• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Günaydın canım yani direkt ellerim diyemem ama yüzüm çok şişiyor vücudumda da azda olsa şişlik oluyor bir k gündür bende anlamadım
Birde baş ağrısı
Yaa ne yapsak iyi gelen bir şey bilmiyorum daha az mı yesem acaba ama çokta yemiyorum zaten 🤷‍♀️

Kızlar selam benim normalde 7 haftalık ama kontrole gittiğimde 6+2 gözüküyor geriden geliyor yani doktora ne zaman sorsam o önemli değil o önemli değil diyor aynı benim gibi olan var mı ben sadece nedenini merak ettim

Kızlar selam benim normalde 7 haftalık ama kontrole gittiğimde 6+2 gözüküyor geriden geliyor yani doktora ne zaman sorsam o önemli değil o önemli değil diyor aynı benim gibi olan var mı ben sadece nedenini merak ettim
Canim 1 hafta mi 2 hafta mi ileri veya geri olmasının skntisi yok diye biliyorum zamanla haftayı yakalıyor ondan önemsemiyor doktorlar bi de geç döllenme diye bisi var o da olmuş olabilir

Hanımlar merhaba ben 24 aralıkta kürtaj oldum doktor beklemene gerek yok dedi korunmadık ve şu an beyaz akıntım kasık bel ağrılarım var muhtemelen hamileyim aranızda var mı kürtaj sonrası hamile kalıp sağlıklı hamilelik geçiren
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Benim ilk hamilelğim düşükle sonuçlanmıştı 6haftalıkken. Sonraki ay hamile kalmıştım tekrar hamileliğim gayet güzel geçmişti oğlum şu an 2.5yaşında. Ama şunu da ekleyeyim ben kürtaj olmamıştım

Benim son adet tarihim 10 aralık ve döngülerim kısaydı beklenen adet tarihimde 4 ocaktı ama dün gittiğimde 6+1 dedi doktor. Önemli değil son adet tarihin diyor bende anlamadım valla
Kaç hafta oluyor bakmadımda

kızlar merhaba benim ikinci gebeliğim olduğu için bir tık daha rahatım grupta en çok kese boyutu küçük diyerek üzülüyorsunuz. bu kesenin ölçümü ile ilgili sizi rahatlatmak için bir şey söylemek istiyorum. yani doktor kesenin bir ml bile gerisinden yada ilerisinden işaretleyip ölçse farklı çıkar aynı gün iki farklı doktora gitseniz ikisi de farklı bir ölçüm çıkarır önemli olan genel haftasıyla uyumlu olması haftayı zaten ölçen cihaz otomatik olarak hesaplıyor ölçüm sonucuna göre. o yüzden canınızı sıkmayın doktor, ultrason makinesi hepsi etkiliyor. bir hafta ileri ya da geri olması normal. kısaca daha net bir örnek vermek gerekirse son adet tarihine göre bebeğiniz 20 haftalıkken ultrasonda 20 haftalık çıktı diyelim bir ay sonra gittiğinizde 24 haftalık çıkması gerekirken 23+1 de çıkabilir. 25+5de çıkabilir. doktorun ölçümü ile alakalı. genel olarak +1 hafta -1 hafta ya uygunsa ölçüm sıkıntı yok bebeğiniz gelişiyor demektir. lütfen kendinizi strese sokmayın. dinlenin. bebeğinizle ilgili güzel şeyleri düşünmeye çalışın. :KK200::KK200::KK200:

kızlar merhaba benim ikinci gebeliğim olduğu için bir tık daha rahatım grupta en çok kese boyutu küçük diyerek üzülüyorsunuz. bu kesenin ölçümü ile ilgili sizi rahatlatmak için bir şey söylemek istiyorum. yani doktor kesenin bir ml bile gerisinden yada ilerisinden işaretleyip ölçse farklı çıkar aynı gün iki farklı doktora gitseniz ikisi de farklı bir ölçüm çıkarır önemli olan genel haftasıyla uyumlu olması haftayı zaten ölçen cihaz otomatik olarak hesaplıyor ölçüm sonucuna göre. o yüzden canınızı sıkmayın doktor, ultrason makinesi hepsi etkiliyor. bir hafta ileri ya da geri olması normal. kısaca daha net bir örnek vermek gerekirse son adet tarihine göre bebeğiniz 20 haftalıkken ultrasonda 20 haftalık çıktı diyelim bir ay sonra gittiğinizde 24 haftalık çıkması gerekirken 23+1 de çıkabilir. 25+5de çıkabilir. doktorun ölçümü ile alakalı. genel olarak +1 hafta -1 hafta ya uygunsa ölçüm sıkıntı yok bebeğiniz gelişiyor demektir. lütfen kendinizi strese sokmayın. dinlenin. bebeğinizle ilgili güzel şeyleri düşünmeye çalışın. :KK200::KK200::KK200:
Çok haklısın , doktor riskli vs demedikçe korkmaya gerek yok stres vücudumuzu etkiliyor 😍 sağlıkla doğur inşallah canım

Back