2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar merhabalar ben 36+1de doğum yaptım kızlarım 4 günlük oldular biri malesef kuvözde solunum sıkıntısı yaşıyor diğeri ile evimize geldik dün, kac gündür okuyamıyorum aşırı yoğun geçiyor günler, herkese sağlıklı zamanında doğumlar diliyorum 🌸
Gozun aydın canım 🧿 sağlıcakla buyusunler. Minnosta en yakın zamanda kuvezden cikarcaktir 🙏🙏🙏

Canım mutlaka sor 🙈benim ilk doktoruma ben sormuştum kızımda aa evet boynunda kordon var ona bakmadım demişti. 🫣 o yüzden doktor soylemese de mutlaka hatırlat olur mu 🙂 başka şeylere yoğunlaşıp bazen de yorgunluktan gözden kaçıran olabiliyor çünkü.
Haftaya çarşamba kontrolüm var o zaman sorarım mutlaka 👍🏻 teşekkür ederim :)

İlki öyle olduğu için mi ☺️
Yok canim, epiduralde bende hiç baş ağrısı vs olmadı o yüzden ikincide seçim olursa diye dedim. İlk dogumum özel hastanedeydi benim, doktorumu çok seviyorum, cok iyi ama birkaç tıbbi kısımda pek ilgili davranmamişti ( gebelik sekerimi fark etmedi, kordon dolanmasini ben sorunca farketti vs) o yüzden şuan başka doktor takibindeyim. Bu doktor da fakültede hoca. Dogumlarini fakültede yaptırıyor. Fakültede de kimseye seçenek hakkı sunmaz diye tahmin ediyorum 🙈

Yok canim, epiduralde bende hiç baş ağrısı vs olmadı o yüzden ikincide seçim olursa diye dedim. İlk dogumum özel hastanedeydi benim, doktorumu çok seviyorum, cok iyi ama birkaç tıbbi kısımda pek ilgili davranmamişti ( gebelik sekerimi fark etmedi, kordon dolanmasini ben sorunca farketti vs) o yüzden şuan başka doktor takibindeyim. Bu doktor da fakültede hoca. Dogumlarini fakültede yaptırıyor. Fakültede de kimseye seçenek hakkı sunmaz diye tahmin ediyorum 🙈
Anladım canım. Biz hep normal konuşuyoruz doktorumla bu cuma günü ilk defa konuşacağız . Onla konuşmadan sizden bilgi almak istedim ☺️

Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 ♥️

Kizlar kargolariniz hep geliyor notlarinizi okudukca agliyorum duygulaniyorum hep ya rezene bile koymussunuz siz nasil guzel insanlarsiniz Allah sizden razi olsun rabbim sizi korusun hayirli dogumlarinizi nasip etsin insallah ne diyecegimi bilmiyorum hep dualarimdasiniz ❤️❤️❤️
Çok seviniyorum ya bunları duyunca 🥺😍
Kızlar bestlak damla söylemiştim bugün geldi. Bi de still tea var daha önce almıştım onu. Şimdi yavaştan başlayayım diyorumzaten haftaya doğum. Sizce başlıyım mı yoksa erken mi?
Doğum tarihin belliyse başla canım, ben hastane çantama koydum.
Selam kızlar uzun bir aradan sonra nihayet siteye girebildim😅1 hafta konuşmalardan sonra karar verildi bu hafta cuma günü sezeryana giriyorum saat 10.30 da
Maşallah 🧿 geliyor grubun bebekleri, sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar iki tane kuzenim yeni doğum yaptı
Aktardan şunları alıp çayını almışlar.
Rezene
Anason
Çemen
Oto tohumu
İkiside çok çok işe yaradığını söyledi bende alıcam
Ben de ilk doğumda rezene ve kimyon tohumu alıp karıştırmıştım, gaz sancısına iyi geliyordu bebeğin. Sütten geçtiği için
Hurma, elle yer silme, merdiven çıkma, squat, korunmasız cinsel ilişki aklımda kalanlar bunlar oldu. İlk doğumunda normal beklerken doktor bunları söylemişti. Tabi bizim son dakka sezeryana döndü orası ayrı 😁
Kalkıp yer sildireceksiniz bana 😁
😀😀

