2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bilmiyorum ki canım. Bugün neredeyse hiç yürüyemiyorum. Gece de uyuyamadım, doktordan haber bekliyorum kontrolüm vardı
Ah canım ya, bugün mü senin kontrol
File olmasa da olur. Ben hic kullanmadim...
Ben de hiç kullanmadım daha doğrusu oğlum fileden çok korkuyordu 😃
Kızlar masterchef eski yarışmacılarından arkadaşım Duygu’da paylaşım yapmıştı yenidoğan kıyafet bez mama gönderebilirim diye o da şeymaya gönderecek bugün,adresini attım 🙏❤️
Renkli gözlü duygu mu 😍

Kızlar bu ölçümlerden anlayan var mı kafa büyüklüğü normal doğum için uygun mu 36.hafta ölçümleri bu
389681D2-5799-444E-93A6-1F3C8432EBAD.jpeg

Kızlar çıktım kontrolden. Nst normal çıktı. Çatı muayenesi için de şunu söyliyim evet canım biraz yandı yani ama sadece 10 sn sürdü çok anlık bir şey abartıldığı kadar değil. Hiç açıklığım yok, bizimki hala kanalda değil başına falan dokunmaya çalıştı dr ama yok. Makat geliş değil ama başını kanala sokamıyor koca kafalı olduğu için😅 Suyu hala çok fazla ve kilosu 3750 gr. Ama doktor bu kiloda suyun da çok etkili olduğunu belirtti yani doğunca kilosu aynı olmayabilir. Vee bizim için yolun sonu göründü.. Cuma günü sabahı anestezi için gerekli testlerimi vereceğim o gün sezeryan için gün verecek doktorum. Haftaya haftaiçi geliyor bizimki yani inşallah 🙏😍 Bu arada o güne kadar suyun vs gelebilir belli olmaz öyle olursa hemen gel dedi

Y yazosey kuzum biz hep sana ve bebeğe odaklandık sormayı unuttuk eşinin de bişeye ihtiyacı varmı kıyafet/ayakkabıdır vs.
Cok sagolun ona ihtiyac yokcok mahcubum allah sizden razi olsuuun rabbim hepinizi korusun beni sizle karsilastirdigi gibi sizide iyi insalarla karsilastirsin sabaha kadar dua ettim hepinize gozlerim doluyor hep allah sizden razi olsun

Kızlar çıktım kontrolden. Nst normal çıktı. Çatı muayenesi için de şunu söyliyim evet canım biraz yandı yani ama sadece 10 sn sürdü çok anlık bir şey abartıldığı kadar değil. Hiç açıklığım yok, bizimki hala kanalda değil başına falan dokunmaya çalıştı dr ama yok. Makat geliş değil ama başını kanala sokamıyor koca kafalı olduğu için😅 Suyu hala çok fazla ve kilosu 3750 gr. Ama doktor bu kiloda suyun da çok etkili olduğunu belirtti yani doğunca kilosu aynı olmayabilir. Vee bizim için yolun sonu göründü.. Cuma günü sabahı anestezi için gerekli testlerimi vereceğim o gün sezeryan için gün verecek doktorum. Haftaya haftaiçi geliyor bizimki yani inşallah 🙏😍 Bu arada o güne kadar suyun vs gelebilir belli olmaz öyle olursa hemen gel dedi
Yaaaa güzel bir haber daha allahım sağlıkı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin💜💜

Hadi hayırlısı olsun canım doğumlar başlıyor resmen 🥲🥲🥲🙏

Cok sagolun ona ihtiyac yokcok mahcubum allah sizden razi olsuuun rabbim hepinizi korusun beni sizle karsilastirdigi gibi sizide iyi insalarla karsilastirsin sabaha kadar dua ettim hepinize gozlerim doluyor hep allah sizden razi olsun
Allah senden de razı olsun kuzum,böyle günlerde elele yürek yüreğe olacağız tabi acılarımızı iyileştirmenin yaralarımızı sarmanın en iyi yolu bu çünkü 🙏❤️

Maviesil23 Maviesil23 canim ben de 1 adet onden dugmeli pijama takimi ile 1 adet siyah emzirme sutyenini sparis verdim. 15inde elinde olacak canim Y yazosey Eger normal dogum ise bir de elbise tarzi gecelik gerek arkadaslar...
Maviesil23 Maviesil23 ben de 1 adet daha emzirme sutyeni ve iç çamaşırı alıyorum.
bir de 3-6 ay pelus tulum yazılmıs ama bebegin yaz dönemine denk geliyor bence uygun olmaz, acaba bebek iri olur diye düşünerek mi öyle yazıldı, ilk dönem kullanmak icin mi? eğer öyleyse bunu alayım ya da 6-9 ya da 9-12 beden olarak uyku tulumu alabilirim. masterchef yarısmacısından da kıyafetler gelecekmiş bence yenidogan ve 1-3 ay arası tamamlanmıs olur, önemli olan bu kısım. yine yazosey ile irtibatta oluruz 3-6 ay arası icin önümüzdeki dönemde alırız
gecelik icin kuzum senden model bilgisi rica edicem özelden bana Y yazosey

Canımmm :nazar: :KK68: 😍😍 Geriden geliyorum ama :) hayırlı olsun yavruşunuz.. Gözünüz aydın.. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.. Evinize de mutluluk bereket getirsin 🥰🙏 Eve de çıkmışsınız.. Maşallah sen de iyiymişsin.. Her şeyin yolunca olmasına çok sevindim 😍💕

Ay seninle aynı günümüz :KK68: Ben de heyacan yaptım şimdii :) Maşallah canım bebişinee :nazar:
Benim doktor kontrolüm daha haftaya. Hiç doğum falan konuşmadık, o da haftaya konuşulur. Ben de Mart ortası olur diye düşünüyordum.. İnşallah zamanında sağlıkla gelsinleerr 🙏🙏
Amin canım sağlıkla vakitlerinde gelsinler inşallah 🥰🥰 Muhtemelen aynı dönem doğumlarımız 🙈🙈

Hadi hayırlısı haftaya evi bebek ağlamaları saracak desene ❤️ bu başlık altında kimse martı beklemeyecek mi acaba 🤭

X