Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Murathan oldu canım. Murat, eşimin dedesinin ismi han ı da ben ekledimBu arada adı ne oldu
Canım üst bedeni için L beden göğüs 85 falan demişti yanlış hatırlamıyorsam. Adresi atıyorum şimdi.
Tamam canim tesekkur ederimCanım üst bedeni için L beden göğüs 85 falan demişti yanlış hatırlamıyorsam. Adresi atıyorum şimdi.
Adıyla yaşasın minik kuzucukMurathan oldu canım. Murat, eşimin dedesinin ismi han ı da ben ekledim
do_majorBir de kızlar küvet alan arkadaş aldı mı bilmiyorum ama küvete takmaya yıkama filesi de alınsa iyi olur listeye eklenebilir Maviesil23
Canımmm Geriden geliyorum ama :) hayırlı olsun yavruşunuz.. Gözünüz aydın.. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.. Evinize de mutluluk bereket getirsin Eve de çıkmışsınız.. Maşallah sen de iyiymişsin.. Her şeyin yolunca olmasına çok sevindimMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Ay seninle aynı günümüz Ben de heyacan yaptım şimdii :) Maşallah canım bebişineeKızlar bende şimdi kontrolden çıktım çok şükür herşey iyi gidiyormuş Bir sorun olmazsa mart ortası sezeryan. Bebek biraz iri olucak sanırım normal doğum zorlardı seni dedi doktor Ben baya bi minyonum bu kız babaya çekmiş
Ben 1 no molfix pure soft gönderebilirimKızlar listenin son haline göre bence yeni doğan bez ihtiyacı kesin olacak.
Buraya bez için marka yazarsak iyi olabilir bebeğe pişik olmasın..
benim göndereceğim bir paket sleepy bio, 3 paket ıslak mendil de sleepy bio.
Belki bezi kendi de karşılamak ister bilemiyorum elbette ama biri de molfix gönderecekti. Markada çok çeşitli olursa bebeşin popusu sorun yaratmasın
Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah . Sizlere hayırlı bir evlat olsun . Bende ayın 24 nde doğum yapacağım sezeryanlaMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Şöyle mi yapsak?. Maviesil23Ben 1 no molfix pure soft gönderebilirim
Haklısın canım benim aldığım sleepy naturaldi bu arada Maviesil23Kızlar listenin son haline göre bence yeni doğan bez ihtiyacı kesin olacak.
Buraya bez için marka yazarsak iyi olabilir bebeğe pişik olmasın..
benim göndereceğim bir paket sleepy bio, 3 paket ıslak mendil de sleepy bio.
Belki bezi kendi de karşılamak ister bilemiyorum elbette ama biri de molfix gönderecekti. Markada çok çeşitli olursa bebeşin popusu sorun yaratmasın
Geç görüyorum yazılanları. Sık giremiyorum. Çok çok geçmiş olsun Korkmakta çok haklısın. Maalesef yaşananlar kabus gibi.. Allah'ım sağlıkla kolaylıkla kavuştursun yavruna inşallah Sonrasında da kısa zamanda eski hayatınıza dönmenizi dilerim Yapabileceğimiz bir şey varsa söyle lütfenÇok şükür kurtulduk iki cocugum daha var onların canı sağ eşim sağ çok şükür rabbime yasadiklarimiz kabustu hâlâ da kendime gelemiyorum surekli deprem oluyo sanıyorum çocuklarım burda deprem olurmu diye soruyolar onlarin psikolojiside bozuldu burda bi tanıdığımız var kayinbabamin arkadaşı sagolsun bizi buraya yonlendirdi kayinvalidemler marastaydi onlar da depremden dolayı buraya yani konyaya gelicekler kayinvalidem olur yanımda dogumdan sonra inşallah yine burda yurtta kalırım toparlaninca evime giderim hatay da marasta surekli depremler oluuo oralarda yaşanılacak gibi değil
Çok kötü şeyler yaşadınız Psikoloji nasıl normal kalsın, bizim burada bile psikolojimiz sarsıldı. Yavrunuz size uğur getirsin, bereket getirsin inşallah Sağlıkla kavuşun Yaralarınızı en kısa zamanda sarmanızı diliyorum.. Kalben hep yanınızdayız Elimizden gelen varsa mutlaka söyleyinKızım olacak inş. Eşimde bende öğretmeniz maddi yardıma ihtiyacımız yok cnm çok şükür. Maaşlarımız yattı. Ama bebeğinde benimde eşiminde oğlumunda kıyafet vs hiç yok yanımızda ailemden biraz tedarik ettik artık oradan azar azar alıcaz. Psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var. Gerçekten iyi değilim Malatya’da 3 defa ağr depreme maruz kaldım ve eksi 2. Kattaydım üstüne kapıyıda açmadılar clostrofobi oluştu aksiyete tavan şuanda
Sleepy bio ve sleepy natural bir de molfix var.Haklısın canım benim aldığım sleepy naturaldi bu arada Maviesil23
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah Hemen doğurmazsın bence :) ama emin olmamakla birlikte çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyor diye söylüyorlar Benim muayeneden bir kaç gün sonra nişanım gelmişti. Sonra da doğum oldu :) He tabi zamanı da gelmiş oluyor zaten, tesadüf de oluyordur illa ki..Kızlar yarın 11de kontrolüm var bu arada. Çatı muayenesi olacağım Bi de doğurup geliyormuşum
Güzel haberlerle geleceksin inşallah canım BekliyoruzGünaydın canım normalde 9.30 du ama dün saat 2 ye aldılar. Öğleden sonra gidicem dua edin güzel haberler olsun
Çok çok geçmiş olsun Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallahhh Tüm yaralarınız sarılsın.. Allah bundan sonra güzel ailenizle güzel musmutlu günler yaşamak nasip etsinKizlar Allah sizden razi olsun ne diyecegimi bilmiyorum rabbim sizi korusun hayirli evlatlar doguar nasip etsin mutluluktan agliyorum cok tesekkur ederim allah sizinle karsilastirdi ya beni sizide hep iyilerle karsilastirsin