- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.664
- 88
Bi arkadaşım diyordu ucuz bezle başlamak lazım bebeğe diye. İyi gelmezse bi üste çıkarım ama asla en pahalı bezle başlamamak lazım diyordu. Çok gülmüştüm o zaman ama şimdi ne demek istediğini anladım galibaBeybii sleepynin içeriği çok güzel diye duydum onu öneriyorlardı hep belki ondan başlamak daha mantıklı olabilir
300 olan bezler derken normalYa bu konuları ne zaman konuşacağız diyorum ben de. Normalde son aya kadar asla birşey almazdım ama bu enflasyon düşündürüyor insanı. Alıp bi kenara koyasım var herşeyi özellikle bez stoklayasım var. Çok mu manyakça olur bilmiyorum. Annem de eşya alırsan üzüntün daha çok olur diyor. Şu an 300 olan bezler bizim minnaklar doğunca rahat 700 olur en az. Bilemedim hiç bana akıl verin
Kese gözükünce artık beta bakmıyorlar:) senin gözükmemiş miydi5+6 haftalık gebelik icin 10000 beta hcg normal mi arkadaşlar?
300 olan bezler derken normalyaptığı bezlerden mi bahsediyorsunız değildir inşallah
En çok bunları alıyormuş millet araştırdım biraz ama bezlerin isimleri çok komik değil mi yaŞimdi prima fiyatlarına baktım onlar ne öyleeeee.. millet bez parası yetiştiremiyoruz derken ne demek istediğini şimdi anladım. Oda takımı fl ne zaman bakacaksınız
Son iki haftan var canım inşallah bian önce düzelirsinAllah razı olsun canım benim 9+6 oldum inşallah bıçak gibi kesilir bir an önce
En çok bunları alıyormuş millet araştırdım biraz ama bezlerin isimleri çok komik değil mi yakuzum primayla başlamak istemiyorum ben. Baktım sleepy turco falan alerji pişik yaptı o zaman mecbur prima alırım. İnsan istiyor ki en kalitelisi güzeli olsun ama gerçekten mantıklı mı beze o kadar para dökmek bilemiyorum
İçinde 154 tane varmış günde bir tane kullansaaa 5 ay idare edervalla gözünün içine baka baka acımadan yapacak annesi. Görseli de ekliyorum 389 hatta
Ahahahhah doktor sayesinde bugün küçük heyecanlar yaşadım on bin normal mi değil mi derkenHaha çok iyi ya makine zorlanmıştır baya ölçerkendr öyle uygun gördü demekki bu saatten sonra beta değişik geldi ama her dr da tarzı farklı oluyor tabi
Tecrübe süper bişey aradığım cevap çok teşekkür ederim bakalım diğer annelerimiz de bişeyler desinler burada size çok şey danışacağızKesinlikle uygun olanlarla başlayın ve pişik misin olmazsa prima almayın
Ben kızıma ilk molfix almıştım doğduktan sonra baya süre molfix kullandık sonra can bebe ve o dönemki sleepy pişik yaptı bir yerde de aşırı indirim vardı molfixte ucuza geliyordu prima alayım dedim ve kısır döngüye girdik primadan sonra ne taksam pişik oldu mecburen prima aldım hepsonra artık pişik olursa da olsun diye e bebegin bezi ve sleepy natural cıktı onları aldım 1 hafta hafif pisinden sonra alışıp devam ettik büyüdükçe prima da ekonomiye zarar veriyor baya molfix ve sleepybin bu beyaz paketleri gayet güzel iş görüyor ben öyle almayı planlıyorum
Tabi canım bi taneyi yıkar yıkar kullanırız 2 yaşına kadar yeter 154 taneİçinde 154 tane varmış günde bir tane kullansaaa 5 ay idare ederartık büyükannemlerin kullandığı yıkanan naylon beze geçeceğiz gibi
Primayla çok farkı yok bunların daEn çok bunları alıyormuş millet araştırdım biraz ama bezlerin isimleri çok komik değil mi yakuzum primayla başlamak istemiyorum ben. Baktım sleepy turco falan alerji pişik yaptı o zaman mecbur prima alırım. İnsan istiyor ki en kalitelisi güzeli olsun ama gerçekten mantıklı mı beze o kadar para dökmek bilemiyorum
Tabi canım bi taneyi yıkar yıkar kullanırız 2 yaşına kadar yeter 154 tane
Çok fark var olmaz mı prima iki katı. Sen çocuğa hemen verirsin tuvalet eğitimini sende öyle bi istek görüyorumPrimayla çok farkı yok bunların da
Canım hamilelik olmasa büyümüş olsa okulu olacak biraz daha yaşlı olsak üniversitesi olacak evlendirmesi olacak. Masraf hiç bitmez ki. Sıkma hiç canınıBiz de tam enflasyonun tavan yaptığı şu dönemde hamile kaldık. Neyse sağlık olsun da
ben kasım indirmlerini bekliyorum ama içim gidiyor şu an ufak tefek bi şeyler almamak için kendimi zor tutuyorumHiç alışveriş yapan var mı? E bebek Şubat indirimi bekleyen var mı
Ahaha çocuğumun ilk kelimesi anne baba değil çiş olacakÇok fark var olmaz mı prima iki katı. Sen çocuğa hemen verirsin tuvalet eğitimini sende öyle bi istek görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?