2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Cnm yarın 6 da çıkıcaz kısmet olursa. Sincanda 1+1 ev ayarladılar. Allah bin defa razı olsun ev sahibi içinin beyaz eşyasını mobilyasını halısını döşeyeceğini söyledi. Hatta bugün ne kadar istemiyoruz desekte e-bebekten oğluma bana ve bebişe alışveriş yaptılar. Hastane çıkışı beşik vs hep alacaklarını söylediler gıda da dahil. Ankara Bilkent şehir hastanesi de yakınmış oraya gitmemizi önerdiler. Ama sormam gereken birşey olursa sorarım buradan sana cnm inş. Sadece TOKİde olduğu için çok katlı ya korkuyorum bide ameliyathaneden kapalı alandan korkuyorum 🥺 hemde çok kalbim ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum. Dün hastaneye nstye gittim yarım çıktım kalamadım. Hastanede yatarsam eğer nasıl yatıcam hiç bilmiyorum 😢 ailemden ayrılmaktanda çok korkuyorum anksiyete oluşuyor, galiba panik atak oldum
Ne kadar iyi insanlarımız var Allah razı olsun 🤲 normal birşey değil yaşadığın canım çok zor bı durum. Allah içine ferahlık versin ,bol bol dua oku iyi gelecektir. Bizim de yapabileceğimiz birşey olursa şöyle lütfen. Herşey yoluna girecek canım ♥️

Günaydın canım, ilk doğum vajinalse yapılmıyor. Sezaryen sonrası normal doğum düşünüyorsan bazıları yapıyor bazıları yapmıyor sanırım
Hımm o zaman yapılmama ihtimali var. Ay aslında zor bir şey değil ama ilk doğumda saat başı açılma kontrolü yapıldığından bende tedirginlik kaldı geriliyorum çok
Günaydın canım normalde 9.30 du ama dün saat 2 ye aldılar. Öğleden sonra gidicem dua edin güzel haberler olsun 🤲
Hadi inşallah çok güzel haberlerle gelirsin 🙏🏻

Merhaba kızlar 🌸

Ben üçüzlerimi pazartesi günü evime getirdim ondan buraya hiç uğrayamaz oldum 🙈 ama şimdi geldim ve çok geri gitmeden yazışmalara baktım öncelikle bu afeti yasayan ve kurtulmayı başaran herkese geçmiş olsun demek istiyorum. Cok buyuk bir afet yapılan çok yanlış var ve çok fazla kişi canını kaybetti Allah tüm kayıpların mekanını cennet etsin 🤲🤲

Grubumuzda da gördüğüm iki kişi vardı bu durumdan etkilenen 😑 biz ne desek zor biliyorum ama bebekleriniz için yaralarınızı sarmaniz gerekiyor siz harika güçlü annelersiniz bu süreci de atlatacaksınız biz de elimizden geldiğince yanınızda olacağız 🌸

Listeyi gördüm kızlar yarın tekrar girip eksikler kalır da bende yardımcı olmak isterim benim de iki oğlum oldu eşyalarımızı onlar kullanmadan paylaşmak gibi bir şansımız olsaydı paylaşırdım ancak biraz pis benim çocukların ondan zor günler geçiren kardeşlerine temiz ve yeni bir seyler gondermeyi isteriz 🐣🐣

Çok zor günler geçiriyoruz umarım hep beraber bu günlerin acılarını silmeyi başarabiliriz 🤲🤲
Oh mis koku sarmıştır evi 🥰 e bize minik ayaklarından bı foto yolla da keyfimiz yerine gelsin 🤗

H hatice
Cnm yarın 6 da çıkıcaz kısmet olursa. Sincanda 1+1 ev ayarladılar. Allah bin defa razı olsun ev sahibi içinin beyaz eşyasını mobilyasını halısını döşeyeceğini söyledi. Hatta bugün ne kadar istemiyoruz desekte e-bebekten oğluma bana ve bebişe alışveriş yaptılar. Hastane çıkışı beşik vs hep alacaklarını söylediler gıda da dahil. Ankara Bilkent şehir hastanesi de yakınmış oraya gitmemizi önerdiler. Ama sormam gereken birşey olursa sorarım buradan sana cnm inş. Sadece TOKİde olduğu için çok katlı ya korkuyorum bide ameliyathaneden kapalı alandan korkuyorum 🥺 hemde çok kalbim ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum. Dün hastaneye nstye gittim yarım çıktım kalamadım. Hastanede yatarsam eğer nasıl yatıcam hiç bilmiyorum 😢 ailemden ayrılmaktanda çok korkuyorum anksiyete oluşuyor, galiba panik atak oldum
canım uzman desteği için şurayla bi irtibata geçermisin depremden etkilenen için ücretsiz psikolojik destek verecekler afişin altında mailleri var incelemek istersen de www.dogumicinelele.com
3409D65F-6D92-4D47-AD06-4021C5304F73.png

Canım aslında depremde hiç etkilenmeyen yapılar toki evleriymiş. Çok kolay bir şey değil yaşadığın anlamaya çalışıyorum ama sanırım mümkün değil, Rabbim içine ferahlık versin. Gerekirse terapi al kuzum

