Canm benim bende öyleyim işte çık dolaş diyorlar gel bide bana sor bulantılardan kafamı kaldıramıyorum dinç olsam eve girmem zaten koskoca yazı böyle malak gibi yata yata kusa kusa geçiriyorumSadece sokağa çıkıp biraz gezeyim dedim 5 dk sonra eve geri döndüm ne var ne yok çıkardım. Bitmiyor asla
Eki Görüntüle 3106183
Ben tam 6+6da duydumKızlar selam, ilk kalp atışını ne zaman duydunuz ? ben 5+5im doktor 6+6da çağırdı kalp atışı bu dönemde duyulur mu ?
Allah razı olsun canım benim 9+6 oldum inşallah bıçak gibi kesilir bir an önceCanım seninki kaç haftalık oldu? Geçmiş olsun gerçekten senin in dua ediyorım umarım biraz azalır bulantılar
Vallahi cok sağolun bundan sonrasina artik dr ne derse o tarihe ucretli izin alacağım madem hakkim . Kalmasin onlarda cok cok sağolyasal hakkınız kesemezler :) özel sektörde malesef çok üstümüze gelebiliyorlar ama dediğim gibi yasal hakkınız :)
Makyaj da yapmazsam kafayı yerimmmmm:) sağol canımmÇok geçmiş olsun kuzum inşallah bian önce atlatırız bu süreci sizde görünce aklıma geldi bu dönemde makyaj yapmayı önermiyor doktorlar diye biliyorum hatta benim doktorum da yasakladı hatta bilmeden bayramda iki kez yapmıştım. Ne yapacağımızı bizde şaşırdık
Merhaba gecmis olsun listede sehrinizi gördüm Düzce deymissiniz hangi hastane doktorla ilerliyosunuzMerhaba hanımlar.bugun 6+5 kendi doktorum yoktu devlet Hastanesi'ne gittim.hareket var bebekte ama kalp sesi alamadik sonra cihazım iyi değil dedi acilin ultrasonuna gonderdi doopler sanırım orasida 7 haftayla uyumlu dedi çok küçük daha burda var görünüyor kalp atımı dedi .hala emin değilim bu hafta ici baska bir özel hastaneden randevu bulabilirsem alcam çok gerildim zaten covit ile beşinci günüm agizmda tat yok su bile içemiyorum berbat bulantım var. Gebelikten mi covitten mi ayirt edemiyorum
Ben oğlum için dolaptan cok alışveriş yaptım zamaninda, aynen dediğiniz gibi etiketli kullanılmamış ürünler cok uyguna geliyorŞimdiki aklım olsaydı bir çok şeyi etiketli kullanilmmamis bile olan 2. El diye satış yerlerden alirdm dolap gibi uyglmlardan.
Ürün nerdeyse yarı fiyatina geliyor aynı şehirde iseniz çoğunluğu İstanbul elden de alyrsnz. Bir bakın derim.
Benim hep hayalimdi çoğul gebelik ama olmadı :) eşimde de benim tarafımda da fazlasıyla ikiz mevcut en yakın annemin ilk bebekleri ikizmiş mesela düşük olmuş. :) inşallah rabbim sana da hayırlı evlat olmalarını nasip etsin ve sağlıkla gelsinler. İçimden geçeni söyleyeyim bende hepsi aynı cinsiyette değildir. İki erkek bi kız gibi hissettim de bakalım ilerleyen zaman da yine konuşuruz
Bende söyledim çocuğa ama kuzum her zaman kardeş istediğini belirttiği için ve sürekli annemin karnında bebek var kardeşim olacak dediği için kimse inanmıyor ona
HahahahaMaşallah Yerim onları
Peki sizin çocuklar kaç yaşında..? Benimki 7 yaşında. Daha küçük ya da daha büyük olsa belki bu kadar düşünmezdim bilmiyorum ama.. Son zamanlarda ailede baya kayıplar verdik maalesef, covidden olsun, başka şeyler olsun.. Ölüm, gitmek vs.. kafasında sorular var zaten muhtemelen, cevaplamaya çalışsak da.. Bir de Allah korusun kayıp olursa ne derim diye onun derdindeyim.. Çok sevinecek çünkü.. Hayalleri yıkılır Allah'ım korusun.. Kötü düşünmek istemesem de aklımdan atamıyorum kötü ihtimalleri ama söylemek de çok istiyorum.. Ne yapacağım bilmem.. Kalp atışını zaten bekliyorum. Nasipse cuma. Allah izin verir de duyarsak.. Sonrasını bilmiyorum.. Doktor da bence 3 ay söylemeyin dedi.. Piiuuff
2 kız 1 erkek hissettim bakalım kim tutturacak. Ay çok eğlenceli üçüz cinsiyet tahmini yapmak
Allah razı olsun canım inşallah 12.haftada bıçak gibi kesilir bulantılarım
