- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
Arkadaşım hepsini yapıp 41+3 te normal doğum yapmıştı yani umut her zaman varHepsini yapıyorum ama beni de sezaryen bekliyor sanırım paşam yerinden çok memnun herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım hepsini yapıp 41+3 te normal doğum yapmıştı yani umut her zaman varHepsini yapıyorum ama beni de sezaryen bekliyor sanırım paşam yerinden çok memnun herhalde
O enerjiden bana fazlasıyla lazım, zira yatarken soldan sağa dönmeye halim yokOh maşallah
Doğum enerjisi dedikleri mi acaba herkes öyle anlatıyor ya . Temizlik yaptım akşama doğurdum diye
Benim bebe o zamana kaç kilo olur bu seferde ondan olmaz 37+5 de 3540 gramdıArkadaşım hepsini yapıp 41+3 te normal doğum yapmıştı yani umut her zaman var
Gozun aydın canım sağlıcakla buyusunler. Minnosta en yakın zamanda kuvezden cikarcaktirKizlar merhabalar ben 36+1de doğum yaptım kızlarım 4 günlük oldular biri malesef kuvözde solunum sıkıntısı yaşıyor diğeri ile evimize geldik dün, kac gündür okuyamıyorum aşırı yoğun geçiyor günler, herkese sağlıklı zamanında doğumlar diliyorum
hepimize hepimizeO enerjiden bana fazlasıyla lazım, zira yatarken soldan sağa dönmeye halim yok
Haftaya çarşamba kontrolüm var o zaman sorarım mutlaka teşekkür ederim :)Canım mutlaka sor benim ilk doktoruma ben sormuştum kızımda aa evet boynunda kordon var ona bakmadım demişti. o yüzden doktor soylemese de mutlaka hatırlat olur mu başka şeylere yoğunlaşıp bazen de yorgunluktan gözden kaçıran olabiliyor çünkü.
Yok canim, epiduralde bende hiç baş ağrısı vs olmadı o yüzden ikincide seçim olursa diye dedim. İlk dogumum özel hastanedeydi benim, doktorumu çok seviyorum, cok iyi ama birkaç tıbbi kısımda pek ilgili davranmamişti ( gebelik sekerimi fark etmedi, kordon dolanmasini ben sorunca farketti vs) o yüzden şuan başka doktor takibindeyim. Bu doktor da fakültede hoca. Dogumlarini fakültede yaptırıyor. Fakültede de kimseye seçenek hakkı sunmaz diye tahmin ediyorumİlki öyle olduğu için mi
Anladım canım. Biz hep normal konuşuyoruz doktorumla bu cuma günü ilk defa konuşacağız . Onla konuşmadan sizden bilgi almak istedimYok canim, epiduralde bende hiç baş ağrısı vs olmadı o yüzden ikincide seçim olursa diye dedim. İlk dogumum özel hastanedeydi benim, doktorumu çok seviyorum, cok iyi ama birkaç tıbbi kısımda pek ilgili davranmamişti ( gebelik sekerimi fark etmedi, kordon dolanmasini ben sorunca farketti vs) o yüzden şuan başka doktor takibindeyim. Bu doktor da fakültede hoca. Dogumlarini fakültede yaptırıyor. Fakültede de kimseye seçenek hakkı sunmaz diye tahmin ediyorum
Doğar doğmaz okula yazdırırız artık benimde gelişimi 3.5 hafta onde, 2 hafta önce kilosu doktor 3.300 gibi dedi. Sezeyan için 39 u beklerse herhalde 5 kilo civarı doğarBenim bebe o zamana kaç kilo olur bu seferde ondan olmaz 37+5 de 3540 gramdı
36+3 canım. Ama gelişim 3.5 hafta önde cuma günü kontrolde son kilosunu öğreneceğim bakalım.hepimize hepimize
Her şeyi zorunluluktan yapıyorum valla
Sizin kaçıncı hafta bu arada .
Oh maşallahDoğar doğmaz okula yazdırırız artık benimde gelişimi 3.5 hafta onde, 2 hafta önce kilosu doktor 3.300 gibi dedi. Sezeyan için 39 u beklerse herhalde 5 kilo civarı doğar
Bunları karıştırıp mı içmişler canım yoksa ayrı mıKızlar iki tane kuzenim yeni doğum yaptı
Aktardan şunları alıp çayını almışlar.
Rezene
Anason
Çemen
Oto tohumu
İkiside çok çok işe yaradığını söyledi bende alıcam
Ay valla maşallah ya36+3 canım. Ama gelişim 3.5 hafta önde cuma günü kontrolde son kilosunu öğreneceğim bakalım.
Bana da supriz oldu, kızım hep 1-1.5 hafta ilerideydi ama oğlan atak yaptı. İlk aylarda zaten 1 haftaydı ileri sonra 1.5 -2 derken şuan 3.5 boyu falanda haftasına göre %90 persentil de ilerliyor. Babaya çekmiş diyoruz artıkAy valla maşallah ya
1 2 haftayı duymuştum da 3,5 haftayı hiç duymamıştım
Çok seviniyorum ya bunları duyuncaKizlar kargolariniz hep geliyor notlarinizi okudukca agliyorum duygulaniyorum hep ya rezene bile koymussunuz siz nasil guzel insanlarsiniz Allah sizden razi olsun rabbim sizi korusun hayirli dogumlarinizi nasip etsin insallah ne diyecegimi bilmiyorum hep dualarimdasiniz
Doğum tarihin belliyse başla canım, ben hastane çantama koydum.Kızlar bestlak damla söylemiştim bugün geldi. Bi de still tea var daha önce almıştım onu. Şimdi yavaştan başlayayım diyorumzaten haftaya doğum. Sizce başlıyım mı yoksa erken mi?
