum demişti, 3 aylık bebek bile izin verirsen seni yönetir, uyku eğitimine başla demişti.yani nasıl yetiştirirsen biraz da öyle oluyor,yeri geldiğinde sadece duygularla değil biraz rasyonel de davranmak hem aile hem çocuk için daha uygun.