2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay inşallah sağlıkla büyüsünler göbüşümüzde biz de keyifli keyifli alışveriş yapalım onlara. Enflasyon çok üzücü ama bebek beklemenin de keyfini kaçırmamak lazım. Hayırlısıyla her şeylerini alalım sonra doğumu bekleyelim

Oda kuracak mısınız ? Ya da doğduktan sonra mı kuruluyor? Havalar da çok soğumadan alışveriş yapsak iyi olur. Sanki 5. Aydan sonra zor olur bizim için gerçi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler :)

20 bezi duyunca birden başım dönmeye başladı kızlar sizce hamile miyim

İçinde 154 tane varmış günde bir tane kullansaaa 5 ay idare eder artık büyükannemlerin kullandığı yıkanan naylon beze geçeceğiz gibi
Hayaller - gerçekler doğunca görürsün. Yenidoğanın günde 10 kere bezi değişmeli, yani normal olan o

Benim iki tane kedim var küçük tuvalette kumumuz var. Bebeği de kuma alıştırıp kürekle temizlerim artık
Rus gelinler yeni doğan bebekleri hemen tuvalete alıştırıyor videoları var YouTube da. Benim yapabileceğim bişey değil ama yapan var yani kuma değil tabi lavaboya

Oda kuracak mısınız ? Ya da doğduktan sonra mı kuruluyor? Havalar da çok soğumadan alışveriş yapsak iyi olur. Sanki 5. Aydan sonra zor olur bizim için gerçi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler :)
Oda için acele etmemek lazım (ilk hamileliğimde ben de aynı hatayı yaptım). Hatta mümkünse rahat taşınabilir bir yatak olmalı sadece. Çünkü gece yanında yatacak, gündüz gözünün önünde olacak. En az 6 ay böyle. Kamera kullanırım diyorsan o ayrı ama emzirmek için çok sık uyanacağın için hep yanında oluyor mecburen

Rus gelinler yeni doğan bebekleri hemen tuvalete alıştırıyor videoları var YouTube da. Benim yapabileceğim bişey değil ama yapan var yani kuma değil tabi lavaboya
Çok iyi ya çok güldüm hiç aklım almadı yeni doğan bebeğin WC’ye yapabileceğine ama Ruslardan beklenir kesin yapmışlardır

Doğduktan sonra mı oda alınmalı? Kıyafetlerini nereye koyacağım ama bende düzen takıntısı da var. Ayy bilemedim :)

Ben şu saatten sonra bebişimim heyecanını yaşamaya karar verdim. Maddi kısımları babası düşünsün onu da mı biz düşüncez
Aynen yaaa sen alacaksın geçeceksin boşver sen anneliğin her türlü tadını çıkar. Yapabildiğim kadar naz kapris yap, sonra bi daha yüzüne bakan olmayacak

Doğduktan sonra mı oda alınmalı? Kıyafetlerini nereye koyacağım ama bende düzen takıntısı da var. Ayy bilemedim :)
Tabii haklısın odasını al ama mobilya beşik alırsan uzunca bir süre boş kalacak. Ekstra mutlaka portatif bir beşik ya da park yatak alman gerekecek

çok mantıklı sonuçta diğerleri de çocuğun bu miniğin ne farkı var diğer miniklerden
Kedi bakmak çok kolay ya. Bebek de böyle olsa 10 tane doğurur insan. Koltuklarımı falan mahvettiler ama canları sağolsun takıntılı bi kadın değilim hiç Eşim bekarken barınaktan sahiplenmiş bunları 2 yaşını geçtiler. Evlenince de anneleri oldum ben şimdi kendim doğurmuş gibi seviyorum. Tekir minnaklar

Aynen yaaa sen alacaksın geçeceksin boşver sen anneliğin her türlü tadını çıkar. Yapabildiğim kadar naz kapris yap, sonra bi daha yüzüne bakan olmayacak
Ya şimdi bile şuraya tatile gidelim diyorum bu sene tatil hakkımız bitti kaçıncı tatil diyor. Ama bebiş istiyor dedim tamam dedi. Naz nasıl yapıyorum midem bulanmıyor ama bulanabilir yemeği sen yap canım bulaşığı da sen yıla hayatım bana da meyve de getir su da gerir diyorum. İyiymiş ya bu durum. ama acısı sonradan çıkacak gibi

Ayy benim de minnoş bir köpeğim var, daha doğrusu bebeğim kedi kumunu sen temizlememelisin biliyorsun dimi?
Biliyorum canım haklısın. Ama hamile değilken de dikkat ediyordum zaten eldiven ve maske kullanıyordum. Bi sorun olmaz umarımKum temizlemek zor ama gerçekten kedi annesi olmak çok güzel bişey

Ben çizik yırtık bu konuda çok takıntılı olduğumdan ya sürekli perde mobilya değiştireceğim ya da sahiplenmeyeceğim Kardeşim de öyle takıntılı değil kedi duvar kağıtlarını yırttı ohh diğerlerini de yırt annecim ucunu açayım diyor.. sizin ömrünüz bizimkinden çok olur

amiinnn hepimize nasip olsun o günleri sağlıklı şekilde görmek
ben tek olsaydı da oda kurmayı düşünmüyordum mevcut durumda zaten düşünmüyorum açıkçası park yatak alıp sığabildiği kadar orada büyütmeyi sonrasında da doğrudan montessori tarzı oda yaptırmak istiyorum. hiç öyle tüllü süslü heveslerim olmadığından belki bana böyle daha mantıklı geliyor ama isim yazan nevresim takımı yaptıracağım inşallah aslında 5. aya doğru düzgün kalkıp yürüyebiliyor durumda olacak mıyım diye hiç düşünmemiştim doğru söyledin şimdi ben sanki hep böyle hoppik zıppik kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…