2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Rande Rande canım 4 tane uzun kollu tuluö patikli mi patiksiz mi?
Bir de yelek kaç ay arası?

ejce ejce alt açma yastıklı set dediğin, alt açma minderimi oluyo canım tam anlamadım yanlış not almayayım.
Maviesil23 Maviesil23 canım bir tane pijama takımı aldim ben, listeyi güncellerken yazar mısın? Emeğine sağlık şimdiden 😘
Pijama takımı kaç ay canım?

Kizlar siz elinizden gelen her seyi yapiyorsunuz ben sizin hakkinizi odeyemem allah sizden razi olsun para konusunda rizki veren allah bu yasadigim seyden sonra okadar bos geliyorki her sey canimi bagislayan allah maddi konudada rizkimi verir diyorum bu konuda kendinizi riske atmayinbebegimin esyasi olsun bana yeter annne olmak bu oluyor sanirim bebegimin sayenizde ihtiyaci kalmayack allah sizden binlerce kez razi olsun duamdasiniz cok tesekkur ederim dusunmeniz bile yeter allah sizden razi olsun 🤲🤲❤️

Kanıtlayamıyormu dolandırıcı olmadığını hay Allah ne hale geldi memleket😥
İşte o kadar suistimale açık bir konu ki bu. Kurunun yanında yaş da yanıyor ve incelemeye takıldığı anda herkes aynı değerlendiriliyor çünkü ticari hesap değil bireysel hesap. Ticari hesap olsa sıkıntı olmazdı. Birçok esnaf vergiden kaçırmak için kazancını ticari hesap kullanmadan bireysel hesabı üzerinden işlem yapıyor. Bu gibi sebepler canım.

Rande Rande canım 4 tane uzun kollu tuluö patikli mi patiksiz mi?
Bir de yelek kaç ay arası?

ejce ejce alt açma yastıklı set dediğin, alt açma minderimi oluyo canım tam anlamadım yanlış not almayayım.

Pijama takımı kaç ay canım?
Pijama takımı anne için sanırım

Kizlar siz elinizden gelen her seyi yapiyorsunuz ben sizin hakkinizi odeyemem allah sizden razi olsun para konusunda rizki veren allah bu yasadigim seyden sonra okadar bos geliyorki her sey canimi bagislayan allah maddi konudada rizkimi verir diyorum bu konuda kendinizi riske atmayinbebegimin esyasi olsun bana yeter annne olmak bu oluyor sanirim bebegimin sayenizde ihtiyaci kalmayack allah sizden binlerce kez razi olsun duamdasiniz cok tesekkur ederim dusunmeniz bile yeter allah sizden razi olsun 🤲🤲❤️
Canım birkaçkişi para gönderse sorun olmazmış. Arkadaşın eşi bankacıymış ve sorun olmaz demiş. Gerekirse aralıklarla göndeririz.
Ben ve birkaç arkadaş para gönderelim ilk etapta acil durum için artık elimizden ne gelirse.
Sen bana ve iban isteyen diğer birkaç arkadaşa hesap numaranı gönder lütfen. Utanacak hiçbirşey yok emin ol, bu durumda bende diğer kızlarda olabilirdi.
Allah sendende razı olsun🤲🙏🌷🌷

Canım birkaçkişi para gönderse sorun olmazmış. Arkadaşın eşi bankacıymış ve sorun olmaz demiş. Gerekirse aralıklarla göndeririz.
Ben ve birkaç arkadaş para gönderelim ilk etapta acil durum için artık elimizden ne gelirse.
Sen bana ve iban isteyen diğer birkaç arkadaşa hesap numaranı gönder lütfen. Utanacak hiçbirşey yok emin ol, bu durumda bende diğer kızlarda olabilirdi.
Sen kesintinolmadan gonderebiliyomusn cnm y'disindan nasıl yapiyosun benide bilgilendirirsen sevinirim

12.haftamdayım doktor bebeğin cinsiyeti kız dedi yanılma olurmu
Benim 20. Haftaya kadar kız demişti 20. Haftada detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik eğer bacak arasını açmıyorsa ya da küçükse doktorlar kız olarak yorumlayabiliyor. Ama doktorum zaten yüzde yüz kız dememişti, yüzde doksan kız demişti🥰 şimdi de %99 erkek umarım doğduğunda da cinsiyeti son haliyle güncel kalır😬

Cok tesskkur ederim allah razi olsun dusunmeniz yeter ama ya size sıkıntı yaratirsa bu durum sizi riske sokarsa beni bu korkutuyor elinizden geleni yaptiniz bebegimin eksigi kalmayacak sayenizde namaz kilip dua ediyorum size hepinizden tektek allah razi olsun benim icin onemli olan ve uzuldugum sey buydu bebi cok mutlu ettiniz rabbim sizinde icinize ferahlik versin rizki veren allah para konusunda korkmuyorum allahim yardim edecektir siz kendinizi riske atmayin tesekkue ederim yinede dusunceniz icin

Sen kesintinolmadan gonderebiliyomusn cnm y'disindan nasıl yapiyosun benide bilgilendirirsen sevinirim
Aynı banka olursa evet kesinti olmuyor diye biliyorum, başka banka olursa çok az bir kesinti olur. Bu arada ben Kıbrıstayım, T.c ile aynı bankalar mevcut.
Siz Fransadasınız sanırım wiseyle gönderiyorsunuz. Anlık gönderim yapmazsanız sizdende kesinti çok olmaz diye biliyorum.

Cok tesskkur ederim allah razi olsun dusunmeniz yeter ama ya size sıkıntı yaratirsa bu durum sizi riske sokarsa beni bu korkutuyor elinizden geleni yaptiniz bebegimin eksigi kalmayacak sayenizde namaz kilip dua ediyorum size hepinizden tektek allah razi olsun benim icin onemli olan ve uzuldugum sey buydu bebi cok mutlu ettiniz rabbim sizinde icinize ferahlik versin rizki veren allah para konusunda korkmuyorum allahim yardim edecektir siz kendinizi riske atmayin tesekkue ederim yinede dusunceniz icin
Canım biz para gönderdiğimiz durumda söylenene göre riskli biz olmuyoruz, sizin hesabınıza çok sayıda kişilerden anlık para akımı olduğu taktirde dolandırıcı durumuna düşüyormuşsunuz. Ama biz aralıklarla göndeririz ve böyle bir durum yaşanmaz Allahın izniyle. Müsait olduğunda hesap numaranı özelden bekliyorum.
Bu birlik olduktan sonra da bebeğin eksiği nerdeyse şimdiden kalmadı, gülümse 😊🌹🌹 Sağlıcakla gelsin inşallah Aslan oğlun 🧿🥰

Neden sıkıntılı olduğunu da anlamadım ama... biz ailecek (8-10 kişi) t.c deki birkaç aileye ayrı ayrı para gönderdik, hiçbir sorun yaşamadık.
Canım dolandırıcılık olmaması adına diye biliyorum. Hesaba Bi anda para gelince öyle oluyor sistemde galiba.

X