How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evett canım iki gündür bir karın ağrım var bir sıkıntı yoktur insallah. Doktor olabilir şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama insallah öyledir
Bana da öyle diyor şiddetli olmadıkça sıkıntı olmuyormuş bir sıkıntı yoktur inşallah canm morelini bozma

Be 7+1 de duydum. 4+1 de keseyi karından görmüştü 10gun sonra gel kalp atisi için demisti ama şehir dışında olduğum için gitmemiştim. Karından hem görseli hemde ses olarak duyup gördüm. Görmezseniz endişe etmeyin cihazın kalitesi çok etkiliyor. Kimi cihazlar daha geç yakalayabiliyor. Bu sizde endişe etmesin sakın 😊 gidince bize de haber verin olur mu 😇
6+0 da karından duydum kalp atışını Allah'ıma şükürler olsun :anneadayı:

Ben de 6+5'te gideceğim. Çok da uzatmak istemiyorum, kontrol sürem vardı.. ama erken gibi de geliyor biraz. 7+1 ile 3 gün var arada :) İnşallah biz de duyarız ya.. Size maşallah.. Darısı başımıza :KK68:
ben dün 6+0 da gittim karından duydum kalp atışını sizde duyarsınız inşallah:dua:

Ben bu tür yorumlara inanmıyorum canim :) kese yuvarlak gibiyse kız, fasulye gibiyse erkek diyorlar ama bilimsel geçerliliği yok. Bu forumda da aksini yazanlar cok olmuş yani bazilarinda tutmamiş. Onun yerine nub teorisinin daha geçerliliği var bunun için de 11. 12. haftaları beklememiz lazim :)
Oğlumda kese yuvarlaktı bundada fasulye şekli inan çok merak ediyorum 🤭🙏

Kızlar adetim 7 gün gecikti dün sabah gebelik testi yaptım negatif. Ama beyaz kremsi akıntım kac gündür devam ediyor bazen şeffaf oluyor ama kesilmiyor sizce neden olur?
Geç döllenme olduysa testte çıkmamış olabilir. Bi kaç gün sonra tekrar test yap canım. Mart ayında bana da aynı oldu. Adetim bir hafta geçti erken gebelik yaptım negatif çıktı iki gün sonra normal test yaptım pozitif çıktı ama benimki kimyasal gebelikmiş sonra adet oldum.

Bu kadar ince hesap yapma canım illa ya yumurtlamayla yada satla birebir çıkmayabilir birkaç gün oynama olabiliyor kese düzgün ve gelisiyorsa bekle inşallah kalp atışını da.duyariz
Ya onceki kayıplarım yüzünden ince hesap yapıyorum malesef .

Kullanıyorum canım 1 aydır bitti neredeyse diğer Kutay geçeceğim bana hiç bir faydası yok bulantı ilaçları bile fayda etmedi doktor serum yazdı hergün taktır vitamini ve vücut sıvını tamamlayalım en azından dedi. 1 ay daha dayan sonra düzelir büyük ihtimalle bu süreçler böyle ağır geçebiliyor genelde dedi. 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum benim 5.haftada başladı 7 nin ortalarında tavan yaptı şuan 9+2 deyim hala eb zirvesindeyim telefonu elime alınca bile midem bulanıyor 😢😢😢
Hadi ya demekki mide bulantisi varsa bisey fayda etmiyor kisiyle alakali. Eminim cok zorlaniyosundur ama gececek diye düşün. Umarim 1 aya kalmaz gecer bulantin 🤲

Bulantı için Ender Saraçoğlu buz emmeyi deneyin demişti 2 tane yedim ama fayda etmedi bana. Farklı denenmiş fayda eden varsa paylaşırsanız sevinirim

Merhabalar doktorum folik asit olarak mfi verdi. Normalde başka bir ürün kullanıyordum hiç mide bulantısı vs yan etkisi olmadı. Mfi kullanıp mide bulantısı gibi yan etkisi olan var mı ?

Back