2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Beybii sleepynin içeriği çok güzel diye duydum onu öneriyorlardı hep belki ondan başlamak daha mantıklı olabilir
Bi arkadaşım diyordu ucuz bezle başlamak lazım bebeğe diye. İyi gelmezse bi üste çıkarım ama asla en pahalı bezle başlamamak lazım diyordu. Çok gülmüştüm o zaman ama şimdi ne demek istediğini anladım galiba

300 olan bezler derken normal yaptığı bezlerden mi bahsediyorsunız değildir inşallah

Şimdi prima fiyatlarına baktım onlar ne öyleeeee.. millet bez parası yetiştiremiyoruz derken ne demek istediğini şimdi anladım. Oda takımı fl ne zaman bakacaksınız

Selam kızlar bugün sata göre 6+5 olmam lazım ama kontrolde 5+6 çıktım. Geçen hafta kese 5+5 haftasıyla uyumluydu. Doktor kese yanıltıcı olabiliyor en doğru ölçümler bebek oluştuktan sonra olanlardır dedi. Yolc sac ı gördük ama kalp atışı falan duyamadık. Vajinal bakalım istersen ama bence gerek yok haftaya gel dedi. Bende bence de hocam haftaya garanti olsun dedim vajinal baktırmadım. Bu arada bi arkadaşa cevap yazmıştım adet döngüm uzun falan yazmıştı. Benimde 34 gün sürüyor o yüzden bebek küçük gibi çıktı ama bana göre küçük değil normali bu. Hatta geçen hafta şaşırmıştım nasıl adetimle uyumlu diye. Öyle işte :) haftaya salı bidaha bekle babam bekle .)

Şimdi prima fiyatlarına baktım onlar ne öyleeeee.. millet bez parası yetiştiremiyoruz derken ne demek istediğini şimdi anladım. Oda takımı fl ne zaman bakacaksınız
En çok bunları alıyormuş millet araştırdım biraz ama bezlerin isimleri çok komik değil mi ya kuzum primayla başlamak istemiyorum ben. Baktım sleepy turco falan alerji pişik yaptı o zaman mecbur prima alırım. İnsan istiyor ki en kalitelisi güzeli olsun ama gerçekten mantıklı mı beze o kadar para dökmek bilemiyorum

Eklentiler

• BB870726-A13C-440D-A98E-C0CA902113AD.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 6042B467-D316-4320-839B-2D72B18C224C.jpeg
    100,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 0D9A9177-2334-464A-B4E2-ED8ECD769A74.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 59

Kesinlikle uygun olanlarla başlayın ve pişik misin olmazsa prima almayın
Ben kızıma ilk molfix almıştım doğduktan sonra baya süre molfix kullandık sonra can bebe ve o dönemki sleepy pişik yaptı bir yerde de aşırı indirim vardı molfixte ucuza geliyordu prima alayım dedim ve kısır döngüye girdik primadan sonra ne taksam pişik oldu mecburen prima aldım hep sonra artık pişik olursa da olsun diye e bebegin bezi ve sleepy natural cıktı onları aldım 1 hafta hafif pisinden sonra alışıp devam ettik büyüdükçe prima da ekonomiye zarar veriyor baya molfix ve sleepybin bu beyaz paketleri gayet güzel iş görüyor ben öyle almayı planlıyorum

Tecrübe süper bişey aradığım cevap çok teşekkür ederim bakalım diğer annelerimiz de bişeyler desinler burada size çok şey danışacağız Yaa burada neler neler konuşacağız daha. 4-5 ay sonraki mevzular daha keyifli olacak sanırım. Şu an genel konular bulantı kese gözüktü mü kalp atışı duyuldu mu falan O kadar dua ediyorum ki hepimiz sağlıkla şu aşamaları geçirip burada alışveriş falan konuşsak. Hiç üzüntü yaşamayalım

Primayla çok farkı yok bunların da

Hiç alışveriş yapan var mı? E bebek Şubat indirimi bekleyen var mı
ben kasım indirmlerini bekliyorum ama içim gidiyor şu an ufak tefek bi şeyler almamak için kendimi zor tutuyorum. gerçi kasım indirimi arada yediğimiz zamların üstüne şimdiki fiyatlara falan denk gelir belki bi de ilk gebeliğim bi yakınımdan eşya alayım desem en son doğan bebeğimiz şu an 7 yaşında e ikiz geliyor derken inşallah bi sorun çıkmazsa 5. ayda başlamayı planlıyorum alışverişlere. özellikle bebek arabası , oto koltuğu, mama sandalyesi , ana kucağı gibi büyük şeylerde tecrübeli arkadaşlarımızın desteklerini bekliyor olacağım burada

Ben sleepyle başladım çünkü kızım çok fazla yapan bi çocuktu. Günde en az 20 bez değişiyordum ilk zamanlar. Sonra sleepy çiş geçirmeye başladı molfixe geçtim bi süre de öyle devam ettik sonra oda geçirmeye başladı primaya geçtim ve öyle de bitirdim. Hatta prima 6 numara 1 koli açılmamış bezim var ben ucuzdan başlayıp pahalıya geçiş yapanlardanım sebebi de şu çocuk büyüdükçe bezin popoda kalma süresi artıyor ve pişik yapma olasılığı artıyor ve tabi çocuğun çiş miktarı da artıyor. Bunda da aynı düzende ilerlemeyi düşünüyorum nasip olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…