2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
bi ara bu cinsiyet tahmincileri ile doktor mfk birbirine girmişlerdi bi de bunların şey versiyonu var mesela sen bebek istiyosun cinsiyeti erkek olsun istiyosun para yatırıyosun sana ilişki günlerini planlıyorlar o ilişkiler ile erkek bebeğe hamile kalıyorsun :KK70:
İlişkinin günü saati mi olurmuş ya.. ne zaman istersen o zaman yani. Ne diycen ay dur saatim gunum gelmedi mi 🤣🤣🤣

Arkadaşlar ben bugün 6+0 kontrole gittim. Kese 9mm 1 hafta geride yolk saç yoktu. Doktor olumsuz düşünmeyelim haftaya tekrar gel dedi . Boş gebelik ihtimalini düşünüyorum doktor demed ama siz kaçta yolk vs gördünüz.
5+5 de görmüştük alttan muayenede canım. Icini ferah tut erken zaman olduğu için boyle olabiliyo saglikla ilerlesin insallah 🤲🤍

10 ve 11 haftadaki kızlar göğüsleriniz ne durumda? İlk haftalarda çok daha dolgundu artık o kadar dolgun değil yumuşaklar. Ama hassasiyet devam ediyor damarlar falan da belirgin. Uçları da koyulaştı halka gibi🙄
Bnimde oyle oldu 1 hafta onceye kadar sert ve dolgundu agirlik oluyodu simdi daha yumusak damarlar pek belli degil bnde. Rengi koyulasti ucu normalde yoktu hamilelikten sonra bayagi disarida uc cikti 🙈

Kızlar bi de göbeği çıkan var mı hiç? Ben kabız olunca şişkinlik oluyordu ama tuvalete çıkınca iniyordu. Şimdi tuvalete çıkıyorum karnımın şişliği gitmiyor. 11.haftada karın belirginleşir mi acaba 🤔
Tabi canim çıkmaz olur mu, benim 5 haftaliktan beri eski pantalonlarim sıkıyor :KK70: ilk zamanlar ödem şişkinlik filandi ama simdi bariz cikti farkediyorum aynaya bakınca. Şuan rahim greyfurt büyüklüğünde filanmis illa ki biraz cikar

Tabi canim çıkmaz olur mu, benim 5 haftaliktan beri eski pantalonlarim sıkıyor :KK70: ilk zamanlar ödem şişkinlik filandi ama simdi bariz cikti farkediyorum aynaya bakınca. Şuan rahim greyfurt büyüklüğünde filanmis illa ki biraz cikar
Oy yerim o greyfurtu 😍 rahim büyüdükçe kasık ağrısı vs oluyormuş o da yok bende. İlk haftalar çok regl sancısı gibi batma falan oluyodu o da kayboldu sonradan senin de öyle mi

Allah yardımcın olsun canim, inşallah sürecin kolaylaşır. Cok dayanamayacak gibi olursan acaba acilde agri kesici filan mı yapsalar, doktoruna danışsan mi
Sağolasın canım 🙏 doktorumu aradım bi ağrı kesici söyledi içtim ama asıl büyük pıhtılar düştükten sonra biraz rahatladım. Biraz zor olacak ama yarına atlatıcam inşallah 🙏

Oy yerim o greyfurtu 😍 rahim büyüdükçe kasık ağrısı vs oluyormuş o da yok bende. İlk haftalar çok regl sancısı gibi batma falan oluyodu o da kayboldu sonradan senin de öyle mi
Benim öyle değil hala kasik ağrılarım var ama herkesin yapısı bir olmuyor canim. Bugun eğildim yeri supurdüm filan aksam hemen kahverengi akintim fazlalasti kasiklarim ağrıdı. Benim biraz daha fazla dikkat etmem gerekiyor sanırım.
Senin vücudun belki daha çabuk adapte olmuştur oyuzden suan kalmamıştır, doktor kontrollerinde hersey yolundaysa kafana takma hicbiseyi :)

Ay inş. Benimde görünür haftaya . Çok teşekkürler 🙏

İlaçla mı düşürüyorsun canım ilaç mı verdiler ? Ben kürtaj değil ilaçla düşürmüştüm gerçekten tamamen düşene kadar ağrı oluyor umarım hemen geçer 🙏

İnş. Öyle olur çok teşekkür ederim

İğne vurulurkende zor vuruluyor biraz yağlı gibi. Umarım geçer sıcak kompres iyi geliyor diyorlar enjeksiyon sertliklerine biraz araştırırsanız yada doktora sorarsanız
Hayır ilaç vermedi, sadece çok dayanılmaz olduğunda içmem için ağrı kesici o kadar. Tamamen kendi kendime düşürmeye çalışıyorum

X