- 17 Temmuz 2022
- 74
- 89
- 8
- 37
Aa pardon 4 haziran son adetCanım tahmini doğum tarihini yazmıyoruz bebişin sizin son adet tarihinize göre sıralama yapıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa pardon 4 haziran son adetCanım tahmini doğum tarihini yazmıyoruz bebişin sizin son adet tarihinize göre sıralama yapıyoruz
Çıkar bebeğim büyük ihtimalle genetik testi sonuçtaFetal DNA testinde çıkıyor mu bu test sanki çıkıyor diye duymuştum. 11.haftada yaptıracağım ben fetal DNA testini doktorum öyle söyledi
Valla ben söyledim bizim evlendigimiz zaman yoktu dedim eşimden aldılar sorgulamadanBugün sağlık ocağına gittim doktor SMA testini evlenmeden önce sadece erkeğe yapıyoruz. İsterseniz bebek doğduktan sonra yapılıyor dedi. İnternetten araştırdığım kadarıyla fetal dna da sma bakılmıyor
Aramiza hosgeldinizMerhaba hanımlar İnş bende Mart annesiyim ve çok heyecanlıyım
Ekledim.Aa pardon 4 haziran son adet
Ben 6+6da duydum canım karından usg ileKızlar
Şimdi en erken ne zaman duydunuz kalp atışını ?
Bu hafta gidicem eşimin de ameliyatı var ona göre sıra aldircam
Taze zencefil mi toz mu acabaKızlar dün bulantı icin doktora zencefil cayını sorucam demiştim sordum yazmayı unutmuşum zencefil çayı içebilirsin dedi bana bir de bulantı ilacı verdi
5+6 vajinal ultrason ileKızlar
Şimdi en erken ne zaman duydunuz kalp atışını ?
Bu hafta gidicem eşimin de ameliyatı var ona göre sıra aldircam
Bir tek sen değilsin emin ol. Senin kadar bulantım ve kusmam olmasa da gaz beni 4. Aya kadar şuanda eşlik ediyor kabızlık iştahsızlık ve kokuya hassasiyet ile birlikte! artık salonda yatıyorum odamda ilaç kokusu alıyorum ilaçları çıkardık temizledik ne yaptıysak odama girer girmez o kokuyu alıyorum eşim çıldıracak sen nasıl olmayan bir koku alıyorsun anlamadım diyor. İnan bunların hiç biri kolay değil ama geçer. Bir dönem azalır sonra yine gelir falan herkesin vücuduna göre değişiyor ama bitecek merak etme. Ben haftada bir iki gün kendimi iyi hiss ediyorum bayram oluyor benim için yemin ederim o kadar garip geliyor! Alışmışım kötü olmaya. Seninki daha erken başladı daha erken biter bence benim bu belirtilerim 9. Haftada başlamıştı yanı 3. Ayda. 2 ayda sanki hamile değilmişim gibi gaz ve şişkinlik dışında hiç ama hiç bir şeyim yoktu. Geçer inşallahŞu hamileliği ağır geçiren bir tek ben miyim ya. Bulantı hapı bile zor tutuyor. Halsizlik kabızlık gaz çıldırıcam
Sanırım taze zencefildir canımTaze zencefil mi toz mu acaba
Ben de öyleyim iki gündür yerimden kalkamıyorum yoğurt yiyebiliyorum sadece umarım geçicidir bu süreçHanımlar merhaba. Sizde de kasık ağrısı mide bulantısı oluyor mu sabahtan beri yatıyorum çok halsizim hep mi böyle devam edecek Allahım sen yardım et 6 haftalık gebelik var bende de
Bende sağ kasıkta ağrı varHanımlar merhaba. Sizde de kasık ağrısı mide bulantısı oluyor mu sabahtan beri yatıyorum çok halsizim hep mi böyle devam edecek Allahım sen yardım et 6 haftalık gebelik var bende de
İnşallah yerimden kalkamıyorum tıslayıp inliyorum yattığım yerden o kadar zor bir süreç ki Rabbim yardımcımız olsunBen de öyleyim iki gündür yerimden kalkamıyorum yoğurt yiyebiliyorum sadece umarım geçicidir bu süreç
O bende de mevcut. Geçen hafta sancısından acillik oldum. İnşallah küçülürBende sağ kasıkta ağrı var
Ona da gebelik kisti mevcut dedi
Bakalım bu hafta nasıl olacak
Beklemedeyim
Umarım yaO bende de mevcut. Geçen hafta sancısından acillik oldum. İnşallah küçülür
Yaaaa gözün aydın, dünyanın en muhteşem anlarından biri.. ben de 5+5 de kese kontrolüne gidicem. Ben de duysam keşke kalp atışını da 1 hafta daha kafayı yemesem5+6 vajinal ultrason ile