2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Offf ben de öyleyim ya. Bikaç gündür halsizlik var da el atamıyorum bir şeye. Ama bilsem ki eşim kızmayacak cam bile sileceğim o derece aklımı meşgul ediyor. Doğuma az kala kayınvalidem gelip genel bi temizlik yapıp süpürüp silecek ama ben sabredemiyorum işte biran evvel olsun diye yapasım geliyor.

Bunları kaç haftalıkta başlamak lazım canım şuan squat pilates topu vs erken mi bana

Hayırlı olsun inşallah diğer prenses de evine gelecek. Sağlıkla büyüt yavrularını 🙏🏻
Ben hastaneye yattığımda annem Türkiye’nin öbür ucundan gelip temizliğimi yaptı saolsun. Kaynanam ise yarım saatlik yoldan gelmedi. Gelmediği gibi hafta sonu bide bir ay daha buralardayım sonra annemlere gidicem dedim. Benimde son ayım :) siz anlayın işte gerisini

Evde şekilden şekile giriyorum sancı kasılma da , nst ye girince hiç olmuyor 😒 nst den çıkartıyor bir dakika sonra kasilma ağrı oluyor. Neden acaba 😑 bu çocuklar çok oyuncu artık buna kanaat getirdim ben 😮‍💨
Bende sancı falan yok valla arada acıyor iste karnım o kadar ona da aman aman sancı diyemem😂 Zaten hiç hamile değil gibiyim karnım iyice düştü gece de mışıl mışıl uyuyorum nasıl 9 aylık anlamadim😂

Ben hastaneye yattığımda annem Türkiye’nin öbür ucundan gelip temizliğimi yaptı saolsun. Kaynanam ise yarım saatlik yoldan gelmedi. Gelmediği gibi hafta sonu bide bir ay daha buralardayım sonra annemlere gidicem dedim. Benimde son ayım :) siz anlayın işte gerisini
Kendi kolu incinse hamile halinle senden hizmet bekler ama 🙄🙄🙄

Ablanın olması çok iyi olmus canım birilerinin destegine cok ihtiyacın oluyor zaten hamileyken bir de ustune senin yasadiklarin inşallah bir deprem daha görmeyiz en kısa süreçte gönlüne gore bir yer bulunur Ankara 'da. Hangi semtleri düşünüyorsun bende bakayım canım çevreme
Polatlıda 2 doğalgazlı eşyalı ev bulundu yarın gidip bakıcaz ona göre karar verecez. Merkezde ev yok ne yazık ki. Bilkent şehir hastanesine gidicem. Bugün çam sakuraya gittim çok çok iyiydi hem doktorlar hem de hastane. Özel hastaneden bile iyiydi öyle söyleyeyim. Karın çevremiz baya gerilemiş

Ya muhtemelen yalancı sancı ama şöyle anlatabilirim sırtıma ter bastı belim kesiliyormus gibi ağrıdı karnımın üst tarafına sanki biri asagıya itiyormus gibi agrı girdi bir de karnım bebeğin kasılmasından şekilden şekile girdi ilk defa böyle oldum cok kötüydü :KK43:
Heh işte tam olarak bu doğum sancısı kasılma değil yani. Ama bunun doğum eylemine dönüşmesi için o ağrının sık sık gelmesi hatta sana sadece arada bir oh nefesi aldıracak kadar sıklaşması lazım. Ama korkma bu dediğim sık sancıyla ben 4 saat içinde doğurdum. Anlatıldığı kadar zor değil. Rabbim dayanma gücü veriyor biz kadınlar çok kuvvetliyiz 😘

Ah Deisa Deisa rüyamda don pantalon giymeyi unutup sadece sabahlikla doktora gitmistim, bu utancı da yaşadım sayende 😅 yalnız harbiden rahatlikmis yahu :KK70: Sutyen de zaten zulüm bisey, iç çamaşırlarına savaş aciyoruz :)
hahaha ay fenaymış ya rüya pardon. Amaan yaprak takıp gezebilsek keşke, sütyen kadınlara yapılan en büyük kötülük hep derim :işsiz:

