2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhabalar kızlar

normalde şubat annesiyim ( şu an 38+2 deyim ☺️) ancak bizim grupta bir şeyler olmuş sanırım kimse aktif değil . O nedenle sizlere sormak istedim ☺️ sezaryen olacak anneler epidural mı spinal mi tercih edeceksiniz ? Neden onu seçeceksiniz . Şuan normal doğumu başlatmak için uğraşıyorum ama başlamazsa bebeğin kilosundan dolayı sezaryen olacağım

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim ♥️
Benim ilk doğumun epidural idi. Ama bu sefer seçenek hakkı sunulacağını pek sanmıyorum sunulursa şayet epidural tercih ederim yine.

Selam kızlar bugün kontrolden geldim bende. Ara sancılarım çıktı ama normal onlar. Baş aşağı dönmüş yine ve yeniden :) suyun fazla dönme alanı geniş olduğu için bi aşağı bi yukarı oynuyor dedi. Bugün 34+6 2550gr olmuşuz. Haftaya tekrar kontrol. Hastane su yolu oldu zaten :) beklemeye devam :)
Canım mutlaka doktor bilgi vermiştir ama suyu fazla oldugunda ve çok döndüğünde kordon dolanma riski artıyor. Mutlaka her kontrolde sor kordon dolanması var mı diye.

Bi de benim doğum haftamın açıklama kısmında yazıyo ya çok fazla enerjiniz olduğunu düşünüyosanız diye ne enejisi ben yattığım yerden kalkamıyorum nedense bu hafta😂
Gebelik eğitiminde onu ebe de söyledi. Doğum öncesi vücut kendini enerjik hissedermiş. Hani son halimle bi evi temizledim falan dersiniz ya o işte doğum enerjisiymiş. Orada da onu diyor onu doğuma saklayın evi temizlemeyin diye 🤣 ama biz kadınlar ne olursa olsun iş yapma peşindeyiz. Doğurdum doğurucam bende hala rahat durmuyorum sil süpür temizle 😬

Canım mutlaka doktor bilgi vermiştir ama suyu fazla oldugunda ve çok döndüğünde kordon dolanma riski artıyor. Mutlaka her kontrolde sor kordon dolanması var mı diye.
Kordonla ilgili bi bilgi vermedi şuanlık öyle bi durum yok diye heralde. İnşallah olmaz da sezaryen olmaktan daha çok korkuyorum ben 🙄

Kizlar merhabalar ben 36+1de doğum yaptım kızlarım 4 günlük oldular biri malesef kuvözde solunum sıkıntısı yaşıyor diğeri ile evimize geldik dün, kac gündür okuyamıyorum aşırı yoğun geçiyor günler, herkese sağlıklı zamanında doğumlar diliyorum 🌸
Masallah canim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzucuklarini, inşallah kuvozdeki de toparlar biran önce. Sen nasilsin

38+2 yim doğumu başlatmak için neler yapıyorum 😀 keşke tek hurma ile olsaydı 😀
Hurma, elle yer silme, merdiven çıkma, squat, korunmasız cinsel ilişki aklımda kalanlar bunlar oldu. İlk doğumunda normal beklerken doktor bunları söylemişti. Tabi bizim son dakka sezeryana döndü orası ayrı 😁

Bugün işler birikmişti 😅 yoğurt mayaladım, fırını ocağı sildim, çocukları yıkadım, yatakları topladım vs vs.. biraz da hazırlıksız yakalanmak istemiyorum sanırım :/ bir şey olursa ev dağınık olmasın mantığı.. ah gurbetlik, kimse de yok yanımızda Allah’tan başka
Oh maşallah
Doğum enerjisi dedikleri mi acaba 😀 herkes öyle anlatıyor ya . Temizlik yaptım akşama doğurdum diye

Kizlar merhabalar ben 36+1de doğum yaptım kızlarım 4 günlük oldular biri malesef kuvözde solunum sıkıntısı yaşıyor diğeri ile evimize geldik dün, kac gündür okuyamıyorum aşırı yoğun geçiyor günler, herkese sağlıklı zamanında doğumlar diliyorum 🌸
Aaa gözün aydın canım 🙏 inşallah kızın bi an önce çıkacak küvözden Allah bağışlasın 🙏

Hurma, elle yer silme, merdiven çıkma, squat, korunmasız cinsel ilişki aklımda kalanlar bunlar oldu. İlk doğumunda normal beklerken doktor bunları söylemişti. Tabi bizim son dakka sezeryana döndü orası ayrı 😁
Hepsini yapıyorum ama beni de sezaryen bekliyor sanırım😀 paşam yerinden çok memnun herhalde

Masallah canim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzucuklarini, inşallah kuvozdeki de toparlar biran önce. Sen nasilsin
İnşallah çok teşekkür ederim bende iyi olmaya çalışıyorum ilk günlerde sütüm gelmedi şimdide çoğalmaya çalışmaları içerisindeyim, kızımın biri emmiyor onunla uğraşıyorum, birde sezaryen ağrılarında mücadele içerisindeyim

Maşallah 🧿 diğer prenses de sağlıcakla gelsin yuvanıza inşallah 🤲

Sağlıkla gelsin evine insallah canım gözün Aydın 🥲❤️😍

Kordonla ilgili bi bilgi vermedi şuanlık öyle bi durum yok diye heralde. İnşallah olmaz da sezaryen olmaktan daha çok korkuyorum ben 🙄
Canım mutlaka sor 🙈benim ilk doktoruma ben sormuştum kızımda aa evet boynunda kordon var ona bakmadım demişti. 🫣 o yüzden doktor soylemese de mutlaka hatırlat olur mu 🙂 başka şeylere yoğunlaşıp bazen de yorgunluktan gözden kaçıran olabiliyor çünkü.

X