2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hayırlı pazarlar kızlar❤️
O kadar çok sayfa birikmiş ki anca bitirebildim🙃
Sonunda evimi taşıyabildim, iki anneyle taşınmak çok zor, stresli ve gözyaşlarıyla geçti ama😒 çok şükür bitti sayılır.
Yarın akşam evimde uyuyabilcem inşaAllah🥰
Sırayla herkes doğurmaya başlamış ne güzel biz de hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşaAllah🥰
Doğum yapan ve tecrübeli diğer kızlar doğumdan sonra iki anneyle anlaşmak çok zor oluyor mu bunu çok merak ediyorum😕 durumları nasıl idare ediyosunuz.
Bu taşınma işinde gerçekten kafayı yicektim artık çok yıprandım ikisine de lafımı geçiremiyorum hep istedikleri düzeni yaptırmaya çalıştılar en sonunda oturup ağladım. Doğumdan sonra da bebeğimle ilgili herşeyime karışırlar da lohusa depresyonuna girerim diye çok korkuyorum çok tedirginim😔
Ayri ayri gelsinler bence ilk annen gelsin insanin annesi baska bakarsin sonra ihtiyac olursa kayinvaliden gelsin. Ilk cocuksa ben hep.soylerim kimse olmadan toparlaninca tek bakmak cok daha guzel.Ozellikle ilk cocuk olunca tecrubesiz muamelesi yapip mudaheler bitmiyor

Canım bu hani ishal oluruz da onun ağrısı olur ya öyle bir şey şimdi doktora yine de haber vereyim mi bilemedim daha iki gün önce nst iyiydi cok hafif sancı var bu seni dogurtmaz demişti ebe. Belde de cok hafif var sancı. Bir gözlemleyim kahvaltımı falan yapayım olmazsa gider girerim nstye :KK43:
Kac saattir boyle canim. Sen haber et yine de son haftalarimiz endiseleniyor insan.

Istanbul zaten pahali gerçekten allah yardimciniz olsun ne diyim ki. Ama çok pahali. Biz batman'dayiz kira 1250 kapiciyla falan 1600 ediyor yine batidan iyi ama köy gibi yerde bile yani burda bile 3binden başlıyor artık 😔
Ülkenin son son yıllarda geldiği hale bakarsak bazı şeyleri normal karşılamak zorunda kalıyoruz maalesef

kızlar ben hiç hazır mama almadım ilk defa araştırıyorum sizin önerdiğiniz markalar var mı? baktım anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş aptamile baktım inek sütünden yapılıyormuş ben hep aptamili en iyi marka olarak biliyordum
golden goat, baby goat, evolvia , sma, hipp diye sıralayabiliriz neredeyse ( bebelac falan da iyi yine içerik olarak ). aptamil in her serisi için geçerli mi bilemiyorum ancak normal 1 numarada falan glikoz şurubu var benim okuduğum kadarıyla ki bence bebek beslenmesi için gereksiz bir eklenti.

ben golden goat aldım keçi sütü içeriği kokusu sevilmeyebiliyormuş olmazsa diye evolvia aldım bir de yanıma. ama mesela evolvia da da soya lesitini var ona göz yumuyorum gibi bi şey. inşallah keçili içerikte sorun yaşamayız 😅

Kizlar selam trendyoldan ağız mendili alan oldu mu, emir kids.diye bi var fiyati cok uygun kalitesi hakkında bilgisi olan var mı en çok satan 1. Sıradaymıs

Eklentiler

• 84FDB1C5-89D1-4BD4-9EA2-0AD68481439E.jpeg
    84FDB1C5-89D1-4BD4-9EA2-0AD68481439E.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 52
Epiduralin rahatlatma etkisi ne kadar sürdü . İki doz şeklinde uygulama oldu bende . İlki 1 saat kesti sonra başladı ağrılar. Sonra ikinci dozu vurun dedim o da 15 dk etkili oldu sadece. Doğuma giderken epiduralin etkisi kalmamıştı. Ben de tedirginim çok.
Canım tabi bu senin düşüncen ama ben sanki ağrı hissedemezsem ıkınamam gibi geliyor. O ağrının verdiği bir ıkınma hissi ile tüm gücümle ikinmistim.

Evet ben de doğumda zorlanmıştım. Çünkü yanlış ıkınma ve bağırıp çağırma ile kendimi yormuştum. Doktorum bağırmaya harcadığın gücü ıkınmaya harca , bağırmak sana fayda vermiyor demişti. Bu sefer aynı hataları yapmam umarım.
Ben video izledim canım, sana da atayim istersen ıkınma teknikleri ile ilgili. Çünkü her şey ıkınmada bitiyor
Kızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
Ay kuzum ya yeni gördüm. Pazartesi diye bekliyorduk seni
Ay inşallah. Şuraya pozitif bir doğum hikayesi de biz yazalım 🙏🏻🙏🏻
En pozitif sen yazacaksın bak, korktuğuma değmedi diyeceksin
Canım sağım yaptım bi kac kere ama göğüs ucumu daha çok hassaslastirdi elle uyarmaya çalışıyorum masaj ve sıcak su torbasi uyguluyorum. Rezene çayını sade almadim damlada var diye ama yarın da gelişme olmazsa deneyim onu

Deneyeceğim canım sağol bu arada göğüs dolduğunu nasıl anliyoruz ? Benim göğüslerim çok büyüdü ama süt çıkışı aktif değil
Göğüste ağrı oluyor canım, damar damar olup. Benim sırtıma kadar agritmisti 3. Gün süt gelince ama bebek o sütü çekiyor ya mükemmel bir rahatlama hissi

