Bende burda yasiyorum. Üniversite deki Ali hocaya gidiyorum 3. Cocuk icin tedavimi o yapiyor cok memnunum hatta eşimin arkadaşı. Ben genelde özel muayne olarak gidiyorum.Ama gebe takibi yapmiyor dediginiz gibi ilk 3 ay bakiyor bi gebe kalirsam insallah
nasil yapariz nasil yonlendirir bilmiyorum. 2 dogumumu cagsu da yaptim 11 ve 8 yasindalar. Hatta gecen gün Esma hanima gittim yumurta takibi icin maalesef cok yanlis bilgiler verdi bana
3 olgun yumurtam varken catlayacagi gün ostrojen hormonum yuksek diye dogum kontrol hapi ve süt hormonun cok yuksek dedi asla cocugun olmuycak diyerek süt hormonu icin ilac baslamak istedi. Ben kullanmadim ve Ali beye tekrar gittigimde kesinlikle cok yanlis kullanmamam gereken ilaclari verdigini soyledi
Yumurta olgunlasinca zaten ostrojen artmali ve prolaktin de yuksek olmadigini oynayabilen degerler oldugunu soyledi. Daha hamile kalmadan doktor telasesine düştüm acikcasi kime nasil guvenicez. Arastirma hastanesi cok yogun özel hastane de iyi bi doktor yok maalesef (cagsuda görümcem calisiyor) bu arada Mustafa bey varmis iyi oldugunu soylemisti ama hic muayne olmadim.. insallah saglikla ilerler saglikla kucaginiza alin bebeğinizi