2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aşırı uykum var uyumuşum ama korkudan uyandım. Bu deprem insanin psikilojisini bozuyor sanki uyanik olursam depreme yakalandigimda kurrulacakmisim gibi hissediyorum. Günlerce oturup çatı muayenesinden korkuyordum artık onu da unuttum kafamı veremiyorum.

Küveti do_major do_major almak istedi
Ben de bir adet listede olan alt açma minderi göndereceğim ama alt açma örtüsü bu tek kullanımlık olanlar mı?
Canım ben bugün aldım trendyol'dan set halinde küvet kova ve maşrapa olarak.. Maviesil23 Maviesil23 senin de bilgin olsun 🤗 Y yazosey canım telefon numarani adres kısmına yazdim çünkü diğer türlü yazınca senin telefonuna onay kodu gönderdi. O yüzden iletişim bilgilerine benim telefon numaramı yazmak zorunda kaldım. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah güzel günlerde su gibi mis pak bir hayatı olsun 🥰💕

Çatı kontrolü ilk gebelikler dışında da yapılıyor mu ? Ay belki yapılmaz diye düşünmüştüm. Değişebiliyor mu her gebelik için çatı durumu
Günaydın canım, ilk doğum vajinalse yapılmıyor. Sezaryen sonrası normal doğum düşünüyorsan bazıları yapıyor bazıları yapmıyor sanırım

X