- 26 Mart 2016
- 628
- 1.128
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim. Bizim fena usuttu deprem oldu o buz gibi havada ordan oraya gecip durduk. Bir an önce guzel bir bahar ayi gelsin istiyorumEvde hasta çocuk olması, bizi daha çok yoruyor. Şimdi okullar açılacak benim oğlan da tüm hastalıkları toplar getirir eve
Evet hepsi temiz cikti. Benim yogun stres, korku vs bence ondan oldu.Canım bende de olmuştu, baya korkmuştum ama hiçbir sebep bulamamislardi. Kan ve idrar tahlilim temiz çıkmıştı. Sizin tahlil sonuçları belli oldu mu?
Kuzum benim kıyamam onaAynen canim. Bizim fena usuttu deprem oldu o buz gibi havada ordan oraya gecip durduk. Bir an önce guzel bir bahar ayi gelsin istiyorum
Canım sancıların var, ama doğum olması için o yüksek tepecikler var ya ondan düzenli sekilde olması gerekliymiş
Maşallah size saglikla büyütün kuzuyu, sen de inşallah en kısa zamanda toparlarsin canimKızlar oğluşum doğdu 3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Saol kuzum araştirip randevu alicam ins sanada hayirli olsn saglikla buyut bebeginiGerekmez canim
Şehir hastanesinde Cevat Rıfat cundüoglu var birde Mehmet Ak vardi sanirim ondan emin değilim isim farklı olabilir canım, memorial de ülkü hanim var çoğu kişi memnun tekden de Mehmet dolanbay var birde özel klinigi olan cemal ünlü var en çok tercih edilen cemal ünlü canım, sorun olursa özelden yaz bana yardımcı olmaya çalışırım ikizlerim yeni doğdu yoğunum topic e çok bakamiyorum ama özele dönerim canım
Hayırlı olsun oğlunda vatana millete sadık koskoca bir yigit olsun ins ömrü güzel geçerKızlar oğluşum doğdu 3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Canım sancıların var, ama doğum olması için o yüksek tepecikler var ya ondan düzenli sekilde olması gerekliymiş
İlk gebeligimde tansiyon sorunum vardi,preeklamsi olmadim ama kizimda anne karninda gelisim geriligi olmustu.Tansiyon 24. Haftada cikip doguma kadar devam wtmisti,ilac kullanmistim.Su an 35 haftalik hamileyim cok sukur tansiyon yok,ben de son haftalarda cikabilir diye duymustum,bakalim takipteyim,duzenli olcuyorum.Herkese merhaba hanımlar uzun süredir bakamadim buralara. Doğuranlar olmuş sağlıkla büyütün bebeişlerinizi doguracak olanlarda sağlıkla doğurup buyutmeyi nasip etsin allah 35+4 üm şekeri diyet ile dengelemeye çalışıyorum hoş 1 haftadır salıverdim.ilk gebelikte 33. Ten sonra tansiyon preeklemsi olmustum bunda şuan tansiyonum iyi şükür korkum hortlamasi aniden.preeklamsi öyküsü geçirenler olanlar sonlara doğru cikmismiydi? Okuyorum doğum esnasinda bile cikabilirmis diye
Canim evet gerertirmezmis. Ben de sordum da ben gerektirir saniyordum. Kusura bakmayin yanilttim siziKizlar alttan muayene de gusul gerekiyor mu bilginiz var mi. Eve hemen gecemeyecegim.Yoksa her turlu dus alirdim da.
Yok canim estağfurullah normalde her turlu eve gelip dus alirdim da iste bugun firsatim olmadi hemen almaya. Bilmekte iyi her zaman insan firsat bulamayabiliyor.Canim evet gerertirmezmis. Ben de sordum da ben gerektirir saniyordum. Kusura bakmayin yanilttim sizi
Mesajini yeni gördüm canım benim de aynı şekilde bebiş güzel emiyor ebe mememi sıkıp bakti ama süt çıkışı damla damla minikti o yüzden mama takviyesi yapalim dedi hastanede başladım vermeye. Önce emzirip sonra mama verdim hep kaşık biberonla. Silikon göğüs ucunu yapandan Allah razı olsun ben de iyi ki almışım diyorum bir de hava alan göğüs kalkanlarini ve memelyn balmumu göğüs ucu kalkanini çok kullaniyorum. İyi ki almışım dediğim 3 lü. Sürekli lansinoh sürüyorum memeyi nemli tutuyorum kurumasın diye çok şükür kanama vs olmadi hassasiyet var sağ göğüs ucuma dün teramisin sürdüm o biraz daha kötüydü baya toparladı o da. Bugün süt çıkışım fazlalaştı bebek memede daha fazla durup mamayi daha az alıyor sıcak duş aldım ben de sıcak su torbası koydum ara ara bi de uyudum fırsat buldukça anneme bulgurlu çorba yaptırdım pcfl önerisiydi onun dışında bestlak damla kullanıyorum tahin helvasi hurma kayısı hoşafı devam şu 1 haftayi gecirirsem sanırım her şey rayına oturacak. Yarın ilk kontrolümüz var heyecanlıyımCanım 2 gün benimde hiç yok gibiydi mana verdiler hastanede 20 ml kadar memelerim çok ağrıdı kızardı tahriş oldu 2.gün eve geldim sıcak suda duş aldım. O gün sütüm fazla gelmeye başlayınca hemen silikon meme ucu taktım onunla emzirmeye devam ettim açım kesildi hemen tahriş olan yerler İyileşti. İyiki alkışım silikon meme ucumu şimdi hala onu kullanıyorum biberonla emiyormuş gibi rahatta emiyor çocuk zaten incecik yumuşak mememe koyunca resmen yapışıyor mememe hatta birtane daha sipariş vereceğim yedekte bulunsun. Süt yapan çaylardan da al iç canım. Hip midir nedir öyle bişi yazıyordu paketinde çok güzel onu kullan sende
