2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Canım ben Konya'da yaşıyorum yardımcı olurum

İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Ben selçuk tıp Hastanesi'ne gidiyorum. Doktorum Mehmet kulhan. Ama şu an deprem bölgesine gitmiş. 36+3 haftalık hamileyim. Ama bebeğim iri oldugu için erken olacak ameliyat. Benimde sezeryan olacaktı doktorum yapacaktı 27 Şubat'ta. Şu an o yapamiycak gibi görünüyor ama Selçuk tıp hastanesinde zaten en iyi proflar doç lar var. Onlardan birine randevu alacağım.
Selçuk tıp hastanesi universite hastanesi olduğu için yarı özel gibi birşey. Ben özel muayene oluyordum. Muayene ücreti 250 TL. Tahliller vs. Herşey ücretsiz. Kadın doğum acilide var. Sezeryanida ücretsiz yapıyorlar Yalnız odalar tek kişilik olmuyor.
Ama eğer özel hastanede doğum yapmak istiyorsan Farabi Hastanesi'nde Mehmet bardakçı ya görümcem gitmişti çok memnun kalmıştı sezeryanden
Medova hastanesi seçil kahveci yide çok övduklerini duydum.

Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
Konyadayim özelden numara atabiliyorsan yardımcı olurum canım yada burdan sor atamiyorsan merak ettiğin şeyleri bebeğinin cinsiyeti ne bilmiyorum her türlü kıyafet yardımcı olurum bana ulaş

Maviesil23 Maviesil23 canim ben de 1 adet onden dugmeli pijama takimi ile 1 adet siyah emzirme sutyenini sparis verdim. 15inde elinde olacak canim Y yazosey Eger normal dogum ise bir de elbise tarzi gecelik gerek arkadaslar...

Kızlar benim gecelik takımı 38 bedenmiş baktım, bize 42 beden lazım. Bundan sonra alacak arkadaşların aklında bulunsun.

Kızlar yazosey için park beşik verecek/alacak olan varmıydı yoksa temin edebilirim acil yazabilirmi bilenler 🙏

Kızlar masterchef eski yarışmacılarından arkadaşım Duygu’da paylaşım yapmıştı yenidoğan kıyafet bez mama gönderebilirim diye o da şeymaya gönderecek bugün,adresini attım 🙏❤️
Bez için bari 3 numara falan göndersin sanki 1 ve 2 numaralar yeterli sayıda temin edildi.

X