- 5 Mart 2013
- 23.526
- 44.636
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün inşallahKızlar oğluşum doğdu 3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Canım benim de olmuştu hatirlarsin idrar kültür temiz çıkmıştı devami gelmediyse korkma olabiliyor böyle demişti drKizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Biraz karşındaki insanların mizacina bağlı canım her insan bir olmuyor maalesef. Benim kv anlayışlı bi kadındır şuan bizde ama beni rahatsiz edecek bir şey yapmıyor annemle zaten bi sorun yaşamam onunla doğal olarak daha rahat iletişim kurabiliyorum. Kayinvalide ev işleri ile ilgileniyor annem de bebek bakımında yardimci oluyor bana. Eşim zaten dengeyi kuran kişi bi karışıklık olunca hemen müdahale ediyor anneler de hizaya geciyor O yüzden simdilik zorlanmadim ben. Fakat beni zorlasalardi istemezdim yanimda 1 hafta sonra yollardim. Yeni doğum yapan biri için yanındaki kişilerin kafa olarak insanı yormamasi lazim. Tepende sekerli su ver, mama verme, bu çocuk doymuyor vs. Konuşacak kişilerse seni yipratirlarDoğum yapan ve tecrübeli diğer kızlar doğumdan sonra iki anneyle anlaşmak çok zor oluyor mu bunu çok merak ediyorum durumları nasıl idare ediyosunuz.