Polatlıda 2 doğalgazlı eşyalı ev bulundu yarın gidip bakıcaz ona göre karar verecez. Merkezde ev yok ne yazık ki. Bilkent şehir hastanesine gidicem. Bugün çam sakuraya gittim çok çok iyiydi hem doktorlar hem de hastane. Özel hastaneden bile iyiydi öyle söyleyeyim. Karın çevremiz baya gerilemiş
Merkez çok pahalı ve ev bulmak biraz zor canım benim de ev sahibim evi satacak çıkmak zorunda kalabilirim inan arıyor ama yer bulamıyorum. Şehir hastanesi kadın doğum doktorları çok iyi diyor ablam orda ameliyat oldu. Polatlı da temiz ilçelerden inşallah gönlüne gore olur sağlıcakla alırsın evladını kucağına canım birseye ihtiyacın olursa söyle lütfen elimden geldiğince yapmaya çalışırım

Offf ben de öyleyim ya. Bikaç gündür halsizlik var da el atamıyorum bir şeye. Ama bilsem ki eşim kızmayacak cam bile sileceğim o derece aklımı meşgul ediyor. Doğuma az kala kayınvalidem gelip genel bi temizlik yapıp süpürüp silecek ama ben sabredemiyorum işte biran evvel olsun diye yapasım geliyor.

Bunları kaç haftalıkta başlamak lazım canım şuan squat pilates topu vs erken mi bana

Hayırlı olsun inşallah diğer prenses de evine gelecek. Sağlıkla büyüt yavrularını 🙏🏻
Maşallah ya ne kaynanalar var 😀 bizimki de benden bekler eşimden yüz bulsa.
Egzersize bugünki kontrolde başla artık dedi bana doktor canım.

Amaan al birini vur ötekine, Allah kaynanalara da muhtaç etmesin. Tırnağım varsa kendi başımı kaşıyorum. İlk doğumda geldi de ne yaptı benimki 1 tas çorba koymadığı gibi utanmadan benden hizmet beklediler, düşündükçe geriliyorum
Kendi kolu incinse hamile halinle senden hizmet bekler ama 🙄🙄🙄
Nasıl bilir. 😀
Yapsam bayılır ama o yüzü vermiyorum. Kolum kolum diye diye geziyor (incitmiş de ). Senin demen gibi :)
Aman ne büyük acı deseydin 😠

Amaan al birini vur ötekine, Allah kaynanalara da muhtaç etmesin. Tırnağım varsa kendi başımı kaşıyorum. İlk doğumda geldi de ne yaptı benimki 1 tas çorba koymadığı gibi utanmadan benden hizmet beklediler, düşündükçe geriliyorum

Nasıl bilir. 😀

Gerçekten de aynı valla. Benimki de aynı yaptı o yüzden şimdi hiç bişey beklemiyorum. Gelmesin ben daha az stres yaparım. Millet geliyordu bebek görmeye benimki şişip bi kenara çekiliyordu rahat oturamıyor diye yine hizmeti çayı falan ben yapıyordum yada gelen kişi kendi yapıyordu. Kolik bebeğim vardı bi gram bakmazdı. Neyse bu konulara girmeyelim stresten doğurmayalım 🤣

Nasıl bilir. 😀

Böyle zamanlarda kayinvalidelerin ya kolu ağrır ya bacağı ya da beli 🤣

Nasıl bilir. 😀

Ay çok güldürdün 😀😀

Kızlar bu eczanelerde satılan hızlı korona testlerinden alan oldu mu daha önce çok pahalı mı acaba? Boğazımda hafif yanma var sırtım ağrıyor burnum ara ara akıyor. Çok kötü değilim ama korkuyorum. Aslında zaten cuma günü sezeryan için korona testi yapılacak. Onu beklesem mi test alsam mı kararsız kaldım. Daha çnce 1 kez covid geçirdim çok ağır geçmişti ondaki çoğu belirtim yok aslında (atrş, şiddetli baş ağrısı, tat ve koku kaybı, kemik ağrısı) ama endişeleniyorum. Korona çıkarsam ne olacak haftaya doğum var kafam çok karışık :/

Kızlar bu eczanelerde satılan hızlı korona testlerinden alan oldu mu daha önce çok pahalı mı acaba? Boğazımda hafif yanma var sırtım ağrıyor burnum ara ara akıyor. Çok kötü değilim ama korkuyorum. Aslında zaten cuma günü sezeryan için korona testi yapılacak. Onu beklesem mi test alsam mı kararsız kaldım. Daha çnce 1 kez covid geçirdim çok ağır geçmişti ondaki çoğu belirtim yok aslında (atrş, şiddetli baş ağrısı, tat ve koku kaybı, kemik ağrısı) ama endişeleniyorum. Korona çıkarsam ne olacak haftaya doğum var kafam çok karışık :/
Evet kuzum ben onla öğrendim pozitif olduğumu 50 lira civarıydı

X