• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim minnoş diyabet hastası ve 1,5 yaşında daha. Düşün yaşadığım zorluğu.. günde kaç kere kulağını kanatıp şekerini ölçüyorum, kaç kere iğne yapıyorum. 1 saat bile bırakıp dışarı çıkamıyorum bazen krize girebiliyor çünkü. Ama her şeye değer ❤️ yaşama sevincim yaa böyle bi sevgi yok.. çok güzeller. Çocuklar kesinlikle bu sevgiyle büyümeli
Ah ben kıyamam ki ona çok geçmiş olsun. Gerçekten mükemmel bişey. Hiç büyümeyen çocuk gibiler duyguları çok temiz oluyor asla bozulmuyor. O kadar müthiş bir sevgi görüyorum ki onlardan. Psikolojime de hep çok iyi geliyorlar. Çocuk için de çok faydalı olduğuna eminim. Çocuklu ev için köpek daha uygun aslında kedi biraz sakinlik seviyor ama bizimkiler de alışacak yapacak bişey yok ❤️❤️❤️

Kızlar çoğul gebelik için kadın doğumcu mu takip etmeli yoksa perinatolog mu? İkiz üçüz anne ve adaylarından fikir rica ediyorum lütfen 😊

Ah ben kıyamam ki ona çok geçmiş olsun. Gerçekten mükemmel bişey. Hiç büyümeyen çocuk gibiler duyguları çok temiz oluyor asla bozulmuyor. O kadar müthiş bir sevgi görüyorum ki onlardan. Psikolojime de hep çok iyi geliyorlar. Çocuk için de çok faydalı olduğuna eminim. Çocuklu ev için köpek daha uygun aslında kedi biraz sakinlik seviyor ama bizimkiler de alışacak yapacak bişey yok ❤️❤️❤️
İnan bebeklerle aralarında ayrı bir bağ oluyor, onlara davranışları daha farklı oluyor. Sandığından daha çabuk alışacaklar 🥰

Kızlar çoğul gebelik için kadın doğumcu mu takip etmeli yoksa perinatolog mu? İkiz üçüz anne ve adaylarından fikir rica ediyorum lütfen 😊
ben kadın doğum doktoruna gidiyorum. benim doktorum gereken durumlarda ya da belli dönemlerde perinatologa yönlendiriyor. bulunduğum şehirde perinatolog yok zaten ama şansımıza doktorumun yakın ilde tanıdığı perinatolog var oraya yönlendiriyor.

Evet ben de öyle düşünmüştüm. Şimdi alıp 1 sene sonra en kötü aynı fiyata saniyesinde satılır. Primadan diğer bezlere geçmek sıkıntı oluyormuş sanırım onu söylüyorlar hep. Primaya bi başladıysan hep prima istiyormuş artık. Sleepy baby turco falan iyi diyorlar. Zor bir karar. Prima korkunç fiyatlar. 96 tanesi 320ydi e bebekte. Bugün biraz baktım bez alma hevesim kalmadı. Ama eninde sonunda alınacak kaçış yok. Bakalım napacağız 🙂
Yok kuzum neyle başladıysan o olayı değil, ben kızımda yenidogan prima yoktu, 1 numara aldim, sleepy nin yeni doğanını buldum ilk slepy takıldı ve çok fena pişik yaptı hemen prima bulduk mesela. Halen de prima devam eder kışın premium care, yazın aktif bebek...

En çok bunları alıyormuş millet araştırdım biraz ama bezlerin isimleri çok komik değil mi ya 😂 kuzum primayla başlamak istemiyorum ben. Baktım sleepy turco falan alerji pişik yaptı o zaman mecbur prima alırım. İnsan istiyor ki en kalitelisi güzeli olsun ama gerçekten mantıklı mı beze o kadar para dökmek bilemiyorum
Alerji pişik olunca seve seve öyle bir veriyorsun kiiii canım 😌

