- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ben minder dedim doğru anlaştıkEvet canım ayrı şeyler oluyo. Sen bana minderden bahsetmiştin dimi bez olarak bot almadım onu da not alırım. Rheaa nın yazdığı listeye eklicem
Beşiğin görüntüsü bana güzel geldi ama Y yazosey bunu kullanabilecek misin?Kızlar kıyafet konusu sanırım hemen hemen halloldu, ben diğer kısımdan oluşan eksikliklerden tamamlama yapmak istedim, bebek için çamaşır deterjanı + yumuşatıcı + likit biberon temizleyici.
yine eksik listesine göre eklemeler yapabilirim.
Listede olmayan benim aklıma gelenleri söyleyeyim listeye arkadaş ilave eder belki
Ateş ölçer
Emzirme yastığı
Beşik / beşik için örtü, çarşaf vs .
Göğüs kremi
Burun aspratoru +yedek baslik
Bebek için şampuan + bakim kremi + masaj yağı
Banyo yıkama aparatları kova, sünger , küvet vs
Alt acma örtüsü
Kızlar besik için şu modeli buldum, kullanışlı olur mu ?
Sayfa Bulunamadı
www.e-bebek.com
Atıyorum canımKızlar adresi bana ulaştırabilir misiniz? Sipariş sepetine oluşturdum ben Maviesil23 çamaşır deterjan+yumusatici+ ,biberon temizleyici tamam onlar bende 🖐 Şimdi kızım uyandı onla ilgilenmem gerekiyor, yarın eksik listesinin son durumuna göre ekleme yapabilirim listeye yazasım sonra hemen siparişi oluştururum
Bu bebişin cinsiyeti ne olacak canım ? Biliyorum çok zor bende İzmir depremini yaşadım covid karantinasındaydım üstelik sonra panik atak oldum.terapiler derken falan geçti sayılır.hemen herşey düzelmeyecek tabi ama geçiyor emin ol.Ankara’da bi çok uzman psikolojik açıdan destek olacağını açıkladı ben yönlendiririm seni destek alırsın hep birlikte atlatacağız bu günleri umarım bi eksiğin bi ihtiyacın olursa her zaman yaz bana lütfen maddi/maneviCnm yarın 6 da çıkıcaz kısmet olursa. Sincanda 1+1 ev ayarladılar. Allah bin defa razı olsun ev sahibi içinin beyaz eşyasını mobilyasını halısını döşeyeceğini söyledi. Hatta bugün ne kadar istemiyoruz desekte e-bebekten oğluma bana ve bebişe alışveriş yaptılar. Hastane çıkışı beşik vs hep alacaklarını söylediler gıda da dahil. Ankara Bilkent şehir hastanesi de yakınmış oraya gitmemizi önerdiler. Ama sormam gereken birşey olursa sorarım buradan sana cnm inş. Sadece TOKİde olduğu için çok katlı ya korkuyorum bide ameliyathaneden kapalı alandan korkuyorum hemde çok kalbim ağzımdan çıkacak gibi hissediyorum. Dün hastaneye nstye gittim yarım çıktım kalamadım. Hastanede yatarsam eğer nasıl yatıcam hiç bilmiyorum ailemden ayrılmaktanda çok korkuyorum anksiyete oluşuyor, galiba panik atak oldum
bana gönderirmisinizKızlar arkadaşımız Y yazosey iban gönderdi.
Ama malesef çok mahcup.
Para göndermek isteyen 5-10 arkadaş elimizden geleni aralıklarla gönderelim. Ben yarın göndereceğim. 1 kişi daha yarın gönderebilir, sonra diğer gün 2 kişi gönderir..
Para göndermeyi Kabul edenlere özelden ibanını atacağım. Fazla kişi olmasın diye rica etti.
Kızım olacak inş. Eşimde bende öğretmeniz maddi yardıma ihtiyacımız yok cnm çok şükür. Maaşlarımız yattı. Ama bebeğinde benimde eşiminde oğlumunda kıyafet vs hiç yok yanımızda ailemden biraz tedarik ettik artık oradan azar azar alıcaz. Psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var. Gerçekten iyi değilim Malatya’da 3 defa ağr depreme maruz kaldım ve eksi 2. Kattaydım üstüne kapıyıda açmadılar clostrofobi oluştu aksiyete tavan şuandaBu bebişin cinsiyeti ne olacak canım ? Biliyorum çok zor bende İzmir depremini yaşadım covid karantinasındaydım üstelik sonra panik atak oldum.terapiler derken falan geçti sayılır.hemen herşey düzelmeyecek tabi ama geçiyor emin ol.Ankara’da bi çok uzman psikolojik açıdan destek olacağını açıkladı ben yönlendiririm seni destek alırsın hep birlikte atlatacağız bu günleri umarım bi eksiğin bi ihtiyacın olursa her zaman yaz bana lütfen maddi/manevi
Allahim yardimcimiz olsun uzulme kardesim bu gunlerimizde gecer insallah bebegimizi bize bagisladi cok sukur allah dusundukce gozlerim doluyor hic bir sey izleyemiyorum o yikik antakyamin videosunu gordugumde aglama krizine girdim her gun gectigim sokak yurudugun yollaar yok olmus daha fazla kimsenin vefaat haberini alacak halim kalmadi gozumde aglayacak yasta kalmadi duygularim psikolojim mahfoldu dogumda annemin olmayacavini bilmek beni cok korkutuyor ama annem uzulmesin esim uzulmesin diye ifade edemiyorum bile gececek diyorum bu gunlerde her geceninn bir sabahi var diyorum allah hepimize sabirlar versinKızım olacak inş. Eşimde bende öğretmeniz maddi yardıma ihtiyacımız yok cnm çok şükür. Maaşlarımız yattı. Ama bebeğinde benimde eşiminde oğlumunda kıyafet vs hiç yok yanımızda ailemden biraz tedarik ettik artık oradan azar azar alıcaz. Psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var. Gerçekten iyi değilim Malatya’da 3 defa ağr depreme maruz kaldım ve eksi 2. Kattaydım üstüne kapıyıda açmadılar clostrofobi oluştu aksiyete tavan şuanda
Canım deterjanları alacaktım ben ama Rheaa halletmişKızlar dediğim gibi laptopum yanımda değil şimdilik böyle elle liste yaptım. Yarın düzenli bi liste yapıcam.
Şimdilik hastane çıkışı, depend, emzik, biberon, tarak, tırnak makası, ağız mendili, göğüs pedi, keçe organizer, burun asp. bornoz, bebek çantası, alt açma minderi eklemeye gerek yok gibi duruyor. Sizler de kontrol edin eksiğimiz varsa ekleme yaparım.
Arkadaşlar K kadinca1234 arkadaşımız park yatak alacakmış bu yüzden para göndermeyecek, yarın para transferi yapacak 3. Arkadaşımız bana yazsın lütfen.K kadinca1234 ibanı gönderiyorum canım zeynep hatice de iban istiyor özelden yazmış, yarın bizler gönderelim. Sonraki gün diğer gönüllü arkadaşlar gönderir
GönderdimMerhaba bana da adres atarmisiniz bebek arabası ve puset göndereceğim bende
Teşekkür ederimGönderdim
Merhaba bana da adres atarmisiniz bebek arabası ve puset göndereceğim bende