- 5 Mart 2013
- 23.532
- 44.646
Belediyelerin suçu kısırlaştırma yapmıyorlar barınaklar içler acısı hayvanlar aç yemek bulamıyor besleme de yapmıyorlar insanlar zaten hayvanlara maşallah harika davranıyor hayvanlar da saldırganlaşıyor bizim ülkemizde kısırlaştırma olayı bi ciddiye alınsa zaten bu kadar başıboş gezen hayvan olmaz, hele hele sahiplenip sonra sokağa bırakanlardan hiç bahsetmiyorum bile. Benim de köpeğim var evladım benim o ya nasıl bırakırlar aklım almıyor çok kızıyorum çokAy içim rahatladı kız ben yanlış anlamışım. Şöyle anladım gunduz pitbul kovaladı gece onla ilgili kötü rüya gördünüz 4.te uyandıniz canim konu ne olursa kim olursa olsun çocuklara zarar veren her neyse işte ben o durumda direk içimdeki tüm kötü duygular açığa çıkıyor.
Köpekleri ben çok severim. Ama ülkemizdeki hayvan besleme konusundaki denetimsizlik beni çok endişelendiriyor. En basit örneği edirnede çocuğumu her gün götürdüğüm parkta köpekler çete gibi en az 6-7 tane köpek var. Şimdiye kadar hiç saldırdığını görmedim ama olmayacağının garantisi de yok. Bizim evin hemen altında başka bir parkta tam 12 tane köpek var. Yoldan gelen geçene havlanip kovaliyorlar( araclara, motorlulara) yarın öbür gün tek başına parka inen, bakkala giden birine veya cocuga saldirmayacagini ben nerden bileyim... Ben kedi kopeklerin yerinin sokak olmadığını düşünenlerdenim. İki günlük hevesle alıp sokağa atanlara aşırı kızıyorum. Madem bakamiyorsan alma, alıyorsan atma. Neyse içimi de dökmüş oldu vesileyle...