Kızlar selam, ilk kalp atışını ne zaman duydunuz ? ben 5+5im doktor 6+6da çağırdı kalp atışı bu dönemde duyulur mu ?
5+6 vajinal duydum haftaya rahat duyarsın
İçinde 154 tane varmış günde bir tane kullansaaa 5 ay idare eder :p artık büyükannemlerin kullandığı yıkanan naylon beze geçeceğiz gibi :D
Kız günde 1 tane olur mu hiç 🤗😀 5-6 belki daha fazla ilk zamanlar

İçinde 154 tane varmış günde bir tane kullansaaa 5 ay idare eder :p artık büyükannemlerin kullandığı yıkanan naylon beze geçeceğiz gibi :KK70:
🤣😂5 ayyyy 😂😂😂😂 güzel hayaller ama keşke 😂😂 gerçeklerden bahsedelim ilk başta günde 20 tane felan gidiyorr... büyüdükçe azalmaya başlıyor kızım 2 yaşında şuan günlük 5-8 arası gidiyor hesap et tatlım 😇😁

Bende burda yasiyorum. Üniversite deki Ali hocaya gidiyorum 3. Cocuk icin tedavimi o yapiyor cok memnunum hatta eşimin arkadaşı. Ben genelde özel muayne olarak gidiyorum.Ama gebe takibi yapmiyor dediginiz gibi ilk 3 ay bakiyor bi gebe kalirsam insallah 😅 nasil yapariz nasil yonlendirir bilmiyorum. 2 dogumumu cagsu da yaptim 11 ve 8 yasindalar. Hatta gecen gün Esma hanima gittim yumurta takibi icin maalesef cok yanlis bilgiler verdi bana😔 3 olgun yumurtam varken catlayacagi gün ostrojen hormonum yuksek diye dogum kontrol hapi ve süt hormonun cok yuksek dedi asla cocugun olmuycak diyerek süt hormonu icin ilac baslamak istedi. Ben kullanmadim ve Ali beye tekrar gittigimde kesinlikle cok yanlis kullanmamam gereken ilaclari verdigini soyledi 🤷🏼‍♀️ Yumurta olgunlasinca zaten ostrojen artmali ve prolaktin de yuksek olmadigini oynayabilen degerler oldugunu soyledi. Daha hamile kalmadan doktor telasesine düştüm acikcasi kime nasil guvenicez. Arastirma hastanesi cok yogun özel hastane de iyi bi doktor yok maalesef (cagsuda görümcem calisiyor) bu arada Mustafa bey varmis iyi oldugunu soylemisti ama hic muayne olmadim.. insallah saglikla ilerler saglikla kucaginiza alin bebeğinizi🌸
Şöyle soylim size kesinlikle doğumum ve tedavi başlama sürecim hep şehir dışında oldu burda daha çok ilaçlarımı yazdirip sağlıklı takip için ali hocayı seçtim oda beni takip eden sehir dışındaki perinatologun tanışmış olmasi yuzuden.bende hep özel muayene gidiyorum ona raelgman saatlerce bekledigim gunleri bilirim.ilgisi ve bilgisi cok güzel ali hocanın 🙏 esma hoca dediğim gibi gebelik takibi icin ideal.mustafa hoca cagsuda mi dusunulebilir aslinda

Bende burda yasiyorum. Üniversite deki Ali hocaya gidiyorum 3. Cocuk icin tedavimi o yapiyor cok memnunum hatta eşimin arkadaşı. Ben genelde özel muayne olarak gidiyorum.Ama gebe takibi yapmiyor dediginiz gibi ilk 3 ay bakiyor bi gebe kalirsam insallah 😅 nasil yapariz nasil yonlendirir bilmiyorum. 2 dogumumu cagsu da yaptim 11 ve 8 yasindalar. Hatta gecen gün Esma hanima gittim yumurta takibi icin maalesef cok yanlis bilgiler verdi bana😔 3 olgun yumurtam varken catlayacagi gün ostrojen hormonum yuksek diye dogum kontrol hapi ve süt hormonun cok yuksek dedi asla cocugun olmuycak diyerek süt hormonu icin ilac baslamak istedi. Ben kullanmadim ve Ali beye tekrar gittigimde kesinlikle cok yanlis kullanmamam gereken ilaclari verdigini soyledi 🤷🏼‍♀️ Yumurta olgunlasinca zaten ostrojen artmali ve prolaktin de yuksek olmadigini oynayabilen degerler oldugunu soyledi. Daha hamile kalmadan doktor telasesine düştüm acikcasi kime nasil guvenicez. Arastirma hastanesi cok yogun özel hastane de iyi bi doktor yok maalesef (cagsuda görümcem calisiyor) bu arada Mustafa bey varmis iyi oldugunu soylemisti ama hic muayne olmadim.. insallah saglikla ilerler saglikla kucaginiza alin bebeğinizi🌸
Sizde inşallah sağlıkla hamile kalir kucaginiza alırsınız bebeğinizi 🙏🌸