Bendeki bu halsizlik ve üşengeçlikle bu akşamda doğum yok demek ki 😂
Kasılma, sancı falan yok mu hiç canım 😁
Benim bebe o zamana kaç kilo olur 😃 bu seferde ondan olmaz 😀 37+5 de 3540 gramdı
Senin 4'ü geçebilir 🧿 erkek bebek miydi. Genelde erkekler daha iri doğuyor
Doğar doğmaz okula yazdırırız artık 😁😁 benimde gelişimi 3.5 hafta onde, 2 hafta önce kilosu doktor 3.300 gibi dedi. Sezeyan için 39 u beklerse herhalde 5 kilo civarı doğar 🙄
🧿 Yerim ya , direkt al kucağına sevmeye başla

Kızlar iki tane kuzenim yeni doğum yaptı
Aktardan şunları alıp çayını almışlar.
Rezene
Anason
Çemen
Oto tohumu
İkiside çok çok işe yaradığını söyledi bende alıcam
Ben rezene ve anason kullanmıştım ama birlikte değil ayrı ayrı çayını içmiştir. Tek başına onlar bile yarıyor. Diğerlerini hiç duymadım çemen gaz yapacak gibi bir his oluşturdu içimde nedense 😆

Bana da supriz oldu, kızım hep 1-1.5 hafta ilerideydi ama oğlan atak yaptı. İlk aylarda zaten 1 haftaydı ileri sonra 1.5 -2 derken şuan 3.5 boyu falanda haftasına göre %90 persentil de ilerliyor. Babaya çekmiş diyoruz artık 🙄
Benim doktorum 1 hafta ileride diye yaptığı evhamdan sonra böyle ileri olsa napardı acaba 😀😀

Çok seviniyorum ya bunları duyunca 🥺😍

Doğum tarihin belliyse başla canım, ben hastane çantama koydum.

Maşallah 🧿 geliyor grubun bebekleri, sağlıkla gelsin inşallah

Ben de ilk doğumda rezene ve kimyon tohumu alıp karıştırmıştım, gaz sancısına iyi geliyordu bebeğin. Sütten geçtiği için

Kalkıp yer sildireceksiniz bana 😁

Kasılma, sancı falan yok mu hiç canım 😁

Senin 4'ü geçebilir 🧿 erkek bebek miydi. Genelde erkekler daha iri doğuyor

🧿 Yerim ya , direkt al kucağına sevmeye başla
Kasılmam var son 2-3 haftadır canım .
Vajinaya baskılar da arttı . Pazartesi akşamı acile gittik sancımda çıktı ama ben sadece kasılma gibi hissettim ama şuan ne durumda bilmiyorum ☺️

Erkek bebek . Eşimde uzun boylu falan olunca babasına çekmiş diyoruz ama normal doğum 4 kiloda sıkıntı olur dedi doktorum

Gebelik eğitiminde onu ebe de söyledi. Doğum öncesi vücut kendini enerjik hissedermiş. Hani son halimle bi evi temizledim falan dersiniz ya o işte doğum enerjisiymiş. Orada da onu diyor onu doğuma saklayın evi temizlemeyin diye 🤣 ama biz kadınlar ne olursa olsun iş yapma peşindeyiz. Doğurdum doğurucam bende hala rahat durmuyorum sil süpür temizle 😬
Offf ben de öyleyim ya. Bikaç gündür halsizlik var da el atamıyorum bir şeye. Ama bilsem ki eşim kızmayacak cam bile sileceğim o derece aklımı meşgul ediyor. Doğuma az kala kayınvalidem gelip genel bi temizlik yapıp süpürüp silecek ama ben sabredemiyorum işte biran evvel olsun diye yapasım geliyor.
Hurma, elle yer silme, merdiven çıkma, squat, korunmasız cinsel ilişki aklımda kalanlar bunlar oldu. İlk doğumunda normal beklerken doktor bunları söylemişti. Tabi bizim son dakka sezeryana döndü orası ayrı 😁
Bunları kaç haftalıkta başlamak lazım canım şuan squat pilates topu vs erken mi bana
İnşallah çok teşekkür ederim bende iyi olmaya çalışıyorum ilk günlerde sütüm gelmedi şimdide çoğalmaya çalışmaları içerisindeyim, kızımın biri emmiyor onunla uğraşıyorum, birde sezaryen ağrılarında mücadele içerisindeyim
Hayırlı olsun inşallah diğer prenses de evine gelecek. Sağlıkla büyüt yavrularını 🙏🏻

X