Maşallah geliyor grubun bebekleri, sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar uzun bir aradan sonra nihayet siteye girebildim1 hafta konuşmalardan sonra karar verildi bu hafta cuma günü sezeryana giriyorum saat 10.30 da
Ben de ilk doğumda rezene ve kimyon tohumu alıp karıştırmıştım, gaz sancısına iyi geliyordu bebeğin. Sütten geçtiği içinKızlar iki tane kuzenim yeni doğum yaptı
Rezene
Anason
Çemen
Oto tohumu
Kalkıp yer sildireceksiniz banaHurma, elle yer silme, merdiven çıkma, squat, korunmasız cinsel ilişki aklımda kalanlar bunlar oldu. İlk doğumunda normal beklerken doktor bunları söylemişti. Tabi bizim son dakka sezeryana döndü orası ayrı
Kasılma, sancı falan yok mu hiç canım
Bendeki bu halsizlik ve üşengeçlikle bu akşamda doğum yok demek ki
Senin 4'ü geçebilir erkek bebek miydi. Genelde erkekler daha iri doğuyorBenim bebe o zamana kaç kilo olur bu seferde ondan olmaz 37+5 de 3540 gramdı
Yerim ya , direkt al kucağına sevmeye başlaDoğar doğmaz okula yazdırırız artık benimde gelişimi 3.5 hafta onde, 2 hafta önce kilosu doktor 3.300 gibi dedi. Sezeyan için 39 u beklerse herhalde 5 kilo civarı doğar
Ben rezene ve anason kullanmıştım ama birlikte değil ayrı ayrı çayını içmiştir. Tek başına onlar bile yarıyor. Diğerlerini hiç duymadım çemen gaz yapacak gibi bir his oluşturdu içimde nedenseKızlar iki tane kuzenim yeni doğum yaptı
Rezene
Anason
Çemen
Oto tohumu
Benim doktorum 1 hafta ileride diye yaptığı evhamdan sonra böyle ileri olsa napardı acabaBana da supriz oldu, kızım hep 1-1.5 hafta ilerideydi ama oğlan atak yaptı. İlk aylarda zaten 1 haftaydı ileri sonra 1.5 -2 derken şuan 3.5 boyu falanda haftasına göre %90 persentil de ilerliyor. Babaya çekmiş diyoruz artık
Kasılmam var son 2-3 haftadır canım .Çok seviniyorum ya bunları duyunca
Doğum tarihin belliyse başla canım, ben hastane çantama koydum.
Maşallah geliyor grubun bebekleri, sağlıkla gelsin inşallah
Ben de ilk doğumda rezene ve kimyon tohumu alıp karıştırmıştım, gaz sancısına iyi geliyordu bebeğin. Sütten geçtiği için
Kalkıp yer sildireceksiniz bana
Kasılma, sancı falan yok mu hiç canım
Senin 4'ü geçebilir erkek bebek miydi. Genelde erkekler daha iri doğuyor
Yerim ya , direkt al kucağına sevmeye başla
Offf ben de öyleyim ya. Bikaç gündür halsizlik var da el atamıyorum bir şeye. Ama bilsem ki eşim kızmayacak cam bile sileceğim o derece aklımı meşgul ediyor. Doğuma az kala kayınvalidem gelip genel bi temizlik yapıp süpürüp silecek ama ben sabredemiyorum işte biran evvel olsun diye yapasım geliyor.Gebelik eğitiminde onu ebe de söyledi. Doğum öncesi vücut kendini enerjik hissedermiş. Hani son halimle bi evi temizledim falan dersiniz ya o işte doğum enerjisiymiş. Orada da onu diyor onu doğuma saklayın evi temizlemeyin diye ama biz kadınlar ne olursa olsun iş yapma peşindeyiz. Doğurdum doğurucam bende hala rahat durmuyorum sil süpür temizle
Bunları kaç haftalıkta başlamak lazım canım şuan squat pilates topu vs erken mi banaHurma, elle yer silme, merdiven çıkma, squat, korunmasız cinsel ilişki aklımda kalanlar bunlar oldu. İlk doğumunda normal beklerken doktor bunları söylemişti. Tabi bizim son dakka sezeryana döndü orası ayrı
Hayırlı olsun inşallah diğer prenses de evine gelecek. Sağlıkla büyüt yavrularınıİnşallah çok teşekkür ederim bende iyi olmaya çalışıyorum ilk günlerde sütüm gelmedi şimdide çoğalmaya çalışmaları içerisindeyim, kızımın biri emmiyor onunla uğraşıyorum, birde sezaryen ağrılarında mücadele içerisindeyim
Şükür iyiyim arada yokluyor nst icin doktor ufak sancıların var dedi benim doktor biraz relax bi kadınŞuan nasılsın canım? Nst nasıl çıktı?