Kızlar ben bugün boşluktan bebek arabası araştırdım almak kullanmak nasip olur insallah bu konuda araştırma yapan benim gibi bir manyak var mi acaba iştişare yapalım 😂😂 chicco lite way hoşuma gitti gibi

Kızlar ben bugün boşluktan bebek arabası araştırdım almak kullanmak nasip olur insallah bu konuda araştırma yapan benim gibi bir manyak var mi acaba iştişare yapalım 😂😂 chicco lite way hoşuma gitti gibi
Ben de bakıyorum egg travel sistemler görünüş olarak çok hoşuma gitti, stokke marka tercih sebebim ama pahalı. Dolap uygulamasindan temiz bulursam alacağım sanırım

Ben de bakıyorum egg travel sistemler görünüş olarak çok hoşuma gitti, stokke marka tercih sebebim ama pahalı. Dolap uygulamasindan temiz bulursam alacağım sanırım
Travel sistemler çok ağır diyorlar o yüzden ben sanırım onu düşünmeyecegim gibi 😬 bu dediğim modelde tam yatış varmış bebis doğduğu andan itibaren kullanılıyormus galiba

merhaba canım benim de çok erken daha ama kardeşlerim birşeyler alalım diye tutturunca ben de baktım. baby&plus canyon travel sistem çok hoşuma gitti kullananlar da epey memnun gibi görünüyor

Merhaba bende üçüz bekliyorum doktorum kadın doğumcu ama bana Çapa'dan da takip al istersen perinatolog da bakar orada sana dedi bende onun için Çapa'dan randevu alicam 12. Haftadan sonra çünkü sistemleri 12den önce izin vermiyor 🙈😂 bir de benim doktorum arada özelde çalıştığını unutuyor sanirim diyor ki testlere para verme devlette yaptır 😂😂😂 özelde perinatolog önerin dedik 3 tane çocuğun olacak onlara ödeyeceğin parayla bez alirsin diyor cok can bir insan 🥰

Bu arada genel olarak konulara baktım ama çok mesaj vardı kimi alıntılarsam bilemedim ben ilk kızımda kış aylarında öğrenmiştim ve ağustos sonu doğum yaptım hava da hep kötüydü o sebeple 6 aydan bile büyüktü kızım havuzluhana alışverişe gittiğimde 😂😂😂 çok şeyi de internetten aldık araba da dahil ama arabayı önce gidip bakın begendikten sonra internette daha uygunsa alın derim benim arabam baya kötüydü ağırdı falan satmıştım bu sebeple çocuk 4 aylıkken 🙈 ikiz arabası yine var ben üçüzler için ne yapacağım hiç bilmiyorum yurtdışında var ikinci eline bile 10 bin istiyorlar para biriktirmeye başlasam seneye bu zamanlara almış olurum inşallah 😂😂😂😂 şaka bir yana bebek alışverişi için uygun zamanlarda kışa gelecek bizim ondan artık internet alışverişine bakariz kasim aralik ocak tum indirimlere yukleniriz giysi alisverisi kolay kismi 🌸 benim kiz olursa en azindan bir tanesi bir sürü kıyafetim var 😂😂😂 erkeklere de getirecek tanıdıklarım var kıyafet konusunda az alışveriş yapcam sanirim park yatak 1 tane var araba koltuğu puset 1 tane var 😂😂😂 1 tane çocuk için yeterli eşyamız var diğer ikisine odaklanmak lazım 😂😂😂😂

Back