- 1 Ekim 2024
- 772
- 378
- 18
- 29
- Konu Sahibi topraktonlari
- #2.321
İstanbul'dayım canım ve maalesef hep öyle oğlumda bile sabit bir doktor da kalmamıştımEvet cnm İstanbul daysan malesef randevu bulmak mucize gibi bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul'dayım canım ve maalesef hep öyle oğlumda bile sabit bir doktor da kalmamıştımEvet cnm İstanbul daysan malesef randevu bulmak mucize gibi bişey
Yaa ne yapsak iyi gelen bir şey bilmiyorum daha az mı yesem acaba ama çokta yemiyorum zatenGünaydın canım yani direkt ellerim diyemem ama yüzüm çok şişiyor vücudumda da azda olsa şişlik oluyor bir k gündür bende anlamadım
Birde baş ağrısı
Çok geçmiş olsun umarım çok uzun sürmez hafif geçer inşallahGunaydin canim bende güne hasta uyandım çocuklardan geçti
İnşallah canim sagolÇok geçmiş olsun umarım çok uzun sürmez hafif geçer inşallah
Canim 1 hafta mi 2 hafta mi ileri veya geri olmasının skntisi yok diye biliyorum zamanla haftayı yakalıyor ondan önemsemiyor doktorlar bi de geç döllenme diye bisi var o da olmuş olabilirKızlar selam benim normalde 7 haftalık ama kontrole gittiğimde 6+2 gözüküyor geriden geliyor yani doktora ne zaman sorsam o önemli değil o önemli değil diyor aynı benim gibi olan var mı ben sadece nedenini merak ettim
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Benim ilk hamilelğim düşükle sonuçlanmıştı 6haftalıkken. Sonraki ay hamile kalmıştım tekrar hamileliğim gayet güzel geçmişti oğlum şu an 2.5yaşında. Ama şunu da ekleyeyim ben kürtaj olmamıştımHanımlar merhaba ben 24 aralıkta kürtaj oldum doktor beklemene gerek yok dedi korunmadık ve şu an beyaz akıntım kasık bel ağrılarım var muhtemelen hamileyim aranızda var mı kürtaj sonrası hamile kalıp sağlıklı hamilelik geçiren
Benim son adet tarihim 10 aralık ve döngülerim kısaydı beklenen adet tarihimde 4 ocaktı ama dün gittiğimde 6+1 dedi doktor. Önemli değil son adet tarihin diyor bende anlamadım vallaKızlar selam benim normalde 7 haftalık ama kontrole gittiğimde 6+2 gözüküyor geriden geliyor yani doktora ne zaman sorsam o önemli değil o önemli değil diyor aynı benim gibi olan var mı ben sadece nedenini merak ettim
Yok şiş diğil daha erken diğilmi ödemmi var sendeKızlar günaydın, nasılsınız? Elleri şişen var mı? Bugün baya bir şiş uyandım
Erken evet sanırım geçişi şişlik oldu bol su içiyorum umarım çabuk düzelir ya. Dün eşim çocuklar falan baya gezdik yoruldum galiba ondan olabilir.sYok şiş diğil daha erken diğilmi ödemmi var sende
Acaba gebe takibi yapmıyorlar mı? Ondan olabilir bakSürekli bakıyorum hep gebe hasta bakılmamaktadir yazıyor
Gözün aydın cnm kaç hafta kaç günlük duydunuz kalp atışlarını. Bi de neden ikizden şüphelenmiştin kiKızlar günaydın, biz minik kesemizi ve pıt pıtları duyduk ikizlik bi durumda yok
Ola bilir evet ayakta çok kaldınErken evet sanırım geçişi şişlik oldu bol su içiyorum umarım çabuk düzelir ya. Dün eşim çocuklar falan baya gezdik yoruldum galiba ondan olabilir.s
6. Haftada mı duydunuzKızlar günaydın, biz minik kesemizi ve pıt pıtları duyduk ikizlik bi durumda yok
Gözün aydın canım darısı bizlereKızlar günaydın, biz minik kesemizi ve pıt pıtları duyduk ikizlik bi durumda yok
6+1 çıktı. Uyumlu zaten bende öyle hesaplamıştım.geçen hadta kan verdim 1 haftada 917 den 16.400 küsür olmuştu. O yüzden ikiz mi acaba olmuştuk ama değilmişGözün aydın cnm kaç hafta kaç günlük duydunuz kalp atışlarını. Bi de neden ikizden şüphelenmiştin ki
Evet tam 6+16. Haftada mı duydunuz
Çok haklısın , doktor riskli vs demedikçe korkmaya gerek yok stres vücudumuzu etkiliyor sağlıkla doğur inşallah canımkızlar merhaba benim ikinci gebeliğim olduğu için bir tık daha rahatım grupta en çok kese boyutu küçük diyerek üzülüyorsunuz. bu kesenin ölçümü ile ilgili sizi rahatlatmak için bir şey söylemek istiyorum. yani doktor kesenin bir ml bile gerisinden yada ilerisinden işaretleyip ölçse farklı çıkar aynı gün iki farklı doktora gitseniz ikisi de farklı bir ölçüm çıkarır önemli olan genel haftasıyla uyumlu olması haftayı zaten ölçen cihaz otomatik olarak hesaplıyor ölçüm sonucuna göre. o yüzden canınızı sıkmayın doktor, ultrason makinesi hepsi etkiliyor. bir hafta ileri ya da geri olması normal. kısaca daha net bir örnek vermek gerekirse son adet tarihine göre bebeğiniz 20 haftalıkken ultrasonda 20 haftalık çıktı diyelim bir ay sonra gittiğinizde 24 haftalık çıkması gerekirken 23+1 de çıkabilir. 25+5de çıkabilir. doktorun ölçümü ile alakalı. genel olarak +1 hafta -1 hafta ya uygunsa ölçüm sıkıntı yok bebeğiniz gelişiyor demektir. lütfen kendinizi strese sokmayın. dinlenin. bebeğinizle ilgili güzel şeyleri düşünmeye çalışın.
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebişimizKızlar günaydın, biz minik kesemizi ve pıt pıtları duyduk ikizlik bi durumda yok