2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam kızlar,
6+1’de kalbi duyamadık doktor kalp atışını gördüğünü ama sesi cihazın yakalayamadığını söyledi. Hangi hafta duyacağız bakalım
Canm hiç üzülme ben 7+1 de duydum çok az Dr yeni atmaya başlamış bir iki haftaya gümbür gümbür duyarsın dedi

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bir soru sormak istiyorum, ben normalde her gün en az bir bardak kola içiyordum. Şimdi azaltmaya çalışıyorum, sizler içiyor musunuz acaba ?

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bir soru sormak istiyorum, ben normalde her gün en az bir bardak kola içiyordum. Şimdi azaltmaya çalışıyorum, sizler içiyor musunuz acaba ?
Ben hiç içmiyorum kuzum. Beslenme konusunda çok takıntılı bir anne adayı değilim ama kola kırmızı çizgim diyebilirim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç içmedim. İçmesen çok iyi olur

Hadi ya demekki mide bulantisi varsa bisey fayda etmiyor kisiyle alakali. Eminim cok zorlaniyosundur ama gececek diye düşün. Umarim 1 aya kalmaz gecer bulantin
Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor Allah bulantısı olanların yardımcısı olsun gerçekten çok zor hiç mutlu olamıyor insan hamileliğine sevinemiyorsın bile hastalıkla yaşıyor gibiyim hayattan soğudum

Bulantı için Ender Saraçoğlu buz emmeyi deneyin demişti 2 tane yedim ama fayda etmedi bana. Farklı denenmiş fayda eden varsa paylaşırsanız sevinirim
Aynı konuşan muzdaribim gerçekten şu bulantılarımı en aza indirecek ne var bilmiyorum hergün baygınlık geçirmekten kusmaktan yatalak gibi kalmaktan bıktım bir yudum su içemiyorum

Ben yıllardır içmiyorum bu tamamen alışkanlık kendinizi biraz zorlayın birkaç hafta icmezseniz birdaha canınız istemeyecek

Evimi özledim bulantılarım çok kötü yatalak gibi oldum annemde kaldım 1,5 hafta şimdide kız kardeşime geçtim bulantılarım en aza inene kadar evde bakacak kimsem yok. Ayakta zor duruyorum çok moralim bozuk bakıyorum çoğu arkadaşımın hafif bulantıları oluyor o da arada kimisi belirti yaşamıyor bir de bize bak yataktan kalkınca midem bulanıyor her gün çıkarıyorum su bile içemiyorum hergün serrım yazıyor doktorum artık iyi olmak iyi hissetmek istiyorum gerçekten hayattan soğudum

Kizlarrr gebeliğinizi yakınlarınıza söylediniz mi? Söylemediyseniz ne zaman söyleyeceksiniz içimden dağlara taşlara haykırmak geliyor ama kendimi tuttum sadece iki çok yakın arkadaşıma söyledim
Biz eşimin ailesiyle kendi aileme söyledik ama başkaların duyması an meselesi

Selam kızlar,
6+1’de kalbi duyamadık doktor kalp atışını gördüğünü ama sesi cihazın yakalayamadığını söyledi. Hangi hafta duyacağız bakalım
Duyarsınız canım üzme kendini bende 7+3 te duymuştum

Merhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim 9. Haftaya giriş yaptık çok şükür pıhtılaşma var bende iğne kullanıyorum ilk gittiğimde pihtili alanı gösterdi doktor rahimde geçen kontrolde küçülmüş alan dedi bugün de baya azalmış dedi hatta bir sonraki kontrolde muhtemelen bu alan geçer risk ortadan kalkar dedi iğne kullananların doktorları da böyle bir bilgilendirme yapıyor mu acaba

Ah kuzum ya kıyamam. Annelik çok çok zor daha ilk günlerden başlıyor bazılarımız için zorluklar. Bir gün çocuğunu karşına alıp anlatacaksın bunları. Bu yaşadıkların hepsi birer anıdan ibaret olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…