Çay mı vermişlerdi acaba diye de düşünüyorum ama hatırlayamadım 🙄 ani olmuştu doğum o yüzden hiç kahve falan almamıştım aklıma da gelmemiş sanırım ki bu defa da koymayı düşünmemişim. meyve suyu bisküvi falan getirmişti görümcem sonradan. Çantamı hazırlarken eklicem mutlaka.
Ben de ilk doğumda bos boş gitmistim simdi her ihtimale karşı kahve vs koyacağım
Kızlar oğluşum doğdu 😍 3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun 🙏 İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah 🧿 Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum ❤️
Maşallah canım ⭐ Allah Analı babalı sağlıklı hayat versin
Kızlar salıdan veri düzensiz sancılarım vardı yazmıştım bu gece sancıyla uykumdan uyandım nasıl kıvrandırdı ama beni,soluğu hastanede aldım Nstde de sancılarım çıkıyor ama düzensiz ve rahim ağzında açıklık yok o yüzden geri döndük ama bu sancıları neden bu kadar çok hissediyorum anlamadım 🤦‍♀️
Hazırlık canım doğuma
kızlar ben hiç hazır mama almadım ilk defa araştırıyorum sizin önerdiğiniz markalar var mı? baktım anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş aptamile baktım inek sütünden yapılıyormuş ben hep aptamili en iyi marka olarak biliyordum
Golden goat öneriyorlar

Kizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Enfeksiyon olabilir canım, sürekli devam etmediyse sorun yok inşallah
Gecmis olsun canim. Bizi de haberdar et... Insallah korkulacak bir sey degildir. Benim kilcay damar seklinde minik olmustu, cok olmadi hic bu donemlerde ...
Ben de cuma günü oldu ama doktor rahim uzunluğu ölçmüştü ondan sanırım dediğin gibi kılcal damar şeklinde cok hafif
Kızlar dün akşamdan beri hafif regl sancısı gibi sancılarım var normal mi ki bu? Daha iki gün önce nstye girmiştim sıkıntı yoktu
Canım rahim doğuma hazırlık yapıyor, kasılıp gevsiyor. Kağan Kocatepe de izlemiştim

Kızlar oğluşum doğdu 😍 3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun 🙏 İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah 🧿 Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum ❤️
Hayırlısı olsun canım 🧿 sağlıkla büyüsün Yağız Ali 🎈

Sonunda evimi taşıyabildim, iki anneyle taşınmak çok zor, stresli ve gözyaşlarıyla geçti ama😒 çok şükür bitti sayılır.
Sırayla herkes doğurmaya başlamış ne güzel biz de hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşaAllah🥰
Doğum yapan ve tecrübeli diğer kızlar doğumdan sonra iki anneyle anlaşmak çok zor oluyor mu bunu çok merak ediyorum😕 durumları nasıl idare ediyosunuz.
Bu taşınma işinde gerçekten kafayı yicektim artık çok yıprandım ikisine de lafımı geçiremiyorum hep istedikleri düzeni yaptırmaya çalıştılar en sonunda oturup ağladım. Doğumdan sonra da bebeğimle ilgili herşeyime karışırlar da lohusa depresyonuna girerim diye çok korkuyorum çok tedirginim😔
Benim kv iş yapmayı ve gece kalkmayı sevmeyen biri olduğu için hep geri planda kaldı ne gece bebek ağlarken uyandı,ne kalkıp 1 tas çorba yaptı anacım sağ olsun her şeyi kendi çekip çevirdi.
Kizlar alttan muayene de gusul gerekiyor mu bilginiz var mi. Eve hemen gecemeyecegim.Yoksa her turlu dus alirdim da.
Tek ben değilmişim bunu düşünen, ben hemen eve geçtiğim icin almıştım ama senin islerin var bir şey olmaz bence canım, sağlık bu sonuçta

Canım bu hani ishal oluruz da onun ağrısı olur ya öyle bir şey şimdi doktora yine de haber vereyim mi bilemedim daha iki gün önce nst iyiydi cok hafif sancı var bu seni dogurtmaz demişti ebe. Belde de cok hafif var sancı. Bir gözlemleyim kahvaltımı falan yapayım olmazsa gider girerim nstye :KK43:
Ben nst'de gaz sancısı gibi ağrım vardı 3 tane sancı çıktı o kasilmaymis, doktor 10 dakikada 3 tane kasilma hissedersen hemen ariyorsun dedi takip et canım, sıcak duşa gir bakalım

Gözün aydın canım,Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺️ Darısı başımıza😇
Golden goat aldım bakalım iyi dediler,sma da iyiymiş diyorlar artık hangisini severse biraz deneme yanılma olacak🥹
Kizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Geçmiş olsun canım,sonuçlar çıkınca bizi haberdar et
Korkma hiç gönlünü ferah tut bebeğin için stres iyi değil biliyorsun sende☺ olumlu düşün güzel düşün güzel olsun bak sen strse girersen herkes girer😞

Golden goat keçi sütü icerik ve temiz icerik ben onu kullanıyorum canım

Herkese selamlar kızlar 🙋🏼‍♀️
Biz bugün 37+0 olduk😇😀
Heyecan bastı beni bu sabah biraz Kağan Kocatepe videosu izleyim dedim amaan bi fena oldum🫣😀
hem herkes doğum yapıyor hem benimde günüm yaklaşıyor,azıcık korku da geldi umarım umarım her şey yolunda gider hepimiz için bizde güzel hikayeler yazabiliriz buraya💓💓💓

X