Kızlar arkadaşımız Y yazosey iban gönderdi.
Ama malesef çok mahcup.
Para göndermek isteyen 5-10 arkadaş elimizden geleni aralıklarla gönderelim. Ben yarın göndereceğim. 1 kişi daha yarın gönderebilir, sonra diğer gün 2 kişi gönderir..
Para göndermeyi Kabul edenlere özelden ibanını atacağım. Fazla kişi olmasın diye rica etti.
Acaba paranın açıklama kısmına yazılan yazı atıyorum gün parası falan denilse sıkıntı olmaz gibi. Kimsenin emeği boşa gitsin istemiyorum

Kızlar yarın 11de kontrolüm var bu arada. Çatı muayenesi olacağım 🥴 Bi de doğurup geliyormuşum 😂
Mutlaka haber vermelisin 😃 benim 2. Ama çatı muayenesi olmadım ilkte, bunda olur muyum acaba
Ben de yine gece bel ağrısı mesaisindeyim 🥴
Ah ya senle ben ne çektik. Benim kalça bacak ağrısı. Lavaboya kalkarken topallaya topallaya 😃 bir de canım karnın sertleşince alt karinda ağrı oluyor ya o zaman ben de sanki büyük tuvalet hissi geliyor makatta baskı ile sen de var mı böyle. Çarşamba gelse de bi gitsem doktora
Çatı kontrolü ilk gebelikler dışında da yapılıyor mu ? Ay belki yapılmaz diye düşünmüştüm. Değişebiliyor mu her gebelik için çatı durumu
Bunu merak ediyorum

Ne kadar iyi insanlarımız var Allah razı olsun 🤲 normal birşey değil yaşadığın canım çok zor bı durum. Allah içine ferahlık versin ,bol bol dua oku iyi gelecektir. Bizim de yapabileceğimiz birşey olursa şöyle lütfen. Herşey yoluna girecek canım ♥️
Çok güzel bir şey zor zamanda birlik olmak gibisi yok. 😍

Canım aslında depremde hiç etkilenmeyen yapılar toki evleriymiş. Çok kolay bir şey değil yaşadığın anlamaya çalışıyorum ama sanırım mümkün değil, Rabbim içine ferahlık versin. Gerekirse terapi al kuzum

Acaba paranın açıklama kısmına yazılan yazı atıyorum gün parası falan denilse sıkıntı olmaz gibi. Kimsenin emeği boşa gitsin istemiyorum

Mutlaka haber vermelisin 😃 benim 2. Ama çatı muayenesi olmadım ilkte, bunda olur muyum acaba

Ah ya senle ben ne çektik. Benim kalça bacak ağrısı. Lavaboya kalkarken topallaya topallaya 😃 bir de canım karnın sertleşince alt karinda ağrı oluyor ya o zaman ben de sanki büyük tuvalet hissi geliyor makatta baskı ile sen de var mı böyle. Çarşamba gelse de bi gitsem doktora

Bunu merak ediyorum

Çok güzel bir şey zor zamanda birlik olmak gibisi yok. 😍

Olmaz mı, elimle tutarak yürüyorum. Sanki çıkacak gibi

Kızlar listenin son haline göre bence yeni doğan bez ihtiyacı kesin olacak.
Buraya bez için marka yazarsak iyi olabilir bebeğe pişik olmasın..
benim göndereceğim bir paket sleepy bio, 3 paket ıslak mendil de sleepy bio.

Belki bezi kendi de karşılamak ister bilemiyorum elbette ama biri de molfix gönderecekti. Markada çok çeşitli olursa bebeşin popusu sorun yaratmasın 🌈

Belki bezi kendi de karşılamak ister bilemiyorum elbette ama biri de molfix gönderecekti. Markada çok çeşitli olursa bebeşin popusu sorun yaratmasın 🌈
Telegram da konuştuğum bayan, yenidoğan 20.30 adet bez. Ve 2.3 numara bez söylemişti

Canım ben bugün aldım trendyol'dan set halinde küvet kova ve maşrapa olarak.. Maviesil23 Maviesil23 senin de bilgin olsun 🤗 Y yazosey canım telefon numarani adres kısmına yazdim çünkü diğer türlü yazınca senin telefonuna onay kodu gönderdi. O yüzden iletişim bilgilerine benim telefon numaramı yazmak zorunda kaldım. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah güzel günlerde su gibi mis pak bir hayatı olsun 🥰💕

Maviesil23 Maviesil23 canım benim alacaklara banyo süngeri de ekler misin
Ekledim kızlar💕

Telegram da konuştuğum bayan, yenidoğan 20.30 adet bez. Ve 2.3 numara bez söylemişti
O zaman bu kadar bez yeterli olabilir bence. Bazı arkadaşlar para da gönderecekmiş. Y yazosey bebişin durumuna göre markasına belki kendi karar vermek ister.
Yenidoğan 2 paket ( 1 paketi sleepy)
2 no : 3 paket ( 2 molfix - 1 sleepy)
3 no : 1 paket (112li)

X