gümüş kapaklar gereksiz pahalı gelmişti banabu meme ucu yaraları için gümüş kapaklar tırı vırı mı ?
sesi dinlemek zararlı mıBen kadın doğum aciline gitmiştim polikliniğe değil orda dinliyorlardı . Acilde eşleri almıyorlar haklı sebepleri de var hem kaos oluyor hem de doğumhaneye gitmeden ani doğuma şahit oldum ben de o hastanın yerinde olsam rahatsız olurdum ama muayenehanede almaları gerekir diye düşünüyorum. Sesi dinlemek zararlı olabilir ben özelde bir doktora gittim çok kısa tuttu sesi rahatsız olmasın dedi belki vardır bi sebebi.
Ben polikliniğe gittim direkt. Muayeneye ben de almaları gerekir diye düşündüm. Ultrasonda görmek farklı bir his. Babalar da görmek istiyor. Ama napalım artık ilerleyen zamanlara kısmetBen kadın doğum aciline gitmiştim polikliniğe değil orda dinliyorlardı . Acilde eşleri almıyorlar haklı sebepleri de var hem kaos oluyor hem de doğumhaneye gitmeden ani doğuma şahit oldum ben de o hastanın yerinde olsam rahatsız olurdum ama muayenehanede almaları gerekir diye düşünüyorum. Sesi dinlemek zararlı olabilir ben özelde bir doktora gittim çok kısa tuttu sesi rahatsız olmasın dedi belki vardır bi sebebi.
Bu zamana kadar yakınlarından hiç duymadım böyle bir şey. Ankara şehir hastanesi 2 senedir dinletmiyormuş sanırım 12. haftaya kadar.sesi dinlemek zararlı mıpuff her gün yeni bişeyler ögreniyorum, gittigim doktorların hiçbiri bundan bahsetmedi.
ben gecen hafta lekelenmem oldugu icin gittim, vajinal baktı ve bebek hareketsiz zannettigim icin ben rahatlayayım diye 3 kez kalp atısını dinletti ama hep kısa kısa. umarım bir zararı yoktur bebege
Bende kullanıyorum ama geçmiyor bı türlü hatta geçen gün unuttum içmeye baya kötü geçti bı önceki hamileliğimde de kullanmıştım çok daha iyi gelmişti Dr zararı yok günde 4 taneye kadar icebilirsin demiştiBulantı ceken arkadaşlar prilam kullanıyor musunuz? Ben beslenemiyorum bulantıdan resmen öğürüyorum devamlı. Doktor bunu yazmıştı ancak internette çok da kullanılmaması gerektiğiyle ilgili bir yazı okudumama durumum da kötü gerçekten
Sarı Leblebi ve beyaz leblebi kalkınca ağzıma atıyorum çok iyi geliyor. Patates haşlaması da iyi geldi mideme. Aklıma gelmişken yazayım dedim :)Çok zor vallahi gerçekten de ben de prilamla durabiliyorum ama oturup yemek yeme olayı ben de hala yok ayak üstü hep atıştırmalık peynir ekmek,leblebi,galeta ,hep böyle artık sağlık olsun yeterki diyoruz az kaldı bakalım tünelin sonu ışık
Kuzum ya maşallah ne güzelKızlardaki bu arada 9+7 den günaydın. Dün akşam yine serum takılırken eşim tutturdu doktora gidelim diye neyse tanıdık bir doktor vardı çok tatlı kadın. Baktı herşeyi oluşmuş koca kafalı bebişim vsr bir de hareketli yerinde durmuyor doktor dedi maşallah şuna bak nasılda hareketli dedi. Size fotoğrafını yolluyorum bi bakın. Nasıl net belli oluyor kızlar demekki 10.haftada hepiniz böyle göreceksiniz artık. Doktor her şeyini gösterdi annem diyor erkek bu diye ama gönlüm kızdan yana ne yalan söyliyim sağlıklı olsun da yeter bana. Şuan duygularımı en iyi siz anlarsınız kızlar 6 düşükten sonea ilk defa sağlıklı bşr gebeliğim oldu şimdi de öyle hareketli gördüm ya onu Allah’ım inşallah kucağıma almayı nasip eder
Evet canm iyiki hatırlattın eltim yapmıştı suda jolelestirip göğüs uçlarına sürüyordu birde tahinin üzerinde biriken yağı çok iyi gelmişti bunuda not edimAyva mevsimi yaklaştıayva çekirdeklerini saklayın sevgili anneler. İlk yenidogan zamanında çok lazım olacak bize şimdiden aklıma gelmişken hatırlatayım
Doppler ile dinlemek zararlı. Önerilmiyor diye biliyorum. Sesini duymak yerine izleyin diyorlar ama insan duymak istiyor.sesi dinlemek zararlı mıpuff her gün yeni bişeyler ögreniyorum, gittigim doktorların hiçbiri bundan bahsetmedi.
