2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gebelik eğitiminde onu ebe de söyledi. Doğum öncesi vücut kendini enerjik hissedermiş. Hani son halimle bi evi temizledim falan dersiniz ya o işte doğum enerjisiymiş. Orada da onu diyor onu doğuma saklayın evi temizlemeyin diye 🤣 ama biz kadınlar ne olursa olsun iş yapma peşindeyiz. Doğurdum doğurucam bende hala rahat durmuyorum sil süpür temizle 😬
Aynen benim eğitimimde de ebe böyle demişti . O enerjiyi bekliyorum . Valla temizlik yapmayacağım yeterki gelsin 😀

Cidden ya sancı acı şeklinde mi geliyo bnde de oluyor bazen gece korkudan uyuyamıyorum. Bebek sürekli içerde hareketliyken bı anda karnımın bı tarafını semsert yapiyo yanlarima o esnada acı giriyo sancı bu mudur ? Ben yalancı kasılmalar diye düşünmek istiyorum ama bilemedim.
Ya muhtemelen yalancı sancı ama şöyle anlatabilirim sırtıma ter bastı belim kesiliyormus gibi ağrıdı karnımın üst tarafına sanki biri asagıya itiyormus gibi agrı girdi bir de karnım bebeğin kasılmasından şekilden şekile girdi ilk defa böyle oldum cok kötüydü :KK43:

Ya muhtemelen yalancı sancı ama şöyle anlatabilirim sırtıma ter bastı belim kesiliyormus gibi ağrıdı karnımın üst tarafına sanki biri asagıya itiyormus gibi agrı girdi bir de karnım bebeğin kasılmasından şekilden şekile girdi ilk defa böyle oldum cok kötüydü :KK43:
Kararsız kaldığında duşa gir canım . Duşta rahatlıyorsan yalancıdır

Ee bu sancı. Düzenli olmadığı için mi üstünde durmadı acaba?

Benim doktorum 1 hafta ileride diye yaptığı evhamdan sonra böyle ileri olsa napardı acaba 😀😀
Ben ilk haftadan itibaren prof. perinatolog takibindeyim. Doktoruma güvendiğim için evham yapmıyorum yani çünkü çok her kontrolde çok detaylı kontrol ediyor. Bir sorun olsa hemen söylüyor önlem tedbir alıyor.

Ben ilk haftadan itibaren prof. perinatolog takibindeyim. Doktoruma güvendiğim için evham yapmıyorum yani çünkü çok her kontrolde çok detaylı kontrol ediyor. Bir sorun olsa hemen söylüyor önlem tedbir alıyor.
Ona hiç şüphem yok canım . Sorun benim doktorumun pimpirkliğinde ☺️ yeterki iyi olsunlar da ister önden gitsin ister geriden gelsin ☺️

Kararsız kaldığında duşa gir canım . Duşta rahatlıyorsan yalancıdır
Gitecektim ama gece + deprem vs derken korkudan girmedim :KK43:
Ee bu sancı. Düzenli olmadığı için mi üstünde durmadı acaba?
Muhtemelen ondan üstelemedi
İnşallah artmaz canım nst deyken oldu mu aynı sancı
Şans ya nst de sıkıntı cıkmadı hastaneden cıktım ise gittim orda sancılandım normal dedi doktor bu aralar yoklar böyle dedi

Kızlar bu t3 iyice düşmüş tsh yükselmis ya ilaç başlar mi doktor bana acaba

Eklentiler

• E96DE175-0016-4396-8A2A-00D2C1CBFD98.jpeg
    E96DE175-0016-4396-8A2A-00D2C1CBFD98.jpeg
    50,4 KB · Görüntüleme: 54
Gitecektim ama gece + deprem vs derken korkudan girmedim :KK43:

Muhtemelen ondan üstelemedi

Şans ya nst de sıkıntı cıkmadı hastaneden cıktım ise gittim orda sancılandım normal dedi doktor bu aralar yoklar böyle dedi
Ben de hayatımın en hızlı duşlarını alıyorum . Kapıyı kapatamıyorum 😔 ama sıcak duşta yalancı sancıya çok iyi geliyor

Kasılmam var son 2-3 haftadır canım .
Vajinaya baskılar da arttı . Pazartesi akşamı acile gittik sancımda çıktı ama ben sadece kasılma gibi hissettim ama şuan ne durumda bilmiyorum ☺️

Erkek bebek . Eşimde uzun boylu falan olunca babasına çekmiş diyoruz ama normal doğum 4 kiloda sıkıntı olur dedi doktorum
Benim doktor 5 kilo dogurttu, evet biraz zorlar ama doğunca hepsi geçiyor zaten. Ya aslında kilolu bebekler kendini aşağı daha çabuk itiyor diye okumuştum

Belden vuran sancı doğum sancısı canım, alt karında olsa yalancıydı.

X