Maşallah canım çok sevindim sağ salim kavuştun miniğine darısı bizlere inşallah bende heyecanla bekliyorum hatta sizleri okudukça da etkileniyorum rüyalarıma falan giriyor kilosu boyu da çok iyi maşallah Yiğit'imizin bir an önce toparlanırsın inşallah canımKızlar oğluşum doğdu 3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Canım bende almadım ama lazım olursa golden goat aldıracağımkızlar ben hiç hazır mama almadım ilk defa araştırıyorum sizin önerdiğiniz markalar var mı? baktım anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş aptamile baktım inek sütünden yapılıyormuş ben hep aptamili en iyi marka olarak biliyordum
Canım bazı arkadaşların olmuştu ama sorun yoktu diye hatırlıyorumKizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Çok geçmiş olsun canım duramıyoruz sonra sıkıntısını çekiyoruz malesef Rabbim yardımcınız olsun inşallah umarım bir an önce herşey yoluna girer1 saat hareketlerini de hissetmeyince cok korktum normalde asiri hareketlidir. Neyse ki ultrasonda bir sey cikmadi alttan muayene de acilma vs yok ama yoğun akintin var dedi. Nst dr de cok.ufak sanci cikti. Kan idrar tahlili verdim 2 saat sonra sonuclari alacagim. Dun eşimin ailesi ve gorumcem kizi depremden dolayi evlerine agir hasar verilince bana geldiler ben de gelmeden temizlik yaptim stres oldum falan. Sagolsun kendileri.cok iyi insanlar gorumcem melek gibi, eşim baya beni dusunup bana da uzuluyor. Yani beni kiran.inciten yok. ama boyle hamile olunca kalabalik misafir cok zor. Son ayim rahatca hazirlanmak istiyordum dun baya uzuldum ev de bulunmuyor falan. Ama artik stres yapmayacagim olan yine bebegime oluyor.
Güzel günlerde otur canım bebeğinde sağlıkla zamanında gelsin inşallah bu anneleri anlamak da gerçekten zor destek olacakları yerde çok bunalırsan uygun bir dille gönder canım yada sırayla gelsinler aslında daha çok faydaları olur ama sen stres yapma sana d bebeğine de çok zararlıHayırlı pazarlar kızlar
O kadar çok sayfa birikmiş ki anca bitirebildim
Sonunda evimi taşıyabildim, iki anneyle taşınmak çok zor, stresli ve gözyaşlarıyla geçti ama çok şükür bitti sayılır.
Yarın akşam evimde uyuyabilcem inşaAllah
Sırayla herkes doğurmaya başlamış ne güzel biz de hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşaAllah
Doğum yapan ve tecrübeli diğer kızlar doğumdan sonra iki anneyle anlaşmak çok zor oluyor mu bunu çok merak ediyorum durumları nasıl idare ediyosunuz.
Bu taşınma işinde gerçekten kafayı yicektim artık çok yıprandım ikisine de lafımı geçiremiyorum hep istedikleri düzeni yaptırmaya çalıştılar en sonunda oturup ağladım. Doğumdan sonra da bebeğimle ilgili herşeyime karışırlar da lohusa depresyonuna girerim diye çok korkuyorum çok tedirginim
Ayy bende çok heyecanlıyım bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan da çok tedirginim 2. Benim aslında ama herşeyi unutmuş gibiyimHerkese selamlar kızlar
Biz bugün 37+0 olduk
Heyecan bastı beni bu sabah biraz Kağan Kocatepe videosu izleyim dedim amaan bi fena oldum
hem herkes doğum yapıyor hem benimde günüm yaklaşıyor,azıcık korku da geldi umarım umarım her şey yolunda gider hepimiz için bizde güzel hikayeler yazabiliriz buraya
Kasılma olabilir canım ama doğum sancısının en belirgin özelliği belirli aralıklı gelmesi ve giderek sıklaşması doktorum vücut kendini hazırlıyor kasılmalar normal dedi bebeğin hareketlerine dikkat et suyun yada kanaman olursa hemen gel dedi yine de için rahat değilse doktoruna danış canımCanım bu benim yaşadığım sey kasılma mı acaba çünkü hiç azalmayan hafif bir regl sancısı gibi
Çok geçmiş olsun canım anne olmak ne kadar zor her yere yetişmek zorundasın Rabbim sağlık versin inşallah sonuçlar için sevindim canım umarım oğlunda bir an önce iyileşirSonuclarim cikti kizlar hic bir sey cikmadi enfeksiyon vs. Devami gelmedi ustune oglum hasta oldu oyle yorgunum ki cok uykum var
14-8 sınır canım.Ben 14/8 olduğunda doktora haber veriyorum gözlemleyelim diyor mesela ama normalde cok düsük tansiyonun varsa ve su an kendini kötü hissediyorsan yaz doktoruna istersenHamile kaldigimdan beri tansiyonum hep 10/5-6 ilk defa bugün 13/6 başım ağrıyor düşünemedim de düşmesi için ne yapmam gerekiyor yada doktorla gorusmelimiyim