ben gecen hafta lekelenmem oldugu icin gittim, vajinal baktı ve bebek hareketsiz zannettigim icin ben rahatlayayım diye 3 kez kalp atısını dinletti ama hep kısa kısa. umarım bir zararı yoktur bebege
Ne işe yarıyor kiAyva mevsimi yaklaştıayva çekirdeklerini saklayın sevgili anneler. İlk yenidogan zamanında çok lazım olacak bize şimdiden aklıma gelmişken hatırlatayım
Bu sesin zararlı olduğunu ben de duymuştum. Ben zaten görsem yetecek attığını illaki duyma gibi bir takıntım yok. Dinletmeyen doktor o şekilde tercih etmiş olabilir kötü niyetli olduğunu sanmıyorumBen kadın doğum aciline gitmiştim polikliniğe değil orda dinliyorlardı . Acilde eşleri almıyorlar haklı sebepleri de var hem kaos oluyor hem de doğumhaneye gitmeden ani doğuma şahit oldum ben de o hastanın yerinde olsam rahatsız olurdum ama muayenehanede almaları gerekir diye düşünüyorum. Sesi dinlemek zararlı olabilir ben özelde bir doktora gittim çok kısa tuttu sesi rahatsız olmasın dedi belki vardır bi sebebi.
Ya tesadüf mü bilmiyorum ama ne zaman kontrolde kalp atışını dinlesem eve gelince hafif kahve lekelenme yaşıyorum. 3 kere yaşadım bunu. Siz de böyle yazınca taşlar oturdu bu yüzden olmuş olabilir mi acaba?Doppler ile dinlemek zararlı. Önerilmiyor diye biliyorum. Sesini duymak yerine izleyin diyorlar ama insan duymak istiyor.
Valla insanlar o kadar tarlada ahırda ağır işlerde çalışırmış da bişey olmazmış o bebeklere. Biz yine dikkatli olup ağır iş yapmayalım tabi ama dediğin gibi doğacak çocuk da illaki doğuyorYaa onlar da değişikinsan bu kadar da uğraşmaz düşürmek için anneannem de kendini yaptırmış ne cesaret ölürsün bile annem zaten yazık ya 9 aylık hamileyken ona inek anneannemi metrelerce sürüklemiş doğumu da öyle başlamış zaten gerçi onda sucu yokmus üzülmüş bile bir şey olacak diye ama annem de ne tutunmuş yaşayacağım diye helal olsun bence eski nesil de dayanıklı biraz biz yine dikkatli olalım bence ama her şeyi kafaya takmamak lazım
Ay zaten şu 15-16 lara bi gelsek buralar nasıl şenlenecek çok keyifli olacak cinsiyetleri paylaşma aşamasıHadi bakalım bende çok merak ediyorum ama sonraki randevuda öğrenemem sanirim 11+2de gitcem. Ondan sonraki 15 veya 16. Haftada gidince öğrenirim umarım
Yok canım bence onunla ilgili değildir. Çok aşırı bir zararı olacağını sanmıyorum bebeğe ama yine de rahatsız ediyor olabilir. Burada bebeğin kalp atışı görüldü ama duyulmadı diye kötü haber gibi paylaşan arkadaşlar olmuştu. Görülmesi yeterli aslında. Onu da doktor görüyor sadece biz anlamıyoruz diye illaki duymak istiyoruz sanırımYa tesadüf mü bilmiyorum ama ne zaman kontrolde kalp atışını dinlesem eve gelince hafif kahve lekelenme yaşıyorum. 3 kere yaşadım bunu. Siz de böyle yazınca taşlar oturdu bu yüzden olmuş olabilir mi acaba?
Canım biz daha kalp atışı duymadık ya doktora söylesek mi acaba zararlıysa dinlemeyelim görünüyorsa yeterli diye. Tereddüt ediyordum zaten konusu burada açılmayınca yazmamıştım. Şimdi bunu düşünmeye başladım ciddenAyşe duman isimli bir doktor var çok da beğenirim kendisini 12.haftaya kadar dinlemeyin demişti bebeğe ses dalgası yollanıyormuş zararlıymış kendi doktorumun da fikrini alıcam bu konuda
Evet aslında son kontrolde ben bişey söylememiştim Dr direk kendi açıp dinletti böyle bi zarardan bahsetmemişti. Ama duymak bi başka oluyor tabiYok canım bence onunla ilgili değildir. Çok aşırı bir zararı olacağını sanmıyorum bebeğe ama yine de rahatsız ediyor olabilir. Burada bebeğin kalp atışı görüldü ama duyulmadı diye kötü haber gibi paylaşan arkadaşlar olmuştu. Görülmesi yeterli aslında. Onu da doktor görüyor sadece biz anlamıyoruz diye illaki duymak istiyoruz sanırım
Canım ben söylicem önemli olan atışı görmemiz zaten yok sıkıntı olmaz derse dinlerim tabiki yoksa altı hafta sonra dinlerim yeter ki Sağlıklı olsunCanım biz daha kalp atışı duymadık ya doktora söylesek mi acaba zararlıysa dinlemeyelim görünüyorsa yeterli diye. Tereddüt ediyordum zaten konusu burada açılmayınca yazmamıştım. Şimdi bunu düşünmeye başladım cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?