2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sizin iyimiş benimde öyle azalır inşallah kistim 8 cm di en sonn
8cm mi valla benim 22mm dedi sadece umarım azalır. Özellikle vücut östrojen hormonuna alışınca vücuttaki etkiler de yavaşça kaybolmaya başlıyor ki şu anda bu kist de hormonlardan dolayı oluşan bişey

Kızlar durduk yere kafama bir şey takıldı benim kesem aşağıda mı? Doktor bu konuda bir şey demedi ama olsa derdi herhalde değil mi?
Yok canım niye aşağıda olsun normal yerinde duruyor işte niye kuruntu yaptın doktorun söylerdi mutlaka bi sıkıntı olsa. Sen merak etme hiç bebeğin sağlıklı gayet

8cm mi valla benim 22mm dedi sadece umarım azalır. Özellikle vücut östrojen hormonuna alışınca vücuttaki etkiler de yavaşça kaybolmaya başlıyor ki şu anda bu kist de hormonlardan dolayı oluşan bişey
O zaman sizin de 2.2 cm gibi bişey oluyor sanırım. İnşallah azalır bana çok sancı yaptı

Herkese merhaba,

Suan 5. haftadan yazıyorum sizlere. Son adet başlangıç tarihim 23 Haziran.

Geçtiğimiz ay annemi kaybettiğim için çok üzgünken böyle bir haber almak çok güzel ama çok zor geldi. Sizlerle paylaşmak istedim.

Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Başınız sağolsun çok üzüldüm Allah bir yerden alırken bir yerden vermiş, acınızı hafifletecek bir mucize vermiş size.. keşke mutluluğunuzu paylaşabilseydiniz ama ne yazık ki bu da hayatın acı tarafı. Sımsıkı sarılın bebeğinizin varlığına.
Aramızda sadece 1 gün var. Umarım sağlıkla alırız kucağımıza..

Başınız sağolsun. İnşallah hep dualarımda bütün gebeler

8. Hafta içinde görünüyorsun. Seninki gümbür gümbür atiyordur şimdi
İnşallah atıyordur Ayın 21inde keseyi görebildik normalde 6haftalık olması gerekirken 4 haftalığa uyumlu kese demişti doktor. Şu an 7+2 o yüzden ne zaman gitsem kalp atışı duyarım onu merak ediyorum doktor 15-20gün sonra gel demişti ama sabredemem ki o kadar

Allah in izniyle mart ayında talibim Hayırlısıyla inşAllah
Allah herkesin kucagını boş bırakmasın Rabbim

Yaaaa gözün aydın, dünyanın en muhteşem anlarından biri.. ben de 5+5 de kese kontrolüne gidicem. Ben de duysam keşke kalp atışını da 1 hafta daha kafayı yemesem
Karından gorunmez belki canım bana çok küçük vajinal bakalım demişti, ama ben hamileliğimi de erken öğrendim onunla ilgili olabilir sen beni göz önüne alıp kalp atımı duymayı bekleme lütfen
Kist hamilelikte normal sanırım benim de ilk kontrolde kist var ama mühim değil demişti 2 cm

Başın sağ olsun canım, Rabbim evladına uzun ömürler versin
Sabret canım ne kadar geç gidersen o kadar iyi aslında, zaten 9 günün geçmiş 6 gün sonra git sen görürsün zaten

Oluyo canım bazen dediğin gibi fazla bazen daha az, ben de koşuyorum bi lavaboya bi sey mi oldu diye

Dr dedigini yapın bence kalp atışı duymasaniz acabalarla basınız agirir benim gibi bende 21 inde gitim kalp atışı yoktu 10 gün sonra gel demisyi bebek adet tarihime göre 7+3 tü ama ultrasonda 6+3 görünüyordu şimdi acabaacaba diye diye hasta oldum salı gününe gideceğim bende sağlıkla duyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…