Kızlar 1 haftadır canım nasıl ayva istiyor anlatamam size yemek yiyemitorım su bile içemiyorum bulantılarımdan heryere baktık bulamadı eşim hiçbir manavda markette yok malum ekim kasım gibi oluyor mevsimi değil ama deli gibi ayva istiyor sadece canım neyseki tropikal diye bir site var serada yetiştiriyorlar orada bulduk sipariş verdik en sonunda hayır neden ayva istiyorum bilmiyorum aksine zaten ağzıma bir lokma bişi koyamıyorum bulantılarımdan… yeter diye bağırmak istiyorum artık
Eşya filan alınabilir bence park yatak, bebek arabası vs ama bez stoklamayi mantıklı bulmuyorum çünkü her bez her bebeğe uygun olmuyor maalesef. Oğlumda prima ile başladık sonra daha uygun markalara geçmeyi denedim ama hep pişik yaptı denedigime pişman oldum. Gerçi alırsınız baktınız pişik yapıyor satarsınız belki bilemedimYa bu konuları ne zaman konuşacağız diyorum ben de. Normalde son aya kadar asla birşey almazdım ama bu enflasyon düşündürüyor insanı. Alıp bi kenara koyasım var herşeyi özellikle bez stoklayasım var. Çok mu manyakça olur bilmiyorum. Annem de eşya alırsan üzüntün daha çok olur diyor. Şu an 300 olan bezler bizim minnaklar doğunca rahat 700 olur en az. Bilemedim hiç bana akıl verin
Ah şu bezelyeler bi büyüsün artık. İnsanın o kadar çok şeye içi gidiyor ki. Karşıma sürekli bebek ürünlerinin reklamları çıkıyor bi deKızlar şunun güzelliğine bakar misiniz? Ciğerpareme bundan almamak icin kendimi zor tutuyorum
Evet ben de öyle düşünmüştüm. Şimdi alıp 1 sene sonra en kötü aynı fiyata saniyesinde satılır. Primadan diğer bezlere geçmek sıkıntı oluyormuş sanırım onu söylüyorlar hep. Primaya bi başladıysan hep prima istiyormuş artık. Sleepy baby turco falan iyi diyorlar. Zor bir karar. Prima korkunç fiyatlar. 96 tanesi 320ydi e bebekte. Bugün biraz baktım bez alma hevesim kalmadı. Ama eninde sonunda alınacak kaçış yok. Bakalım napacağızEşya filan alınabilir bence park yatak, bebek arabası vs ama bez stoklamayi mantıklı bulmuyorum çünkü her bez her bebeğe uygun olmuyor maalesef. Oğlumda prima ile başladık sonra daha uygun markalara geçmeyi denedim ama hep pişik yaptı denedigime pişman oldum. Gerçi alırsınız baktınız pişik yapıyor satarsınız belki bilemedim
Sen keseni görmüştün canım doktorun beta bakıyor mu hala. Ben hiç bilmiyorum betamı5+6 haftalık gebelik icin 10000 beta hcg normal mi arkadaşlar?
Seninle aynıyız canım. Ben de yarın 5+5 im ve kontrolüm var. Ben yarın kalp atışı görürsem ya da duyarsam söylerimKızlar selam, ilk kalp atışını ne zaman duydunuz ? ben 5+5im doktor 6+6da çağırdı kalp atışı bu dönemde duyulur mu ?
Normalmiş5+6 haftalık gebelik icin 10000 beta hcg normal mi arkadaşlar?
Evett canım doktor beta istedi neden bilmiyorumSen keseni görmüştün canım doktorun beta bakıyor mu hala. Ben hiç bilmiyorum betamı
Beybii sleepynin içeriği çok güzel diye duydum onu öneriyorlardı hep belki ondan başlamak daha mantıklı olabilirAh şu bezelyeler bi büyüsün artık. İnsanın o kadar çok şeye içi gidiyor ki. Karşıma sürekli bebek ürünlerinin reklamları çıkıyor bi de
Evet ben de öyle düşünmüştüm. Şimdi alıp 1 sene sonra en kötü aynı fiyata saniyesinde satılır. Primadan diğer bezlere geçmek sıkıntı oluyormuş sanırım onu söylüyorlar hep. Primaya bi başladıysan hep prima istiyormuş artık. Sleepy baby turco falan iyi diyorlar. Zor bir karar. Prima korkunç fiyatlar. 96 tanesi 320ydi e bebekte. Bugün biraz baktım bez alma hevesim kalmadı. Ama eninde sonunda alınacak kaçış yok. Bakalım napacağız
6+1 de duydum benKızlar selam, ilk kalp atışını ne zaman duydunuz ? ben 5+5im doktor 6+6da çağırdı kalp atışı bu dönemde duyulur mu ?
olur canım güzel haberlerini bekliyorum :)Seninle aynıyız canım. Ben de yarın 5+5 im ve kontrolüm var. Ben yarın kalp atışı görürsem ya da duyarsam söylerimama pek umudum yok. Kese haftasına uyumlu büyüyor mu diye bakacak yarın
Haha çok iyi ya makine zorlanmıştır baya ölçerkenNormalmişLaboratuvarı arayıp sordum makinenin en fazla okuyabildiği değer buymus ondan 10 bin çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?