- 16 Ağustos 2020
- 2.818
- 4.246
- 83
Öncelikle dr zaten söylemiş sorun olmayacağını ki çoğu zorlamadan öneriyor. Yakınlarının soylediklerine bakılırsa o yakınlarına biraz mesafeli ol çünkü çok düşünseler sni korkutacak tedirgin edecek şeyler söylemezler icleri el vermez. Ama çaycı bile ağzını açıp sni korkutacak seyler söylüyor ne demek düşerse görüşsün bardak mi bu düşünce kırılmasından ders alasın. Sn icini ferah tut. Örnek de vereyim ben spora gidiyordum ya varsa hamileysem diye 2 gun zorlamadim yürüdüm dambıl falan kaldirdim ama sonra zaten olmuyo bu ayda olmaz dedim cok tempolu kostum agir hareket yaptim makinelerle bacaklarimi gerdim falan ama cok şükür suan bisey yok. Yaklasik 8.haftadayim. sende de yüzmeden dolayi birsey olmaz zaten snn yazdığın gibi sagliksizsa o bi sekilde bırakır ama saglikliysa ne yapsan yap tutunur içini ferah tut saglikla kucaklayalim insallahMerhabalar arkadaşlar size bir sorum olacak 6+5 haftalık hamileyim geçtiğimiz pazar günü deniz planımız vardı doktoruma sordum yüzebilirmiyim diye tabiki yüzebilirsin dedi ama havuz tercih etme denizde yüz dedi.pazar günü denize gittik 6-7 saat kadar kaldık ama toplasanız 3 saat falan yüzdüm. pazartesi gününden beri beni azarlamayan kalmadı nasıl yüzmeye gidermişim cahil yapmazmış yaptığımı 1 buçuk aylık hamile yüzermiymiş. ofisteki yemek yapan abla bile baya bir kızdı bana o kadar uğraştın kaybedersen görürsün dedi köylerinde bir kadın yüzdükten sonra çocuğunu kaybetmiş falan filan . valla canım çok sıkıldı doktora sordum diyorum doktor risk olsaydı yüzme derdi zaten dedim sen doktora ne bakıyorsun diyorlar :) bir doktorun makalesinde okumuştum bebek sağlıklı ise düşme ihtimali %10 bile değil sağlıksız ise vücut onu atmaya çalıştığı için düşük oluyor. çok söylenenleri ciddiye almıyorum ama o kadar çok konuşuldu ki acaba mı dedim düşük olsaydı hemen olurdu değil mi şimdiye kadar? yani yüzmemin üstünden 3 gün geçti düşecek olsaydı düşerdi demi? Allah korusun dua edelim birbirimize inşallah hepimiz bu süreci sağ salim atlatır bebeklerimizi kucağımıza alırız