2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kesinlikle vende özledim eski halimi bi an önce 12 haftamız dolsun bıçak gibi kesilsin bulantılar fenalaşmalar 3 haftadır bugün kahvaltı yapabildim İnan canım bşr lokma bişi yiyemeden çıkartıyordum hep hergün serum artık yoruldum hem de çok inşallah bir daha olmaz bulantılarımız

Tabi canim kim hasta gibi yatmayi ister ki hele hamileyken o sevincle hevesle neler neler yapilir. Ama boyle zor olunca bulanti hevesin onune geciyor malesef. Anlamayanlar da insallah baslarina gelmez ama gelince anlarlar bu zor gunler de gececek ayva ile gecmeye baslamis bile bu işaret

Merhaba arkadaşlar. Ben de 6 haftalık hamileyim. 6+1
Şehir hastanesinde kontrol oldum. Ultrasonda kalbini dinletmedi sadece görüntüsünü gösterdi. Kalp atışı dinletmek yasakmış artık
Şimdilik şehir hastanesine gidiyorum ama sonrasında özelde devam etmeyi düşünüyorum. Doğum paketlerini araştıyorum.

Gerçekten buna bende kızıyorum ya özellikle kadınlar kadınları böyle konularda üzmemeli şimdi çok alakasız bir şekilde Allah korusun tabi ki bir şey olsa yani annenin morali ne kadar bozulur çok ayıp bir şey ve alakasız keşke yapılmasa böyle şeyler

Hiiç kotu düşünme sen ne kadar mutluysan bebek o kadar mutlu inşallah hayırlısıyla kucağımıza alıcaz sen kötü düşünüp kendini üzme sakin

Yaa onlar da değişik insan bu kadar da uğraşmaz düşürmek için anneannem de kendini yaptırmış ne cesaret ölürsün bile annem zaten yazık ya 9 aylık hamileyken ona inek anneannemi metrelerce sürüklemiş doğumu da öyle başlamış zaten gerçi onda sucu yokmus üzülmüş bile bir şey olacak diye ama annem de ne tutunmuş yaşayacağım diye helal olsun bence eski nesil de dayanıklı biraz biz yine dikkatli olalım bence ama her şeyi kafaya takmamak lazım

Yaa çok masumlar gerçekten insan kıyamıyor onlara ben nedense aynı olsunlar istemiyorum farklı olanlar çok sevimli geliyor iki türlüsü de olur bana ben 1 tanesi farklı olduğu seçeneklere çok mutlu oluyorum

Ben de yukarılarda 2 kız 1 erkek tahmin etmiştim. Sonucu merakla bekliyorum

Hadi bakalım bende çok merak ediyorum ama sonraki randevuda öğrenemem sanirim 11+2de gitcem. Ondan sonraki 15 veya 16. Haftada gidince öğrenirim umarım

Tamam canım teşekkür ederim ben de sipariş veriyim şimdi inşallah benim bulantıma da fayda eder.

Yasak mı aciline gittiğimde herkesimin dinliyorlardı şehir hastanesinde. Hangi şehir hastanesine gittiniz ?

Bir mart annesi daha aramiza hosgeldiniz

Herkes de doktor oldu başımıza en iyisini onlar bilir.. Doktorum hiç bir sakınca yok denize girmende dedi. Havuz da temizse ona da girebilirsin ama ben normalde de havuz tercih etmiyorum tatile gidince saatlerce sudan çıkmıcam Sağlıksızsa ve düşecekse istediğin kadar yat hareket etme düşer. Sağlıklıysa bir şekilde tutunuyor. Bu süreçte ne kadar çevreden az şey duysan o kadar iyi.

Yasak mı aciline gittiğimde herkesimin dinliyorlardı şehir hastanesinde. Hangi şehir hastanesine gittiniz ?
Ankara Şehir Hastanesi. Her şey yasaklanmış. Eşimi bile almıyorlar kadın doğum kısmına. Ultrasonda göremedi bile eşim. Çok sinir olduk. İnsan ilk anlarını görmek istiyor. Kalp atışını da zararlı diye dinletmediler. 12 haftaya kadar zararlıymış. Zararlıysa neyse dedim de eşimi almamalarına anlam veremedim.

Çok şükür :) İnşallah bitmiş gitmiş olsun
Çok geçmiş olsun.. Kantaron ben de stoklayayım bari :))
Kiraz çekirdeği ne yapıyormuş :)

Ben de var canım kuru hali ne zamandır bekliyor kilerde yapayım bari şimdiden çok iyi oldu öğrendiğim bizde meraklıyız böyle ot,çöp işlerine Egeli olunca dağda bulduğumuz mantarı ,otu yer içeriz bol bol detaylı anlatımın için de ayrıca çok teşekkür ederim çok sağol zeytinyağı da kendi ağaçlarımızdan zaten olur herhalde değil mi?

Ben kadın doğum aciline gitmiştim polikliniğe değil orda dinliyorlardı . Acilde eşleri almıyorlar haklı sebepleri de var hem kaos oluyor hem de doğumhaneye gitmeden ani doğuma şahit oldum ben de o hastanın yerinde olsam rahatsız olurdum ama muayenehanede almaları gerekir diye düşünüyorum. Sesi dinlemek zararlı olabilir ben özelde bir doktora gittim çok kısa tuttu sesi rahatsız olmasın dedi belki vardır bi sebebi.

Çok zor vallahi gerçekten de ben de prilamla durabiliyorum ama oturup yemek yeme olayı ben de hala yok ayak üstü hep atıştırmalık peynir ekmek,leblebi,galeta ,hep böyle artık sağlık olsun yeterki diyoruz az kaldı bakalım tünelin sonu ışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…